Ψεκάζουν τη Θεσσαλονίκη???

Θεσσαλονικείς, βγείτε στα μπαλκόνια.

Περνάνε αεροπλάνα και ψεκάζουν...κάτι.

Ξέρει κανείς τίποτε?

4 - 6 παράλληλες γραμμές στον ουρανό που όσο πάνε απλώνουν ε?
Ίσως παρατηρήσεις ελαφρά νύστα μετά.
Δεν είναι μόνο στη Θεσσαλονίκη.
Χαμός γίνεται εδώ και καιρό και κανείς δεν λέει τίποτα.

Δες για chemtrails στο internet...

Last edited:
Στέργιο ευχαριστώ πολύ που το ανέβασες γιατί τι στιγμή που σε πήρα τηλέφωνο περνούσα απο το Μακεδονία Παλάς .

Ο ψεκασμός πρέπει να άρχισε γύρω στις 5:30 το απόγευμα γιατί στις 18:05 που βρισκόμουν ήδη στην παραλία ήταν ευδιάκριτες αρκετές γραμμές που ήδη άρχισαν να απλώνουν . Ενώ μετά απο λίγα λεπτά το αεροπλάνο εμφανίστηκε να ανεβαίνει απο μία περιοχή η οποία βρίσκεται ,όπως κοιταέι το Μακεδονία παλάς προς τον Θερμαϊκό και λίγο δεξιά. Αφού άφησε μια γραμμή απο άκρη σε άκρη και χάθηκε προς την κατεύθυνση του Χορτιάτη μετά εμφανίστηκε πάλι κι άφησε μια γραμμή προς την δυτική πλευρά της πόλης.

Θα ανεβάσω φωτογραφίες και 2 μικρά video που κατάφερα να τραβήξω με το κινητό.

June 25, 2004 We have good news: The not-so-secret chemtrail spraying program, intended to keep us from attaining higher spiritual awareness/consciousness, to reduce ethnically targeted populations worldwide, and to induce bioengineered disease organisms in order to reap staggering profits for the pharmaceutical cartels is apparently failing- and failing badly.

ελπίζω μόνο ότι ο χαμός που γίνεται στο διαδίκτυο να μην είναι σαν το παραπάνω απόσπασμα από την ιστοσελίδα http://educate-yourself.org/ct/

Στην ίδια ιστοσελίδα και σε άλλη θεματική ενότητα με τίτλο Forbidden cures ο πολυπράγμων συγγραφέας - ιδιοκτήτης της αναφέρει την ακόλουθη θεραπεία και δη για σοβαρές αρρώστειες :

Urine Therapy

In 1945, John W. Armstrong published a book called The Water of Life, A Treatise on Urine Therapy. The book explored the difficult-to-accept idea that drinking one's own urine will promote healing and restore health to those afflicted with grave illnesses. Martha Christy also published a book on this topic titled Your Own Perfect Medicine in the late 1980's. I highly recommend reading both of them. Christy's approach is more technical and includes injections of prepared urine tissue and taking urine drops under the tongue.

Armstong's approach is simpler: To resolve life-threatening disease conditions, drink every drop of your own urine and neither eat nor drink anything else until you are completely well!! In his book, Armstong provides the history of many, many patients with a variety of serious conditions (cancers, massive infections, heart conditions, etc.) who were frequently near The End. In some cases, the patient was so gravely disabled, that he couldn't produce any urine of his own. In those cases, Armstong would 'jump start' the patient with his own urine. Afterwards, the patient was able to produce a small amount of his own. With each subsequent ingestion of urine, the patient would gain in both strength and relief from pain.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο θεός να μας φυλάει από το διαδίκτυο ( τελικά ) :flipout: :flipout: :flipout:

Οι ψεκάσμοί ειναι για να αντιμετωπιστουν έντομα (αυγα) όπως τα κουνούπια εν όψη της άνοιξης / καλοκαιριοου. Αυτό ξέρω οτι γίνεται πολλά χρόνια σε πολλές πόλεις.

Με αυτό το ποστ στο esoterica γέλασα απίστευτα!
...ποιοί κάθονται και σπαταλάνε τον χρόνο τους γράφοντας τέτοιες σαχλαμάρες?!?! eleoc!

