Rockwave Festival 2008 - Μαλακάσα

17 June 2006
25,144
Αθήνα
Μεγάλα τα ονόματα που θα παρελάσουν και φέτος από το Terravibe στην Μαλακάσα.

Για τους φαν του Rock και Metal τους περιμένουν 3 καυτές μέρες 8-9-10 Ιουλίου που περιλαμβάνουν τα εξής:

attachment.php

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    49.6 KB · Views: 145
Φέτος μόνο η τρίτη μέρα μου ψιλοκάθεται καλά, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι.

Το Rockwave έχει χαλάσει πολύ τελευταία, μου φαίνεται...

Απάντηση: Re: Rockwave Festival 2008 - Μαλακάσα

Φέτος μόνο η τρίτη μέρα μου ψιλοκάθεται καλά, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι.

Το Rockwave έχει χαλάσει πολύ τελευταία, μου φαίνεται...

Συμφωνω οτι η 3η μερα ειναι η καλυτερη...

και φυσικά στις 2 Αυγούστου αναμένεται η επιστροφή του πλέον επιτυχημένου group IRON MAIDEN όπου θα παίξουν την συνέχεια από εκεί που σταμάτησαν το 2005...

Κομμάτια από Powerslave- Somewhere in time με τα σκηνικά τα τότε που ποτέ δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα.

Συνιστώ να προμηθευτείτε τα εισητήρια εγκαίρως για προβλέπεται κόλαση :music-smiley-005:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• sbit_260.jpg
    sbit_260.jpg
    45.7 KB · Views: 138
  • LOW RES iron maiden 2008 NOT FOR PRESS-6591.jpg
    LOW RES iron maiden 2008 NOT FOR PRESS-6591.jpg
    44 KB · Views: 139
Priest + Maiden μόνο για εμένα (και τους τελευταίους μόνο και μόνο μπας και δεήσουν να μας χαρίσουν το Alexander...)

Η πρώτη μέρα είναι καλή αφού έρχονται η Offspring,φυσικά αν παίξουν τα παλιά τους κομμάτια διότι τα πρόσφατα... άστα να πάνε,όλα τα τα αλλά συγκροτήματα λίγο/πολύ τα έχουμε ξανά δει Live.

και φυσικά στις 2 Αυγούστου αναμένεται η επιστροφή του πλέον επιτυχημένου group IRON MAIDEN όπου θα παίξουν την συνέχεια από εκεί που σταμάτησαν το 2005...

+1

Μία από τις συναυλίες που δεν θα χάσουμε με τίποτα φέτος.

πάλι καλά που είναι φτηνό το εισητήριο, και θα μπορέσει κάποιος άνετα να τον δεί.

Μόλις γύρισα από το Rockwave...

Αρχίζουμε με τους Ιρλανδούς Flogging Molly... οι οποίοι έπαιξαν εξαιρετικά, με τον μπασίστας τους να δίνει ρέστα! Στην συνέχεια βγήκε στην σκηνή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα εν ζωή... ο Marky Ramone, όπως λέει: "Είναι καθήκον μου να διατηρώ ζωντανούς τους Ramones" και όντως, όπως τα λέει ο Marky. Τελειώνοντας μια "όμορφη" βραδιά με την Καλιφορνέζικη punk μπάντα The Offspring, εδώ τα λόγια είναι περιττά... ζούσα ένα όνειρο!

Μόνο εμένα δεν μου άρεσε το μέρος?
Είχα αναγκαστεί να πάω στο TerraVibe για να δω τους Placebo πριν από ένα η δύο χρόνια, έχω χάσει λίγο τη σειρά, πηγαίνω έτσι και αλλιώς όποτε έρχονται πάντα, και το μέρος μου φάνηκε φρικτό και η οργάνωση μέτρια ως κακή.
Ελπίζω με το RockWave να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα.
Πάντως δύσκολα θα ξαναπήγαινα εκεί...

Παιδια,το πια μερα ειναι η καλυτερη,ειναι υποκιμενικο τελειως!!!Για εμενα η δευτερη μερα ειναι η καλυτερη!Τι να πρωτο πω?Opeth,morbid angel,Max και Igor cavalera,judas priest?Θα γινει χαμος!!!!