Ψάρι με …ανθρώπινα χείλια και δόντια στη Χαλκιδική!

καθολου παραξενο και αγνωστο,το γουρουνοψαρο(βαλλιστης) ειναι πλεον κοινο ειδος στις ελληνικες θαλασσες,και ειναι " λεσεψιανο" ειδος,δηλαδη απο αυτα που μεταναστευσαν μεσω της διωρηγας του Σουεζ..οποιος ασχοληθει με το scuba diving θα δει πολυ πιο πρωτοτυπα θαλασσια πλασματα..

και τα δόντια του υπέπεσαν στο κατάλληλο photoshop
και η είδηση έχει γίνει ανάρπαστη ....

έλεος ρε Χαρδαβέλλα

edit έχει και φουσκωτό και το παίζει ψαράς

Πρέπει να έγινε κάποια "ανάμιξη" ανθρώπου με τη μαμά του ψαριού...:bsanta:

...την έχουμε @@@@σει τη θάλασσα !!! :violent-smiley-030::afro::Banane0:

Εγω παλι εχω δει πολλους ανθρωπους με χαρακτηριστικα ψαριου... μυαλο και βλεμμα ροφου!

Αμ, τα βουνά μήπως ?

1566116.jpg

:Banane0:

Δηλαδή αηδίες λέει ο Δαρβίνος;;;
Δεν είμαι πίθηκος;;; Σαργός είμαι;;

Απάντηση: Re: Ψάρι με …ανθρώπινα χείλια και δόντια στη Χαλκιδική!

Εγω παλι εχω δει πολλους ανθρωπους με χαρακτηριστικα ψαριου... μυαλο και βλεμμα ροφου!
Τι εννοείς??
Κάτι τέτοιο.?
2ynrod3.jpg

καθολου παραξενο και αγνωστο,το γουρουνοψαρο(βαλλιστης) ειναι πλεον κοινο ειδος στις ελληνικες θαλασσες,και ειναι " λεσεψιανο" ειδος,δηλαδη απο αυτα που μεταναστευσαν μεσω της διωρηγας του Σουεζ..οποιος ασχοληθει με το scuba diving θα δει πολυ πιο πρωτοτυπα θαλασσια πλασματα..

ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΟΙ "ΛΕΣΕΨΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"?

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ".

(ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟ 41 -ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ- ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ)

ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΟΙ "ΛΕΣΕΨΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"?

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ".

(ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟ 41 -ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ- ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ)
ναι Γρηγορη,εχουμε γεμισει βαλλιστες,λαγοκεφαλους,και διαφορα αλλα,καλα οι γερμανοι ειναι πλεον σε τεραστιους πληθυσμους.το καλο ειναι οτι μαζι ηρθαν και πανεμορφα κοραλια!

Ειχα δει ενα πριν απο κανα τεσσαρι χρονια που ψαροντουφεκιζα λιγο πριν τα Λεγραινα.

Απο οσο ξερω δεν τρωγεται κιολας, γι' αυτο και απλως το ειδα :D