=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,360 Homeless 4 July 2011 #1 Προκειται για την νεα υπηρεσια του Google με την ονομασια Google+. Εχει κανεις καποιο invite να μου δωσει?
Προκειται για την νεα υπηρεσια του Google με την ονομασια Google+. Εχει κανεις καποιο invite να μου δωσει?
lykman Supreme Member 29 June 2006 5,798 Aθήνα 4 July 2011 #2 Εχω την εντύπωση, ότι ακόμα και με invite, δύσκολα μπαίνεις γιατί οι θέσεις είναι "πιασμένες"...
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,360 Homeless 4 July 2011 #3 Re: Απάντηση: Ψάχνω για Google+ Invite lykman said: Εχω την εντύπωση, ότι ακόμα και με invite, δύσκολα μπαίνεις γιατί οι θέσεις είναι "πιασμένες"... Click to expand... Οχι λειτουργει το invite απλα ακομα κι αν εχεις λαβει invite oι εγγραφες ανοιγουν και κλεινουν συνεχεια αναλογα με το ποσο φορτωμενος ειναι ο server οποτε εισαι σε αναμονη για αποδοχη της εγγραφης σου.
Re: Απάντηση: Ψάχνω για Google+ Invite lykman said: Εχω την εντύπωση, ότι ακόμα και με invite, δύσκολα μπαίνεις γιατί οι θέσεις είναι "πιασμένες"... Click to expand... Οχι λειτουργει το invite απλα ακομα κι αν εχεις λαβει invite oι εγγραφες ανοιγουν και κλεινουν συνεχεια αναλογα με το ποσο φορτωμενος ειναι ο server οποτε εισαι σε αναμονη για αποδοχη της εγγραφης σου.
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,360 Homeless 4 July 2011 #4 Αν θελετε να μαθετε περισσοτερα https://plus.google.com/up/start/?sw=1&type=st