ψαχνω τηλεοραση με 700 -750

giannisxios

New member
24 September 2012
50
Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας με ενα budget 700 max 750 ποια τηλεοραση μπορω να παρω. να ειναι 40''-42 το πολλη δεν εχω χωρο για μεγαλυτερη 3d, smart, wi fi, led, HD και με browser.... ζηταω πολλα? δεν ξερω σε μια ερευνα που ειχα κανει ειχα καταληξει σε δυο μοντελα ενα lg lm640s και ενα samsung es6710 λιγο με απογοητευσαν οι κριτικες μεσα απο εδω κ ειμαι παλι στο σημειο μηδεν... την βοηθεια σας λοιπον ζηταω.. ευχαριστω..

Σε αυτά τα χρήματα και στις αντίστοιχες ίντσες καταλήγεις σε μία Αξιόλογη PLASMA (Active 3D), ή σε μία μέτρια LED.

Απόσταση θέασης και χρήση ?

3,2 μετρα.. απλα δεν εχω χωρο για μεγαλυτερη απο 40-42 κ ισως οριακα αλλα δεν θελω να το διακινδυνευσω σε 46'' τωρα χρηση: θα παιζει απο nova κ ταινιες απο bluray 3d playrer...εκτος και εχει usb player η Τν που να μπορει να παιξει 3d

Το 3D καλύτερα να το αφήσεις στην άκρη με τέτοια απόσταση θέασης στις 40"-42". Καλή λύση, έαν χωράει, είναι η Samsung EH6030. Μέτρα μόνο πόσο ακριβώς είναι το διαθέσιμο πλάτος.

Το 3D καλύτερα να το αφήσεις στην άκρη με τέτοια απόσταση θέασης στις 40"-42". Καλή λύση, έαν χωράει, είναι η Samsung EH6030. Μέτρα μόνο πόσο ακριβώς είναι το διαθέσιμο πλάτος.

Τι λες για την Samsung UE46ES6100 με περνει οριακα σαν τηλεοραση τι λες?

Παρόμοια εικόνα με αυτή που σου έχω προτείνει πιο πάνω, αλλά 100 και πλέον ευρώ ακριβότερη.

η αποσταση θεασης ειναι 3 μετρα.. γινετε να παρω μεγαλυτερη απο 40-42? θα ειναι ασχημα αισθητικα στο σαλονι

Τι να πουμε κ εμεις με τις 55αρες στα 3 μετρα;εμενα πια ασχημο μου φαινεται το σαλονι οταν εχει μικρη τηλεοραση...

Re: Απάντηση: ψαχνω τηλεοραση με 700 -750

Είδα προχθές την UE46ES6340 σε προσφορά 799 και έχει όλα όσα ζήτησες, αν την έχει ακόμα και σου κάνει το μέγεθος ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.
Επίσης σχεδιαστικά είναι πολύ ωραία.

Ακυρο, την έβαλε 999 τώρα.

Last edited:
τελικα ενω ειχα καταληξει στην LG lm640s 42'' θα επιλεξω τελικα την panasonic TX-L4ET5 τι γνωμη εχετε για αυτην? ευχαριστω[FONT=Open Sans, Helvetica, arial, sans-serif].[/FONT]

Καλύτερη σε εικόνα από την LG και χειρότερη σε σχεδιασμό/μενού/ρυθμίσεις.

Είναι όμως και 5" μεγαλύτερη και 47" με 42" δεν γίνεται να συγκρίνουμε , η μεγαλύτερη τηλεόραση πάντα κερδίζει.

Re: Απάντηση: ψαχνω τηλεοραση με 700 -750

τελικα ενω ειχα καταληξει στην LG lm640s 42'' θα επιλεξω τελικα την panasonic TX-L4ET5 τι γνωμη εχετε για αυτην? ευχαριστω[FONT=Open Sans, Helvetica, arial, sans-serif].[/FONT]

στις πόσες ίντσες την et5 φίλε; 42 ή 47;