Last edited:
Φίλε sfortis χωρίς να συμφωνώ με τα γραφώμενα στην σελίδα που αναφέρει ο Δημήτρης , οι ψεκασμοί για έντομα και ιδίως κουνούπια διαφέρουν. Στο χωριό μου επειδή έχουμε πάνω απο 30 χρόνια πρόβλημα με τα κουνούπια τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνταν συστηματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμησή τους οι οποίοι ποτέ δεν έγιναν σε τέτοια ύψη , ούτε απο τέτοια αεροπλάνα ούτε άφηναν τέτοιες γραμμές.
Το λογικό είναι να γίνει θέμα και να ξεκαθαριστεί απο τις αρμόδιες αρχές , ποιός ,τί , γιατί και με ποιά άδεια ψεκάζει μια ολόλκηρη πόλη την στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει κάτι με αποδείξεις. Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε να πανικοβληθώ με φανταστικές θεωρίες αλλά ούτε και να μην ξέρω τι γίνεται και να κοιμάμαι ήσυχος αφήνοντας την υγεία μου έρμαιο σε κάποιούς.

Και στο κάτω κάτω αν αυτοί οι ψεκασμοί είναι τόσο αθώοι γιατί γίνονται τόσο μουλοχτά ;;;; Δε μπορώ να ασπαστώ απόψεις όπως αυτές περί intended to keep us from attaining higher spiritual awareness/consciousness, to reduce ethnically targeted populations worldwide, and to induce bioengineered disease organisms

αλλά με βάση τα όσα η επιστημονική κοινότητα αναφέρει σε μελέτες , και όχι μεσσιανιστές και συνομοσιολόγοι , τα οξείδια μετάλλων που ψεκάζονται είναι ιδιίατερα επικίνδυνα για τους ανθρώπους και τα ζώα ( δεν θυμάμαι αν είναι και για τα φυτά ).

σε έτερη ιστοσελίδα το ημερήσιο κόστος ενοικίασης ενός όπως ισχυρίζεται , ειδικού αεροπλάνου είναι 22.000 $ και υπάρχουν ελάχιστα στον κόσμο : What's in the chemtrails, and why are they spraying us? We wish we knew. There are only a few planes in the world that have the equipment to analyze the spray mix and can get to the CT altitudes, clearance must be obtained to fly into the trails and money must be raised for the $22,000 per day plane rental fee.

http://www.rense.com/general4/fre.htm

Among the theories proposed for the purpose of the alleged "chemtrails": atmospheric and weather modification,
biological warfare,
mind control,
occult purposes,
or other functions associated with a New World Order.
An article entitled The Chemtrail smoking gun by Bruce Conway, suggested that chemtrails represent the implementation of technologies suggested in a 1992 National Academy of Science study, Policy Implications of Greenhouse Warming; specifically, that chemtrails are part of a secret project intended to mitigate global warming.

http://www.crystalinks.com/chemtrails.html

You should also know that a lab-analysis of some "goo" which fell to the ground revealed the presence of biological-agents: Pseudomonas Fluorescens, Streptomyces, and a restriction enzyme used to create viruses. Further, a gentleman who has been following the contrails around the country for years had a medical test which discovered pathogens in his body -- the rare V2 Grippe virus among them -- pathogens that should only be found in laboratories.

http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicchems.html

Tο άρθρο τελειώνει ως εξής : NB: We found it interesting that our site received a visit from Boeing within 4 HOURS of this article appearing on the web! - Another case of Echelon at work???

Παιδιά , όσο έψαχνα για sites με αναφορές στα chemtrails η σύνδεση μου διακόπηκε για δέκα λεπτά . !!! Μήπως ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ;

και τέλος από το Amazon.com μπορείτε έναντι 15.95 $ να παραγγείλετε το βιβλίο :
The Lost Journals of Nikola Tesla : Haarp - Chemtrails and Secret of Alternative 4 (Paperback)
by Tim Swartz (Author), Timothy Beckley (Editor)

( ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ ; )

Προ ετών σε ένα ντοκυμαντέρ που είχε δει στην Ελληνική τηλεόραση αναφερόταν ότι 8.000.000 Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήϊνους . Αμα το 1/4 από αυτούς δημιουργήσει και μιά ιστοσελίδα , θα έχουμε περί τα 2.000.000 ιστοσελίδες γεμάτες με βλακείες .

