Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,365
Αθήνα
Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο της παρακάτω ιστοσελίδας και δείτε ποιός κλασσικός συνθέτης θα ήσασταν:

Q U I Z

Κάποιες ερωτήσεις είναι λίγο κουφές αλλά δεν το επιμελήθηκε ο Δρ. Σπύρος μας οπότε ας βολευτούμε μ'αυτές......

Εμένα με έβγαλε Brahms. Δεν μου κακόπεσε καθόλου.
Και να με έβγαζε λέει Mozart, ε ρε γέλιο που θα έπεφτε (ξέρουν κάποιοι...).
:D

Τα αποτελέσματά μου:

You scored as a Brahms
You're a steady person who sticks by your friends. Your contribution to the world is not showy, but great quality.

Brahms 70%
Handel 60%
Hector Berlioz 60%
J.S. Bach 60%
Haydn 55%
Wagner 50%
Chopin 50%
Schumann 50%
Beethoven 50%
Tchaikovsky 45%
Schubert 35%
Liszt 30%
Mozart 30%

Καλά, εδώ γελάει ο κάθε πικραμένος..-bye- :BDGBGDB55:

Which classical composer are you?

You scored as a Wagner
You are very nonconformist German, and you have shocking political views.
Wagner
80%
Brahms
80%
Tchaikovsky
80%
Chopin
70%
Haydn
70%
Handel
70%
Liszt
65%
J.S. Bach
65%
Mozart
60%
Schubert
50%
Hector Berlioz
50%
Schumann
45%
Beethoven
45%

Πάντως Wagner και Abba δεν μου πολυκολλάνε βρε Δημήτρη...:chinscratch:

Όπως όμως πολλάκις έχει ειπωθεί :άβυσσος η ψυχή του μουσικόφιλου!!! :grandpa:

You scored as a Chopin
Your life may be a bit muddy, but you're patriotic and very original.

Το κουιζ τους μαλλον ειναι λιγο muddy..:fahne90:

Κοίτα να δεις...
Τελικά τι είμαι, Tchaikovsky ή Brahms;

You scored as a Tchaikovsky.
You have delicate nerves, which you occasionally damage by working too hard. You cling to your ways and are fanatically patriotic.

Tchaikovsky
70%
Brahms
70%
Handel
65%
Wagner
65%
Chopin
65%
Liszt
60%
Hector Berlioz
60%
Schumann
60%
Beethoven
60%
Mozart
55%
Haydn
40%
J.S. Bach
35%
Schubert
35%

Δε με χαλάει καθόλου πάντως...

Τώρα τι σχέση έχω εγώ με τον Berlioz δεν ξέρω... λές να ειμαστε αδελφές ψυχές με τον Hector; :flipout: Kι εγώ αγοράζω σιντί του Heitor; :flipout: Kι αυτό το OCD τι είναι; Μήπως θέλω γιατρό;;; :AFADF0:

You're OCD. You may think you want something...but think again before you move land and sea to get it. However, you are very talented.

Hector Berlioz
85%
Brahms
80%
Schubert
65%
J.S. Bach
60%
Chopin
50%
Haydn
50%
Liszt
40%
Beethoven
40%
Tchaikovsky
35%
Mozart
35%
Handel
30%
Schumann
25%
Wagner
20%

Τώρα τι σχέση έχω εγώ με τον Berlioz δεν ξέρω... λές να ειμαστε αδελφές ψυχές με τον Hector; :flipout: Kι εγώ αγοράζω σιντί του Heitor; :flipout: Kι αυτό το OCD τι είναι; Μήπως θέλω γιατρό;;; :AFADF0:

You're OCD. You may think you want something...but think again before you move land and sea to get it. However, you are very talented.

Obsessive-compulsive disorder (OCD) is a psychiatric anxiety disorder most commonly characterized by a subject's obsessive, distressing, intrusive thoughts and related compulsions (tasks or "rituals") which attempt to neutralize the obsessions.

Αυτός που χαρακτηρίζεται από έμμονες ιδέες τις οποίες και πρέπει να ικανοποιεί.

Μην ανησυχείς καθόλου.
Είσαι σε καλά χέρια (στο forum εννοώ).:flipout::flipout::flipout:
Ακούει ο doc;

Το λέει στην αρχή, είμαι ο Brahms. Βλέπω έχουμε το ίδιο επώνυμο. Θα είμαι εξάδερφός σου από την πατρική γραμμή

:flipout:

Μάλιστα...να 'χα και το ταλέντο του Μπερλιόζ να λεγα "πάει στο ***** η τρέλα"...:flipout::flipout:

Ομοιοπαθείς σου (αν σε παρηγορεί αυτό) λέγεται ότι είναι (ήταν) και οι :
Charles Darwin ,Florence Nightingale ,Billy Bob Thornton, Jessica Alba ,Paul Gascoigne and David Beckham , Howard Hughes (ο εκατομυριούχος του Aviator).

Το λέει στην αρχή, είμαι ο Brahms. Βλέπω έχουμε το ίδιο επώνυμο. Θα είμαι εξάδερφός σου από την πατρική γραμμή

:flipout:

Πάντως εγώ έχω ελαφρώς καλύτερο pedigree , είμαι 70% ενώ εσύ 65%, πτωχέ.
:crown:

You scored as a Hector Berlioz και δεν με αρέσει να φανταστείτε
Hector Berlioz
70%
Beethoven
65%
Tchaikovsky
55%
Wagner
55%
Brahms
50%
Chopin
50%
Liszt
45%
Schumann
45%
Mozart
45%
J.S. Bach
35%
Handel
25%
Haydn
25%
Schubert
25%

Συνάδελφε Φερούτσιο είμαι λιγότερο Μπερλιόζ από εσένα αλλά είμαι . Διαφέρουμε στα επί μέρους

Re: Απάντηση: Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

You scored as a Hector Berlioz και δεν με αρέσει να φανταστείτε
Hector Berlioz
70%
Beethoven
65%
Tchaikovsky
55%
Wagner
55%
Brahms
50%
Chopin
50%
Liszt
45%
Schumann
45%
Mozart
45%
J.S. Bach
35%
Handel
25%
Haydn
25%
Schubert
25%

Συνάδελφε Φερούτσιο είμαι λιγότερο Μπερλιόζ από εσένα αλλά είμαι . Διαφέρουμε στα επί μέρους

Το κακό είναι ότι μας εχουν στιγματισει ως OCD κι όχι ως Berlioz οι αγαπητοί της μουσικής κατηγορίας.:7SFGSFG: Οπότε δυο για το γιατρό... Εγώ πάντως θεωρώ οτι το τεστ ειναι biased. Από τα 5 μέλη(send, Guybrush, Skakinen, Busoni, Dimitris Ioannou) οι 2 βγηκαν Brahms και οι άλλοι 3 τον είχαν στη 2η θέση. Μάλλον ο συντάκτης δεν διαβασε καλά όλες τις βιογραφιες... :7SFGSFG:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

Το κακό είναι ότι μας εχουν στιγματισει ως OCD κι όχι ως Berlioz οι αγαπητοί της μουσικής κατηγορίας.:7SFGSFG: Οπότε δυο για το γιατρό...

Εγώ έχω ελευθέρας . Ο πατέρας μου είχε την ίδια ειδικότητα με τον Σούρλα :Banane0: