Προσθήκη τελικού? Ναι ή όχι?

kougis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,095
Ηράκλειο
Εδώ και 2 χρόνια έχω αγοράσει 4 Canton Ergo 900DC ένα κεντρικό Canton Ergo CM 500DC και ένα sub JAMO D6.
Όλα αυτά παίζουν με εναν ενισχυτή A/V DENON AVR 1905.
Εγώ δεν είμαι γνώστης του θέματος "ήχος".
Δηλαδή το αυτί μου δεν ξεχωρίζει τις διαφορές εύκολα, δεν έχω ακούσει και άλλα παρεμφερή συστήματα πέρα από το δικό μου για να έχω μέτρο σύγκρισης.
Κάποιος γνωστός μου που είναι γνώστης έχει έναν Behringer EP-1500 και κάποια μέρα τον έπεισα να το φέρει σπίτι.
Τον συνδέσαμε στα ηχεία μου και τον βάλαμε να παίξει για ένα πεντάλεπτο. Αμέσως μετά τον βγάλαμε και μου είπε οτι δεν άλλαξε τίποτα στον ήχο.
Τζάμπα έξοδα να πάρω τελικό γιατί δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στα δικά μου ηχεία (τα οποία από την πρώτη στιγμή που τα πήρα μάπα τα ανεβάζει μάπα τα κατεβάζει).
Υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζει τίποτα σε ένα ηχείο με την προσθήκη ενισχυτή?
Αν όντως είναι έτσι να μην κάνω τσάμπα έξοδα και να σταματήσω να ασχολούμαι.

μα καλα δεν ακουσατε διαφορα?ουτε ποιο χαλια ουτε ποιο καλα?να παιζουν το ιδιο!!............. κομματακι δυσκολο!

Ο "ειδικός" είπε οτι δεν είχε διαφορά.
Ο ίδιος παλιότερα που είχα 2 magnepan ΜΜG μου έλεγε οτι είναι μάπα. Άν και ακόμα και το δικό μου άσχετο αυτί καταλάβαινε τεράστια διαφορά των Magnepan με άλλα ηχεία.

οχι αν δε σου αρεσει εσενα.παρε ενα τελικο για πανω απο 1 μερα να τον ακουσεις και μετα πες μας.αν θες τη γνωμη μου χωρις να εχω ακουσει το συστημα σου....παρε! ο μικρος denon ειναι μικρος για τα 4 canton

Μήπως τα ηχεία μου είναι όντως μάπα και δεν αξίζει να ασχοληθώ?
Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτά?
Αυτός ο γνωστός μου που σας λέω μήπως είχε δίκιο?

Μήπως τα ηχεία μου είναι όντως μάπα και δεν αξίζει να ασχοληθώ?
Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτά?
Αυτός ο γνωστός μου που σας λέω μήπως είχε δίκιο?

αν παρεις τελικο και με καλα ρευματα απο τον av θα παιξει 100% καλυτερα.ας πει και κανεις αλλος τι γνωμη του.παω να δω την ΕΘΝΙΚΗ :D

Εδώ και 2 χρόνια έχω αγοράσει 4 Canton Ergo 900DC ένα κεντρικό Canton Ergo CM 500DC και ένα sub JAMO D6.
Όλα αυτά παίζουν με εναν ενισχυτή A/V DENON AVR 1905.
Εγώ δεν είμαι γνώστης του θέματος "ήχος".
Δηλαδή το αυτί μου δεν ξεχωρίζει τις διαφορές εύκολα, δεν έχω ακούσει και άλλα παρεμφερή συστήματα πέρα από το δικό μου για να έχω μέτρο σύγκρισης.
Κάποιος γνωστός μου που είναι γνώστης έχει έναν Behringer EP-1500 και κάποια μέρα τον έπεισα να το φέρει σπίτι.
Τον συνδέσαμε στα ηχεία μου και τον βάλαμε να παίξει για ένα πεντάλεπτο. Αμέσως μετά τον βγάλαμε και μου είπε οτι δεν άλλαξε τίποτα στον ήχο.
Τζάμπα έξοδα να πάρω τελικό γιατί δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στα δικά μου ηχεία (τα οποία από την πρώτη στιγμή που τα πήρα μάπα τα ανεβάζει μάπα τα κατεβάζει).
Υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζει τίποτα σε ένα ηχείο με την προσθήκη ενισχυτή?
Αν όντως είναι έτσι να μην κάνω τσάμπα έξοδα και να σταματήσω να ασχολούμαι.

μαπα τα Canton Ergo 900DC ;;;;;;;;;;;;

πες του να μη λεει ψεματα !!:argue:

τα Canton Ergo ειναι απο τα καλυτερα ηχεια που εχω ακουσει στην τιμη τους !!
και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης !

αποκλειεται να μην υπηρχε διαφορα στον ηχο .... η χειροτερα η καλυτερα ...

το ιδιο να παιζαν το αποκλειω....