Samsung ue46f6500 ασυρματη συνδεση με υπολογιστη.

lukos19

New member
20 July 2013
11
Λοιπον παιδια εχω αγορασει την τηλεοραση εδω και μια βδομαδα.Προσπαθω να μεταφερω την εικονα του υπολογιστη ασυρματα στην τηλεοραση αλλα τζυφος.Εχω δοκιμασει το samsung link και το all share εφτιαξα επισης το οικιακο δικτυο και τους κοινοχροιστους φακελους αλλα τιποτα καμια γνωμη???

λέγοντας να μεταφέρεις την εικόνα από τον υπολογιστή, εννοείς να παίζεις από την τηλεόραση αρχεία που υπάρχουν στο pc ή να βλέπεις αυτό που παίζει το pc εκείνη τη στιγμή;

Φιλε tachav μιλαω για το οικιακο δικτυο βρηκα λυση για το προβλημα μου προσωρινα δυστηχως το θεμα ηταν το router το οποιο επρεπε να κανω reset και δε ξερω για πιο λογο αποσυγχρωνιζεται στα καλα καθουμενα η τηλεοραση την ωρα που παρακολουθω καποια ταινια μου αποσυνδεεται το ψαχνω ακομα :(.Να προσθεσω οτι η τηλεοραση απεχει 3 μετρα απο το ρουτερ και το χωριζει μισος τοιχος.

Last edited:
το πρόβλημά σου φαίνεται να είναι οι ρυθμίσεις του ασυρμάτου δικτύου. Πήγαινε στα wireless settings στη σελίδα του ρούτερ και παίξε με τα κανάλια που έχει (wireless channel), λογικά θα βρεις ένα στο οποίο θα δουλεύει σωστά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κοιτάξω να βρω ένα δέκτη για δοκιμή. Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τη digea σε αυτές τις ίντσες; γιατί μέχρι τις 37 που είχα πριν δεν είχα παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα

Λοιπον μετα απο αρκετη παρακολουθηση με επεισοδια dexter δοκιμασα ολα ta channel και ακομα τα ιδια στο μοναδικο wireless channel που η κατασταση ειναι αρκετα καλη απο τα 13 channel ειναι το 7 αλλα το ρουτερ εξακολουθει να αποσυνδεεται απο το οικιακο δικτυο τουλαχιστον οχι οσο παρακολουθω καποια ταινια το κανει οταν σβησω την τηλεοραση και οχι παντα και μετα χρειαζεται restart. πιστευω πως το προβλημα ειναι το ρουτερ(thomson tg585) οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη.

Last edited:
Πολύ καλό μόντεμ από άποψη ταχύτητας (ειδικά αν έχεις το V8) αλλά και πολύ "δύστροπο" σε NAT και firewall.

Στην θέση σου θα δοκίμαζα κάποιο πιο σύγχρονο. Πχ. φτηνό και πολύ εύκολο στην χρήση είναι αυτό...

http://www.skroutz.gr/s/2591339/TP-LINK-TD-W8951ND-New.html

Σε ταχύτητα σύνδεσης θα χάσεις λίγο σε σχέση με το V8.

Απάντηση: Re: Samsung ue46f6500 ασυρματη συνδεση με υπολογιστη.

Στην θέση σου θα δοκίμαζα κάποιο πιο σύγχρονο. Πχ. φτηνό και πολύ εύκολο στην χρήση είναι αυτό...

http://www.skroutz.gr/s/2591339/TP-LINK-TD-W8951ND-New.html

Σε ταχύτητα σύνδεσης θα χάσεις λίγο σε σχέση με το V8.

Μακριά. Πολύ μακριά. Του σύνδεσα και μια κεραία 8dbi και το σήμα στο wifi είναι ακόμα πολύ κατώτερο απ'το αρχαίο siemens sl2-141 που αντικατέστησε.
Αν βάλεις και κάνα torrent να κατεβαίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, μπουκώνει πολύ εύκολα.
Επίσης συχνες αποσυνδέσεις (το siemens ήταν βράχος αλλά του κάηκε το switch).

Είχα τοποθετήσει ένα στον αδερφό μου και καμία σχέση με όσα περιγράφεις. Θα σου έλεγα να το πας άμεσα πίσω γιατί είναι χαλασμένο.

Δυστυχώς το έχω κάνει ήδη, δεν άλλαξε κάτι με το 2ο... Ποιό αντικατέστησε το δικό σας? Πιθανόν το siemens μου να ήταν πολύ καλύτερο, δεν έχω δοκιμάσει άλλο στον ίδιο χώρο.

