Samsung 51e6500 βλάβη Νο4

gzoun

AVClub Addicted Member
8 March 2008
1,959
Αθήνα-Μενίδι
Samsung 51e6500 βλάβη Νο4


Μετά την πρώτη επισκευή http://avclub.gr/forum/showthread.ph...%BF?highlight= και την δεύτερη http://avclub.gr/forum/showthread.ph...BF2?highlight=
αλλα και την τριτη http://avclub.gr/forum/showthread.php/142797-Samsung-51e6500-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B7-%CE%9D%CE%BF3?highlight=

Αυτή την φορά έχουμε κάθετη γραμμή πάχους ενός πίξελ στο δεξιό μέρος τηε οθόνης.

Επικοινωνία με το σέρβις πριν λίγο,για οποιαδήποτε νέα θα ενημερώσω!!!!!
 
Υ.Γ. 2: Όπως ο φίλος shadowf, έτσι κι εγώ, ζήτησα και μου απεστάλει επίσημο e-mail της αντιπροσωπείας, με το οποίο με διαβεβαίωσαν ότι το τελευταίο panel που τοποθετήθηκε (Ιανουάριος 2015), έχει εγγύηση 2 έτη.

Υ.Γ. 3: To e-mail αυτό το φυλάω ως κόρη οφθαλμού , διότι πιστεύω ότι θα μου ξαναχρειαστεί μέχρι τον Γενάρη του 2017.

Πως πάει το ρητό είπαμε? Μάλλον όλα τα ρούχα φύλαξες.
 
Επικοινωνία εχθές το μεσημέρι με εξουσιοδοτημένο σέρβις για κάποια διαδικαστικά,ένα μικρό παιχνίδι λέξεων ως προς την εγγύηση της τηλεόρασης πήγε να γίνει,απλά τους παρέπεμψα στο τηλεφωνικό κέντρο της samsung που δηλώθηκε η βλάβη και στην μαγνητοφωνημένη συνομιλία στην οποία η αντιπρόσωπος αναφέρει οτι το πάνελ βρίσκεται εντός εγγύησης.

Σήμερα στις 11.00 παρελήφθει η τηλεόραση για ελεγχο.

Η ταχύτητα εξυπηρέτησεις υποδειγματική θα έλεγα!
 
Πιθανά λόγω διακοπών έχουν καθυστερήσει, θυμάμαι και εμένα έκαναν μια εβδομάδα περίπου ίσως και παραπάνω να μου απαντήσουν για την αντικατάσταση του πάνελ(χωρίς να πάρουν την τηλεόραση ο τεχνικός πέρασε από το σπίτι και έβγαλε φωτογραφίες). Αν δεν υπάρχει πάνελ και θέλουν έγκριση για την αντικατάσταση όλης της τηλεόρασης πιθανά να καθυστέρησαν και για αυτό. Δεν κάνεις κανένα τηλέφωνο στη Samsung να ενημερωθείς; Οχι στο service γιατι θα σου πούν οτι περιμένουν τι θα τους πούν απο τα κεντρικά.
 
Επικοινωνία με το σέρβις στις 29 Αυγούστου,δεν είχαν καμιά ενημέρωση από την εταιρεία για το τι θα κάνουν με την επισκευή της τηλεόρασης επιτόπου όπως με ενημέρωσαν ξαναέστειλαν email για το τι θαγίνει!!!!

Επικοινωνία με customer service support στις 2 Σεπτεμβρίου ,δηλώνουν την δυσκολία αντικατάστασης του πάνελ λόγο λήξης την εγγύησης της συσκευής,τους υπενθυμίζω το ιστορικό που αφορά την 2ετη εγγύηση του πάνελ και την περυσινή αντικαταστασή του πάλι λόγο κάθετης γραμμής,με διαβεβαιώνουν οτι θα ενημερωθώ σύντομα απο τον προιστάμενο του τμήματος.

