Προτείνετε σειρές σε HD

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Έκανα το λάθος να ξεκινήσω να βλέπω σειρές σε HD. Ξεκίνησα με Prison break, μετά πέρασα σε Lost, Heroes και Dexter και είμαι σε αναζήτηση σειρών που αξίζει να δω. Έχω φάει κόλλημα. Δεν έχω χρόνο να δω ταινίες :FSGSFGS4:

Για πείτε -bye-

οτι σειρα βλεπω αν υπαρχει σε hd θα την κατεβασω. παραλληλα και σε χαμηλοτερη αναλυση για φιλους που δεν εχουν αναλογα μηχανηματα.
αν θες να σου προτεινω καποια αλλη σειρα θα σου ελεγα supernatural, bionic woman (αν και νομιζω την εκοψαν), journeyman και για κωμικες samantha who και chuck.

Βλέπω μόνο Prison Break το οποίο οσο πάει γίνετε και χειρότερο στο σενάριο αλλά δεν πειράζει....τουλάχιστον απολαμβάνω HD εικόνα :flipout:

Re: Απάντηση: Προτείνετε σειρές σε HD

Παίζει και η νεα σειρα terminator, sarah conor chronicles νομίζω λέγεται.
Δεν εχω ακούσει κριτική όμως...

Έχω δει τον (διπλό) πιλότο. Είναι ζόρικη.

Καταρχας ασχολησου με τη "βασίλισσα" των σειρων, το 24.

Επειτα, δες το Sarah Connour Που προαναφερθηκε. Μιλαμε για πολυ καλογυρισμενη σειρα, γεματη ενταση, πραγματικα σα να βλεπεις τις ταινιες Terminator.

Τελος, εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Battlestar galactica, ωστοσο δεν το εχω δει ακομα για να σου πω σιγουρα.

Βλέπω έχουν φάει και άλλοι κόλλημα. χεχε:ernaehrung004:

Συνεχίστε έτσι. Και ότι καινούριο βρίσκετε βάζετε το εδώ :SFGSFGSF:

10m.jpg

Επίσης το Chuck (με την πρωταγωνίστρια που σκοτώνει), κάτι σαν Alias αλλά πολύ πιο χαβαλετζίδικο. Πολύ απολαυστικό.

Στο greektvsubs θα βρεις τα πάντα και σχεδόν πάντα λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου. Όμως κάποιες φορές δεν είναι συγχρονισμένοι για HD αλλά για απλά avi. Πχ το battlestar galactica δεν παίζει σε ελληνικά και βρήκα μόνο αγγλικούς με συγχρονισμό για τα HD αρχεία. Αλλά απ' όσα γράφουν στο greek-tracker.com τώρα πλέον γίνονται προσπάθειες ώστε άμεσα να βγάλουν και τους ελληνικούς.
Πάντως αν έχεις στοιχειώδη γνώση αγγλικών, με τους αγγλικούς υπότιτλους (που υπάρχουν σε αφθονία) θα είσαι μια χαρά.

Off topic, αλλά έχω διαπιστώσει ότι όταν έχει υπότιτλους η σειρά/ταινία χάνεις μεγάλο μέρος από την εικόνα με το να είσαι συγκεντρωμένος να διαβάζεις τα γραμματάκια κάτω-κάτω. Όσοι μπορείτε δοκιμάστε χωρίς υπότιτλους, είναι 100 φορές καλύτερη εμπειρία!

Re: Απάντηση: Προτείνετε σειρές σε HD

Off topic, αλλά έχω διαπιστώσει ότι όταν έχει υπότιτλους η σειρά/ταινία χάνεις μεγάλο μέρος από την εικόνα με το να είσαι συγκεντρωμένος να διαβάζεις τα γραμματάκια κάτω-κάτω. Όσοι μπορείτε δοκιμάστε χωρίς υπότιτλους, είναι 100 φορές καλύτερη εμπειρία!

+1000000