Ripp BluRay απο PS3 σε PC....

17 June 2006
1,443
Άλιμος
H διαδικασία χοντρά-χοντρα είναι η εξής: Βάζουμε το swiss army knife (SAK) στο PS3 στο OtherOS (δεν ξερω τι είναι αυτό) και μπουτάρουμε με αυτό. Έχοντας δίκτυο τώρα με το πισι, μεταφέρουμε το ISO στο πισι μας. Κάνουμε mount το ISO με το τελευταίο NERO (οχι demontools) και κάνουμε την γνωστή διαδικασία ripp με AnydvdHD χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο που έχει όμως και όχι το απλό copy των windows.
To περίεργο είναι οτι δουλεύει το AnydvdHD και στο ISO!!! Λογικά δεν θα έπρεπε γιατι δεν μεταφέρονται όλα τα κλειδιά A#CS μέσω του ISO. Είδωμεν.
Οσοι έχουν PS3, pc και όρεξη ας το δοκιμάσουν.

Περισότερα εδώ: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=124841

Κυριάκο μας λες τώρα αν καταλαβα,θα κάνουμε αυτή την διαδικασία για να βλέπουμε τα Blu Ray από το PS3 στο PC..?

Αν λες αυτό δεν βλέπω τον λόγο για να ασχοληθώ,εκτός αν μου αλλάξεις γνώμη.

Eννοείται πως όχι βρέ. Οπως λες, δεν υπαρχει λόγος για αυτό. Απλά, για να προστατέψεις τα BD δισκάκια σου, μπορείς με αυτόν τον τρόπο να τα περάσεις στο pc σου και να τα βλέπεις απο εκεί χωρίς να φθείρεις τα δισκάκια σου. Πχ. ένα δισκάκι με καρτούνς που είναι το αγαπημένο του παιδιού σου και το βάζεις-βγάζεις 3 φορές την ημέρα κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα χαλάσει.....

Εως τώρα δεν υπήρχε τρόπος να γίνει αυτό με το PS3.

Κυριάκο μας λες τώρα αν καταλαβα,θα κάνουμε αυτή την διαδικασία για να βλέπουμε τα Blu Ray από το PS3 στο PC..?

Αν λες αυτό δεν βλέπω τον λόγο για να ασχοληθώ,εκτός αν μου αλλάξεις γνώμη.

Θα προσφέρεις στην επιστημονική κοινότητα του avclub, δεν φτάνει; :ernaehrung004:

Οκ,σωστός με επεισες αν και δεν εχω παιδιά...
Απλά εχω μερικά προβληματάκια δεν εχω κάνει δίκτυο (PS3-PC) αν και τα εχω συνδεδεμένα στο ιδιο router,αν εχω την υποστηρίξει σου πως να δημιουργήσω δίκτυο θα το κάνω ευχαρίστως...

Quote:
Originally Posted by ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ
Θα προσφέρεις στην επιστημονική κοινότητα του avclub, δεν φτάνει;

Εννοείτε...

:ADFADF1:

Τέλος πάντων θα το κάνω μέσα στην εβδομάδα και αν τα κατάφερα θα σας ενημερώσω,υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που μιλάνε για το θέμα και θέλει ψάξιμο...

-bye-

Για δίκτυο θα βοηθήσει και ο Στράτος και ο Δημητρακούδης που είναι μάστερς και θα το φτιάξουμε. Το swiss army knife που λέει, αν είναι αυτό που νομίζω οκ κι αυτό. Το OtherOS εύκολο (Χρήστος παραπάνω) αλλα PS3 δεν έχω..... Πλάκα θα έχει όμως.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την θετική στάση σου.

To OtherOS είναι το Linux,περιμένω τον Στράτος και τον Δημητρακούδης να με βοηθήσουν για το δίκτυο PS3(Linux) - PC.

Re: Απάντηση: Ripp BluRay απο PS3 σε PC....

Απο οτι καταλαβα πρεπει στo ps3 να εχεις περασμενα linux;

Οχι,τελικά το PS3_SAK_v1.00 είναι ένα software οπού το κάνεις εγκατάσταση ξεχωριστά και δεν απαιτείτε το Linux ...
Τελικά από ότι κατάλαβα λειτουργεί κανονικά το software για backup αλλά δεν είχα χώρο καθόλου και το Blu Ray ήταν 40G...
Οταν αγοράσω εξωτερικό σκληρό θα το ξαναπροσπαθήσω...

-bye-

πυρηνικοι επιστημονες πρεπει ναμαστε τελικα με σας που μπλεξαμε.........και το λεγα να παρω εκεινη την υποτροφια της NASA...........

Το δοκιμάζω ήδη...χιχιχι...
Το έψαξα σήμερα όσο δεν πήγαινε κ τελικά δουλεύει μια χαρά...χιχιχιχιχιχι
Λοιπόν, χρειάζετε το ps3 να είναι σε δίκτυο με τον υπολογιστή, δεν χρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει linux παρά μόνο ένα πρόγραμμα που το βρίσκεται έυκολα στο διαδίκτυο κ η διαδικασία είναι απλή.
Εγώ έκανα σήμερα αντίγραφο ασφαλείας του Hellboy.
:award:

Λεπτομέρειες σύντομα κοντά σας...

Attachments

• hb window 2.jpg
    hb window 2.jpg
    83.8 KB · Views: 38
Το έψαξα σήμερα όσο δεν πήγαινε κ τελικά δουλεύει μια χαρά...χιχιχιχιχιχι
Λοιπόν, χρειάζετε το ps3 να είναι σε δίκτυο με τον υπολογιστή, δεν χρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει linux παρά μόνο ένα πρόγραμμα που το βρίσκεται έυκολα στο διαδίκτυο κ η διαδικασία είναι απλή.
Εγώ έκανα σήμερα αντίγραφο ασφαλείας του Hellboy.
:award:

Λεπτομέρειες σύντομα κοντά σας...

Και πως μπορεί να γίνει η αναπαραγωγή; Γίνεται να καρφώσεις π.χ. ένα Mybook στο PS3 και να τα παίζει χωρίς σπασίματα από κει;