ps3 ή dvd

chrkou

New member
15 March 2007
20
Τι θα ήταν καλύτερο για αγορά, το playstation 3 ή ενα dvd 1080p. Το πρώτο 650euro 1080p παίζει και blue-ray και το δέυτερο 1000 και πάνω και αν θα παίζει blue-ray ή hd-dvd, 1200 και πάνω. Δεν με ενδιαφέρει το ps3 για τα παιχνίδια, ποτέ μου δεν είχα playstation, αλλα σε μικρότερη τιμη έχεις δύο σε ένα. Εσείς τι λέτε?

Απάντηση: Re: ps3 ή dvd

Επιστρέφοντας λοιπόν στην ερώτηση του φίλου μας η απάντηση είναι ότι δε θα πρέπει να πάρει PS3 καθώς δεν έχει ακόμα τη λειτουργικότητα που ζητά...
Σωστά?
Θάνο η απαντησή μου εδώ...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=159918&postcount=2

Λόγω της αλλαγής της ώρας χάλασε η σειρά στις απαντήσεις...

Εγώ αποφάσισα χθές και πηρα το PS3.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για ολοκληρωνένα συμπεράσματα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως ενθαρυντικές. Απίστευτο μηχάνημα, αξίξει πιστεύω όλα τα λεφτά του.
icon14.gif

Και σαν Blue Ray player ας μην το συζητάμε καλύτερα.... Είμαι ενθουσιασμένος.

εσυ σταματα δεν λογιαζεσαι .......για λογικος ανθρωπος :flipout: ........εισαι καταναλωτικομανιακος.........:guitarist:

εσυ σταματα δεν λογιαζεσαι .......για λογικος ανθρωπος :flipout:........εισαι καταναλωτικομανιακος.........:guitarist:

Γιατί ρε δεν λογαριάζομαι; Για αποφυγή το γράφω.. :flipout:

εσυ σταματα δεν λογιαζεσαι .......για λογικος ανθρωπος :flipout: ........εισαι καταναλωτικομανιακος.........:guitarist:

Mην μου πειραζεται το σπονσορα .....:flipout:

Το ps3 παίζει 1080p τα bluray αλλά ακόμα δεν κάνει upscale sd dvd. Έχουν πει ότι σύντομα θα βγει firmware update για να το κάνει.

Ιδού κ το σχετικό άρθρο :

" Sony-related goings-on today, this has slipped under the radar a bit.
In concluding his marathon interview with N'Gai Croal, Phil Harrison let slip that the PS3 was soon going to feature DVD upscaling.

I think in order to engender trust in our users, we have to share some things that might be not quite perfect, but are ready to give you an indication of what's coming. So we could say, "You know, we're not sure when it's coming, but we're going to have DVD upscaling on Playstation 3." There you go. There's a scoop for you.

Might just be me, but if it's true and not just there to "engender trust", I like. A little spit and polish on the perfectly-fine DVDs I already own will do me just fine, thank you very much Blu-Ray.

Πηγή :
http://kotaku.com/gaming/ps3/ps3-getting-dvd-upscaling-240896.php

Re: Απάντηση: Re: ps3 ή dvd

Mην μου πειραζεται το σπονσορα .....:flipout:

εγω τον πειραζω ?

Αυτος γεννηθηκε " πειραγμενος " ...........και χασαμε και την εγγυηση με δαυτον....

ειναι ικανος να παρει το καινουργιο BR απο την PIONEER αυριο και να πεταξει το PS3 ..........

Re: Απάντηση: ps3 ή dvd

Το ps3 παίζει 1080p τα bluray αλλά ακόμα δεν κάνει upscale sd dvd. Έχουν πει ότι σύντομα θα βγει firmware update για να το κάνει.

Και εγω εχθες πειρα το PS3 και εβαλα 1 dvd να παιξει κα μου εβγαλε η tv 576p και τρομαξα. Αντε να κανουνε κανα update.

Επιστρέφοντας λοιπόν στην ερώτηση του φίλου μας η απάντηση είναι ότι δε θα πρέπει να πάρει PS3 καθώς δεν έχει ακόμα τη λειτουργικότητα που ζητά...
Σωστά?

Δηλαδή, για να καταλάβω ρε παιδιά, επειδή έχω χάσει τη μπάλα. Η sony θα βγάλει στην πορεία ένα firmware το οποίο θα κάνει upscaling μεχρι 1080p πράγμα που τώρα δεν μπορεί να το κάνει το ps3, δηλ. όλα είναι θέμα firmware ή υπάρχει περίπτωση να μην γίνει και ποτέ αυτο? Και αν βάλω ενα dvd 1080p, τι upscaling θα το κάνει? Ας μου πεί κάποιος, γιατί έδωσα του κόσμου τα λεφτα για full hd tv, ηχεία, ενισχυτές, μην την φάω τώρα στην πηγή!

To ps3 δεν κανει upscale τα απλα dvd.
Bluray νομιζω οτι παιζει 720p kai 1080i.
Στο μελλον ισως αυτο να αλλαξει.
Δεν εχεις παντως διαφορα απο 1080i και 1080p (οσον αφορα ταινιες απο κινηματογραφο).

To ps3 δεν κανει upscale τα απλα dvd.
Bluray νομιζω οτι παιζει 720p kai 1080i.
Στο μελλον ισως αυτο να αλλαξει.
Δεν εχεις παντως διαφορα απο 1080i και 1080p (οσον αφορα ταινιες απο κινηματογραφο).
Όλα είναι θέμα λογισμικού καθαρά στα μηχανήματα.
Το ps3 τώρα δεν κάνει upscale στα dvd, αλλά έχουν πει ότι με νέο firmware θα το κάνει.
Σε επίπεδο bluray δίνει όλες τις αναλύσεις, 720p, 1080i, 1080p, όπως ήταν κ το λογικό...τι bluray drive θα ήταν αν δεν μπορούσε να δώσει 1080p...

"PLAYSTATION 3 has a Blu-ray Disc Player built in. Watch your favourite films in true High Definition (up to 1080p depending on your television)."
Πηγή : http://uk.playstation.com/help-support/ps3/movies/detail/item48575/

Συμφωνώ με το θέμα του upscaling. Το έχω από την Παρασκευή το ps3 και όντως τα DVD τα παίζει χάλια στον προβολέα μου (Panasonic ptax100).. αλλά με 659 ευρώ έχεις Blu ray!
Πραγματικά μου απογείωσε τον προβολέα!!
Για τα DVD προς το παρόν έχω ακόμα το Pioneer 696 με το μέτριο upscaling του και αναμένω το update για το PS3.. απλά τα πράγματα.

Δηλαδή αν έβγαινε ένα Blu ray player σήμερα με 659 ευρώ, που θα είχε και 60GB δίσκο που μπορείς να γεμίσεις αν θες με mp3 (και που μέσω internet ριπάρει σε Mp3 τα μουσικά σου cd) αλλά δεν είχε upscaling.. δε θα το λέγαμε όλοι ευκαιρία;;; (και δε χρειάζεται να αναφέρω τη χρήση του σαν παιχνιδομηχανή)
:afro: