Εδώ και 2 χρόνια έχω αγοράσει 4 Canton Ergo 900DC ένα κεντρικό Canton Ergo CM 500DC και ένα sub JAMO D6.
Όλα αυτά παίζουν με εναν ενισχυτή A/V DENON AVR 1905.
Εγώ δεν είμαι γνώστης του θέματος "ήχος".
Δηλαδή το αυτί μου δεν ξεχωρίζει τις διαφορές εύκολα, δεν έχω ακούσει και άλλα παρεμφερή συστήματα πέρα από το δικό μου για να έχω μέτρο σύγκρισης.
Κάποιος γνωστός μου που είναι γνώστης έχει έναν Behringer EP-1500 και κάποια μέρα τον έπεισα να το φέρει σπίτι.
Τον συνδέσαμε στα ηχεία μου και τον βάλαμε να παίξει για ένα πεντάλεπτο. Αμέσως μετά τον βγάλαμε και μου είπε οτι δεν άλλαξε τίποτα στον ήχο.
Τζάμπα έξοδα να πάρω τελικό γιατί δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στα δικά μου ηχεία (τα οποία από την πρώτη στιγμή που τα πήρα μάπα τα ανεβάζει μάπα τα κατεβάζει).
Υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζει τίποτα σε ένα ηχείο με την προσθήκη ενισχυτή?
Αν όντως είναι έτσι να μην κάνω τσάμπα έξοδα και να σταματήσω να ασχολούμαι.
Όλα αυτά παίζουν με εναν ενισχυτή A/V DENON AVR 1905.
Εγώ δεν είμαι γνώστης του θέματος "ήχος".
Δηλαδή το αυτί μου δεν ξεχωρίζει τις διαφορές εύκολα, δεν έχω ακούσει και άλλα παρεμφερή συστήματα πέρα από το δικό μου για να έχω μέτρο σύγκρισης.
Κάποιος γνωστός μου που είναι γνώστης έχει έναν Behringer EP-1500 και κάποια μέρα τον έπεισα να το φέρει σπίτι.
Τον συνδέσαμε στα ηχεία μου και τον βάλαμε να παίξει για ένα πεντάλεπτο. Αμέσως μετά τον βγάλαμε και μου είπε οτι δεν άλλαξε τίποτα στον ήχο.
Τζάμπα έξοδα να πάρω τελικό γιατί δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στα δικά μου ηχεία (τα οποία από την πρώτη στιγμή που τα πήρα μάπα τα ανεβάζει μάπα τα κατεβάζει).
Υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζει τίποτα σε ένα ηχείο με την προσθήκη ενισχυτή?
Αν όντως είναι έτσι να μην κάνω τσάμπα έξοδα και να σταματήσω να ασχολούμαι.