ΡΑΔΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ''

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΡΑΔΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ''

σημασία απόψε είχε η εκπομπή που τα είχε όλα στη κυριολεξία!!!:firstprize:

Εννοειται αυτο! Κριμα που ηταν μονο μια ωρα.

υ.γ. θα πατε στους ΟΜ?

Γυρνώντας από φαγητό, μπαίνω στο αμάξι, ανοίγω το ράδιο και ακούω: «Κέρδισε λέει «φορμακι» (μεταξύ άλλων και) ο ακροατής «Μουκιουρουφης Κωστας»... «Κι ευχαριστώ και το φίλο μου Τζιμη Μανωλακο»! Τι έγινε ρε παιδιά, εγώ μόλις χθες ανακάλυψα το σταθμό και κατουρηθηκα που ξαναβρήκα τους αγαπημένους μου παραγωγούς, και μόλις μια μέρα μετά πετυχαινω στην ίδια συχνότητα όλο το avclub;; Μα ΤΟΣΟ μικρός είναι ο κόσμος;;;

Πολλα συγχαρητήρια, αν και πρόλαβα (επαναλαμβάνω, εντελώς τυχαία, και όντας μακριά από pc) τα τελευταία 4 μόνο.

Γυρνώντας από φαγητό, μπαίνω στο αμάξι, ανοίγω το ράδιο και ακούω: «Κέρδισε λέει «φορμακι» (μεταξύ άλλων και) ο ακροατής «Μουκιουρουφης Κωστας»... «Κι ευχαριστώ και το φίλο μου Τζιμη Μανωλακο»! Τι έγινε ρε παιδιά, εγώ μόλις χθες ανακάλυψα το σταθμό και κατουρηθηκα που ξαναβρήκα τους αγαπημένους μου παραγωγούς, και μόλις μια μέρα μετά πετυχαινω στην ίδια συχνότητα όλο το avclub;; Μα ΤΟΣΟ μικρός είναι ο κόσμος;;;

Πολλα συγχαρητήρια, αν και πρόλαβα (επαναλαμβάνω, εντελώς τυχαία, και όντας μακριά από pc) τα τελευταία 4 μόνο.

Λάθος ακροατή θυμάσαι:afro:

Παντού ευχάριστα νέα

Πάντως αυτόν που κέρδισε το φορμακι πολύ θα ήθελα να τον δω να το φοράει....:flipout:

Θα έβγαζα και φωτογραφία μαζί του:firstprize:

Last edited:
Λάθος ακροατή θυμάσαι:afro:

Παντού ευχάριστα νέα

Πάντως αυτόν που κέρδισε το φορμακι πολύ θα ήθελα να τον δω να το φοράει....:flipout:

Θα έβγαζα και φωτογραφία μαζί του:firstprize:

ήταν κι άλλοι..:flipout:

Απάντηση: Re: ΡΑΔΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ''

μπορείτε να μου πείτε ποιος ήταν ο διαγωνισμός??...γιατί δεν άκουσα

Θα τον ρώτησε ο Μανωλάκος να τού πεί ο Μουκ ποσες κούπες έχει ο Θρύλος..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Ο Μούκ τάπε νεράκι και ο Τζιμάκος απ´την χαρά του αντί γιά φορμάκι τού χάρισε Φουρνάκι...:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΡΑΔΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ''

Θα τον ρώτησε ο Μανωλάκος να τού πεί ο Μουκ ποσες κούπες έχει ο Θρύλος..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Ο Μούκ τάπε νεράκι και ο Τζιμάκος απ´την χαρά του αντί γιά φορμάκι τού χάρισε Φουρνάκι...:flipout::flipout::flipout:

ετσι ακριβώς!
στο κόκκινο 105,5 εξάλλου διαδραματίστηκε ο διαγωνισμός:flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: ΡΑΔΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ''

Ακουει κανεις ακομα τον σταθμο? Τι ειναι αυτο που παιζει αυτη τη στιγμη???????????

210-3217777:a0210:
καραlike πάντως.. μάθε και γράψε!

Απάντηση: Re: ΡΑΔΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΛΑΝΗΤΗ''

Όποιος άκουσε την εκπομπή κερδίζει :ears:

τώρα μερικοι τυχεροί πήραν και κάτι παραπάνω :elefant:

Καθήστε ρέ ..Ολοι κερδίσατε φορμάκια??
Θα προτείνω να ανοίξει Υποκατηγορία Χορού μέ τίτλο:'Γκαλίνα Ουλάνοβα´.:grandpa:

:BDGBGDB55: