προτασεις για home cinema

skaios

New member
10 August 2008
86
Αθήνα
Γεια χαρα! Θελω να αγορασω ενα home cinema. Ως πηγη εχω το ps3 οποτε μ ενδιαφερουν μονο ηχεια και ενισχυτης. Ο χωρος ειναι μικρος κοντα στα 12 τ.μ. και οριο χρηματων 300€. Εχω βρει ενα set home cinema της SONY DAV-DZ260 τ' οποιο πιστευω οτι με καλυπτει αν και το player μου ειναι αχρηστο.
1ον: ο ενισχυτης του ειναι ενσωματομενος στο woofer; θα μπορω να το συνδεσω με το ps3 και την τηλεοραση;
2ον: τι αλλο μπορω να παρω με καλη αποδοση ηχου μεχρι αυτο το ποσο;

Δηλαδη το home cinema της SONY DAV-DZ260 να μην το σκεφτομαι καθολου; ειναι υποδεεστερο; Για τα Logitech υπαρχουν βασεις κ πως τοποθετουνται;

Σκέψου ότι στην περίπτωση Sony δίνεις λεφτά και αγοράζεις, ενισχυτή, ηχεία, DVD, ραδιόφωνο κτλ. ενώ στην άλλη περίπτωση τα λεφτά σου πάνε μόνο στα ηχεία άρα στον ήχο (γνώμη μου). Από την άλλη γιατί να δωσεις λεφτά για player το οποίο σου είναι και άχριστο. Να πας και για καμια ακρόαση. Και αν θες ραδιόφωνο, μπορείς να πάρεις ξεχωριστό κομμάτι και να το συνδέσεις με τα ηχεία. Νομίζω ότι γίνεται. Έχουνε βάσεις που καρφώνουν στον τοίχο και βάσεις σαν μικρό τρίποδα. Δεν ξέρω αν και ποιές έρχονται με τα ηχεία.

Καλή επιλογή

+ 1 για τα Ζ5500.Τα έχω και γω συνδεδεμενα με το ps3 με οπτική ίνα.Μπορει να μην παιζουν τα σουπερ φορμά ήχου, αλλα και μονο με το dts και το dolby digital θα σε αποζημιώσουν τόσο σε ταινίες όσο και σε παιχνίδια.

οποτε να τα προτιμησω χαλαρα; θελω βασουλες κοντα στο 1μ για τα πισω διπλα απο τον καναπε. Υπαρχουν;