Long live the internet ( Η υπερπληροφόρηση δημιουργεί αποπληροφόρηση . Οταν δεν έχεις δυνατότητα να φιλτράρεις αυτά που διαβάζεις , κάηκες )

1ον ,η σφαίρα του internet κυμαίνεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Αναλόγως πόσο το μυαλό του καθενός τείνει προς το διάστημα, τόσο μπορεί να αποκλίνει προς την φαντασία.

2ον ,οι αμερικάνοι ειναι πολλοί και βλάκες-τελεία- (μη που πεί κάποιος για εξαιρεσεις...φυσικά και υπάρχουν)
(Τι να πώ, οτι το 53% πιστεύει οτι η Γη εκτελεί μια πλήρη τροχία γύρω απο τον Ηλιο μια φορά την ημέρα ή μήνα?!? Οτι το 25% πιστεύει ότι ο ήχος τρέχει πιο γρήγορα απο το φως!? Ερευνα Associated Press 1996)

Δημητρή, πίστεψέ με στο internet υπάρχουν πολύ παραπάνω απο 2.000.000 σελίδες γεμάτες βλακείες οι περισσότερες απο φαντασιόπληκτους με ότι λογής σενάρια μπορούν να υπάρξουν. (από αυτά, τσιμπάνε που και που κάτι ελληνικά περιοδικά τύπου Τριτο μάτι, έκτο πόδι κτλ και πάνε να παραμυθιάσουν και εμάς. Ευτυχώς φαίνεται οι Έλληνες κάτι κουβαλάμε ακόμα από την σοφία των προγόνων μας!)

Φίλε Anasthom, χωρίς να είμαι ο ειδικός σε θέματα ψεκασμού, απλά σκεπτόμενος λογικά, πιστεύω ότι σίγουρα θα χρειαστείς άλλα αεροπλάνα και σε άλλο ύψος για να ψεκάσεις μια μεγαλούπολη σαν την Θεσσαλονίκη και άλλα για ένα χωριό!!

Πιστευετε αλλά ερευνάτε αγαπητοί!

Last edited:
Φίλε Anasthom, χωρίς να είμαι ο ειδικός σε θέματα ψεκασμού, απλά σκεπτόμενος λογικά, πιστεύω ότι σίγουρα θα χρειαστείς άλλα αεροπλάνα και σε άλλο ύψος για να ψεκάσεις μια μεγαλούπολη σαν την Θεσσαλονίκη και άλλα για ένα χωριό!!

Μόνο που δεν ψεκάζουν το χωριό αγαπητέ μου ούτε κάποια κατοικημένη περιοχή , αλλά τις περιοχές που εκτείνονται απο το δέλτα του Νέστου μέχρι και το αεροδρόμιο της Καβάλας. Ανεβάζω φωτογραφίες της περιοχής αυτής και της πόλης της Θεσσαλονίκης απο το google earth για να καταλάβεις αν υπάρχει αναλογία μεγεθών.

Όσοι λέτε πως πρέπει να ερευνούμε και μετά να πιστεύουμε έχετε απόλυτο δίκιο. Αλλά είστε 100% σίγουροι για την αποψή σας ;;;; Κάποτε διαφήμιζαν το DDT να ψεκάζεται σε παιδιά που έπαιζαν σε πισίνες για να πείσουν ότι είναι ακίνδυνο. 20 χρόνια μετά ανακαλύφθηκαν οι συγκεντρώσεις του DDT και οι παρενέργειες του. Οπότε ας μήν λέμε μεγάλα λόγια κι ας μην απαξιώνουμε σοβαρά ζητήματα επειδή κάποιοι ηλίθιοι μας φλωμόνουν στις θεωρίες συνομωσίας η δεν ξέρω εγώ τι άλλο
Εγώ προσωπικά δεν υποστηρίζω καμία θέση. Ψάχνω και προσπαθώ να δραστηριοποιήσω κι άλλους υγιώς σκεπτόμενους , μήπως και μαθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

ο λιακόπουλος εχει πει οτι οι αμερικανοι ψεκάζουν κίτρινη σκόνη για να μην την παλευει κανείς.
εγω πάντως τωρα τελευταια δεν την παλευω!!!:music-smiley-005:

το μήνυμα του μέλους thanos77 διαγράφηκε διότι περιείχε υβριστικού περιεχομένου φράσεις

δεν επιχείρησα να κανω edit διοτι θα χανοτανε το νοημα που ηθελε να δωσει ο συντάκτης του