Σημερινή επικοινωνία παλι με το customer service support ,άλλος υπάλληλος προσπαθεί να με πείσει ότι δεν ισχύει καμιά εγγύηση,υπενθύμιση ξανά του ιστορικού της τηλεόρασης αλλα και αναφορά πλέον στο νόμο που αφορά τις εγγυήσεις τον προιόντων και την επισκευή τους ,νόμος 2251/1994 μέρος 1ο άρθρο 5.
http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N_2251_1994_final_3587_2007.pdf

Η όποια προσπάθεια μου να μιλήσω με τον προιστάμενο ο οποίος είναι ενημερωμένος έχει αναλάβει την περιπτώσή μου και υποτίθετε οτι θα επικοινωνούσε μαζί μου μετά την επικοινωνία μου στις 2 Σεπτεμβριου,έπεσε στο κενό,ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου με διαβεβαίωσε ότι θα ξανα ενημερωθώ απο τον ίδιο προσωπικά σύντομα!!!!

Σε ερώτηση εάν υπάρχει ανταλλακτικό πάνελ απάντηση δεν πήρα,ο υπάλληλος αναφέρθηκε γενικά οτι ένα πάνελ μπορεί να έρθει από αλλού και ότι μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση,σε εκείνο το σημείο του υπενθύμισα τον νόμο που αναφέρει την επισκευή ενός προιόντος εντός 15θημέρου και οτι η εταιρεία εδώ και καιρό παρανομεί!

Θα περιμένω έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα κάνω μια τελευταία επικοινωνία και από την αλλη εβδομάδα θα προχωρήσω σε καταγγελία σε κάθε αρμόδιο φορέα.
 
Επικοινωνία σήμερα απο την μεριά της εταιρείας αυτή την φορά,βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για την αντικατάσταση της τηλεόρασης ,οποιοδήποτε νέο υπάρξει θα ενημερώσω,η πρώτη τους προσφορά απορρίφθηκε αμέσως!!!
 
Μπράβο καλές θεάσεις, εμένα το πάνελ είναι 6 μηνών και ακόμα εχει δρόμο μπροστά του. Οταν θα έρθει η ώρα του να δω τι παζάρια θα κάνω για αλλαγή τηλεόρασης αφού δεν υπάρχει πια πανελ αντικατάστασης.
 
Μια Samsung EH5000 32αρα στο δωματιο,το τελευταιο 3 μηνο,καθε φορα που ανοιγει,εμφανιζει στο 1/4 στο πανω μερος της οθονης,λεπτες καθετες γραμμες.
εξαφανιζονται σταδιακα μετα απο 15-20 δευτερολεπτα.
οθονη ή τροφοδοτικο..?
 
Απάντηση: Re: Samsung 51e6500 βλάβη Νο4

Μια Samsung EH5000 32αρα στο δωματιο,το τελευταιο 3 μηνο,καθε φορα που ανοιγει,εμφανιζει στο 1/4 στο πανω μερος της οθονης,λεπτες καθετες γραμμες.
εξαφανιζονται σταδιακα μετα απο 15-20 δευτερολεπτα.
οθονη ή τροφοδοτικο..?

Μάλλον για πάνελ μου φαίνεται Δημήτρη!!!
 
Επαναφέρω το θέμα αφου για άλλη μια φορά το πάνελ εγκατέλειψε και αυτή την φορά εκτός εγγύησης, έληξε το Μάρτιο του 2018. Η τηλεόραση είχε να δουλέψει από τον Ιούνιο λόγω απουσίας και εχθές με παίρνει η γυναίκα μου τηλέφωνο και μου λέει ότι πάει και αυτό το πάνελ. Θα επικοινωνήσω με την Samsung σήμερα να τους ανακοινώσω την βλάβη και να δω τι θα καταφέρω με το θέμα της εγγύησης.
Αν τελικά μου κάνουν αντικατάσταση με ποιο αντίστοιχο μοντέλο αυτής που αναφέρθηκε πιο πάνω θα γινόταν η αντικατάσταση; Τι μου προτείνετε;
 
IMG-20181103-WA0002.jpgIMG-20181103-WA0001.jpgIMG-20181103-WA0000.jpg

Και φωτογραφίες απο το πρόβλημα, είναι πάνελ ή συμβαίνει κάτι άλλο; Δεν μου μοιάζει για πρόβλημα πάνελ.
Επίσης μου είπε η γυναίκα μου οτι άκουγε και ενα δυνατό θόρυβο(τζζζζζζζζζζζζζζζζ) και σταμάτησε μετα απο λίγο. Μήπως είναι κανένα τροφοδοτικό η καμιά πλακέτα;