Πρόταση για feedhunting

Kypros_Pambou

Established Member
23 September 2007
258
Τα σέβη μου, δέσποτα!

Με C Band έχεις ασχοληθεί καθόλου;
Mε C-Band δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου γιατί έχεις τα πάντα σχεδόν στην Κu.
Tώρα παίδες θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας να οργανώσουμε μία ομάδα Ελληνική με feedhunters.Hδη το έχω γράψει και στο άλλο forum όπου είμαι συντονιστής. Γι'αυτό όσοι έχουνε τον κατάλληλο εξοπλισμό ας έρθουνε να γίνουμε μία καλή παρέα.
Κάνω και πρόταση στους διαχειριστές και συντονιστές να γίνει και ένα μέρος στο site αυτό με ενότητα feeds και να τοποθετούνται και εδώ οι συχνότητες των feeds που θα βρίσκονται στον αέρα.
Οσο για το δέσποτα που γράφτηκε για μένα ήταν :SFGSFGSF::firstprize:. Μου αρέσει να έχω φίλους , καλούς φίλους. Γι'αυτό ελάτε να κάνουμε μία Ελληνική Feedhunting Ομάδα !!!!!!!! :fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90:

Υ.Γ. Εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ένα πράγμα όλοι μαζί ΚΑΝΟΥΜΕ Θ Α Υ Μ Α Τ Α.

Last edited:
Re: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

Αν ειχα τον εξοπλισμο, θα συμμετειχα πολυ ευχαριστα Κυπρο. Διστυχως ακομα δεν μου ειναι δυνατον. Η ιδεα σου ομως οχι μονο μου αρεσει, την θεωρω απαραιτητη. Και οχι μονο για feedhunting αλλα και για επιγειο DXing οπως εχουν οι Ιταλιανοι μια πολυ καλη σελιδα: http://www.fmdx.altervista.org/

Re: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

για καντο μας διφραγκα Κυπρε μου πως μπορουμε να βοηθησουμε απο εδω μεσα?
ηδη με τον Αλεξανδρο εχουμε συννοηθει και θα πραγματοποιησουμε την επιθυμια σου (ενοτητα feeds)