Προσφορά Αdsl Connex και φορητός Η/Υ 399€…

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
…παίζει μια προσφορά για dsl με το Connex να αγοράζεις ένα φορητό Levono (πρώην ΙΒΜ) στα 399 € έχει πάρει κάτι το μάτι σας ? την είδα σε ένα διαφημιστικό χθες, μπήκα στη σελίδα του oteshop.gr αλλά τίποτα… αν το έχει δει κάποιος ας πει τη γνώμη του για το Levono, αξίζει για τα λεφτά του ? αν και θα περάσω από κανα oteshop αύριο να το ελέγξω…

geonx...πριν εναμισυ χρονο ειχα πληρωσει τον r52(με ιδια χαρακτηριστικα αλλα χωρις dual leyer rec)1300 ευρο με 3ετη βεβαια εγγυηση(δεν ξερω εαν ισχυει αυτο και στην προσφορα αυτη, αλλα νομιζω λιγη σημασια εχει για 400 ευρο).γνωμη μου....εαν δεν εχεις adsl γραμμη παρτον με κλειστα ματια.....!!!η μονη δεσμευση ειναι νομιζω το συμβολαιο ενος χρονου με το connex.

Με πιανει αλεργια οταν ακουω την λεξη Connex

Εμένα να δεις !!! :violent-smiley-030:
Τις πρόσφορες τους να της χώσουν εκεί που ξέρουν !!!Έκανα το λάθος να πάρω connex προσφορά στα 1024 , ας είδαν τα ματάκια μου μια φορά στους 5 μήνες (ευτυχώς τελειώνει) να κατεβάσει σε αυτή την ταχύτητα. Ποτέ δεν ξεπέρασε τα 30K/s downloading . Και η απάντηση που παίρνω κάθε φορά που κάνω παράπονα είναι «…το ξέρουμε ,έχουμε πολλές συνδέσεις και είναι φορτωμένο το δίκτυο ,κάνουμε αναβάθμιση και τον επόμενο μήνα θα την έχουμε ολοκληρώσει …»Αυτό το ακούω 5 μήνες τώρα. Εγώ αντίθετος τους τα σκάω κανονικά γιατί έχω το γ@μοσυμβόλαιο για υπηρεσίες που ποτέ δεν μου προσφέρανε.
Μπορεί να είσαι τυχερός πάντως φίλε μου γιατί δεν είναι όλες η περιοχές τόσο χάλια.
Καλή τύχη ,έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε να επιλέξουμε και πολλά ,και ας υπόσχονται οι υπουργοί μας για ευρυζωνικό δίκτυο και π@π@ριές. Στην Ελλάδα ζούμε….

geonx...πριν εναμισυ χρονο ειχα πληρωσει τον r52(με ιδια χαρακτηριστικα αλλα χωρις dual leyer rec)1300 ευρο με 3ετη βεβαια εγγυηση(δεν ξερω εαν ισχυει αυτο και στην προσφορα αυτη, αλλα νομιζω λιγη σημασια εχει για 400 ευρο).γνωμη μου....εαν δεν εχεις adsl γραμμη παρτον με κλειστα ματια.....!!!η μονη δεσμευση ειναι νομιζω το συμβολαιο ενος χρονου με το connex.
…δεν είναι για μένα το adsl (έχω) αλλά για φίλο αυτός θα πάρει τι σύνδεση, εγώ ενδιαφέρομαι για το notebook… δε μπορεί στα χρήματα που το δίνουν κάτι θα αξίζει… όπως είπα θα πάω αύριο να του ρίξω μια ματιά…

Την προσφορα την ειδα σε ενα φυλαδιο. Αρχιζει νομιζω 12 ή 19 Μαρτιου και ειναι μεχρι εξαντλησης αποθεματων.

Άντε τυχεροί έχω το φυλλάδιο μπροστά μου :

LENOVO 3000 c200
intel core duo t2250 1.73Ghz
hd 80 gb
dvdr dl
15"
xp home gr, vista capable

IΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 5 - 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

????? στο φυλλάδιο την σύνδεση την έχει με αστερίσκο και δεν αναφέρει τίποτα !!! μάλλον είναι έξτρα η σύνδεση..

Απάντηση: Re: Προσφορά Αdsl Connex και φορητός Η/Υ 399 …

Άντε τυχεροί έχω το φυλλάδιο μπροστά μου :

LENOVO 3000 c200
intel core duo t2250 1.73Ghz
hd 80 gb
dvdr dl
15"
xp home gr, vista capable

IΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 5 - 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Λίγο off topic, οι core duo παίζουν vista;
νόμιζα πως μόνον οι core duo 2 είναι 64μπιτοι...

H προσφορά φαίνεται πολύ ελκυστική!!! Καινούριο notebook (και αξιοπρεπές) με 400 ευρώ??? Όσο για τα παράπονα, ιστορίες τρόμου θα ακούσεις για όλες τις εταιρείες. Πιστεύω ότι το τί adsl θα έχεις είναι περισσότερο λαχείο παρά θέμα εταιρίας...

εγω παντως επιμενω(χωρις να εχω εμπειριες connex)οτι σαν μηχανακι φυσαει και η τιμη του ειναι ξεφτιλα.βεβαια αυτα με βαση οτι πισω απο την lenovo "κρυβεται" η ibm η οποια κατα την γνωμη μου στα laptop(και οχι μονο)ειναι μακραν κορυφη!!!!παντως εαν σκεφτεσαι να το παρεις μην καθυστερεις γιατι εχθες που πηρα τηλ. για τον εργοδοτη μου βρηκα ενα τελευταιο στην λ.αλεξανδρας...:captain:

Απάντηση: Re: Προσφορά Αdsl Connex και φορητός Η/Υ 399 …

βεβαια αυτα με βαση οτι πισω απο την lenovo "κρυβεται" η ibm η οποια κατα την γνωμη μου στα laptop(και οχι μονο)ειναι μακραν κορυφη!!!!
Εγώ απλά θα σημείωσω ότι η lenovo εξαγόρασε όλο το κομμάτι των υπολογιστών της IBM και κατήργησε το λογότυπο IBM. Στην ουσία αγόρασε την τεχνογνωσία της ΙΒΜ και από εδώ κ πέρα τα παράγει εκείνη(lenovo) τα μηχανήματα αυτά.