Ναι, το siemens έχει broadcom, το tp-link trendchip...
Πάντως υποψιάζομαι firmware bug στο tp-link, στην ρύθμιση που ορίζεις χώρα για το transmit power (το πόσο δυνατά θα εκπέμπει το wifi - κάθε χώρα έχει διαφορετικούς περιορισμούς σε αυτό, οι καλύτερες είναι Σιγκαπούρη και Βολιβία) δεν αλλάζει κάτι ό,τι χώρα και να βάλεις, και μάλλον είναι κλειδωμένο χαμηλά.
Όπως και το κανάλι, στο auto ορίζει πάντα το 1 αλλά εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα το βάζεις όπου θες.

Δεν ξέρω πόσο είμαστε off topic αλλά από προσωπική εμπειρία τα προϊόντα της TPLink είναι πολύ καλά ως value for money αλλά από προβλήματα είναι φουλ. Προσωπικά τα προτείνω μόνο ως την πιο οικονομική λύση αλλά όχι ως αξιόπιστη. Γενικά έχουν θέματα.

ΥΓ Φίλε Yperion καλύτερα να μείνεις σε συμβουλές για τηλεοράσεις...
Αστειεύομαι φυσικά. Η συμβολή σου στο φόρουμ είναι καταλυτική. Keep up the good work!

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung ue46f6500 ασυρματη συνδεση με υπολογιστη.

Δεν ξέρω πόσο είμαστε off topic αλλά από προσωπική εμπειρία τα προϊόντα της TPLink είναι πολύ καλά ως value for money αλλά από προβλήματα είναι φουλ. Προσωπικά τα προτείνω μόνο ως την πιο οικονομική λύση αλλά όχι ως αξιόπιστη. Γενικά έχουν θέματα.

Όταν αγοράζει κάποιος Modem με 30 ευρώ λογικό είναι ότι δεν θα είναι και κορυφαίο.:ernaehrung004:

Αν δεν υπάρχει όριο τιμής θα μπορούσα να προτείνω κάποια Netgear και Linksys αν και αυτά δεν είναι χωρίς προβλήματα πίστεψε με.

Άλλο να μην είναι κορυφαίο και άλλο να είναι χειρότερο από ένα παρωχημένο modem που έδινε η forthnet πριν από 7 χρόνια.

Χειρότερο δεν νομίζω να είναι , μην τα παραλέμε κιόλας. Είναι ένα απλό και εύχρηστο φτηνό μόντεμ για ανθρώπους χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Γενικά πάντως η εξέλιξη των modem ADSL έχει φτάσει στα όρια της εδώ και 2-3 χρόνια. Πλέον οι εταιρείες ασχολούνται με πιο καινούργιες τεχνολογίες.

ΥΓ. Αν δείτε εδώ την λίστα υπάρχουν δυο μοντέλα της TP-Link...

http://www.broadbandbuyer.co.uk/Features/Article.asp?TextID=1753

Last edited:
Μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφω. Ξαναλέω: Χειρότερο σήμα wifi, αποσυνδέσεις, ευκολότερο μπούκωμα στα torrents. Ε, τι άλλο να ζητήσεις από ένα μοντεμ.
Οκ, λόγω wifi n έχει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς (αν είσαι στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ).

Σημ. τοποθετήθηκε στο ίδιο σημείο με το παλιό, με πανομοιότυπες ρυθμίσεις.
(σορυ για τα offtopic)

Χειρότερο σήμα Wifi είναι αδύνατο καθώς το ένα είναι wireless N και το παλιό ήταν G.

Εκτός αν στο παλιό ήταν η ισχύς στο τέρμα αλλά αυτό δεν ήταν καλό γιατί οι επιπτώσεις στην υγεία νομίζω ότι είναι χειρότερο πράγμα από την λήψη internet.

Αυτό το μπούκωμα στα τόρεντ τι ακριβώς είναι δεν έχω καταλάβει ακόμη. Πόσο κατέβαζες με το παλιό και πόσο με το νέο?

Κι όμως έχει χειρότερο σήμα απ'το παλιο (το έχω πει 3 φορές) άσχετα αν είναι n - αν και αυτό παίζει πιο πολύ ρόλο στη μεταφορά δεδομένων εντός δικτύου.
Το siemens δεν είχε ρυθμιστή transmit power αλλά φαντάζομαι εξέπεμπε εντός ορίων ελληνικής νομοθεσίας μιας και το έδινε η forthnet (άσχετο που τα κινητά εν ώρα κλήσης εκπέμπουν μεγαλύτερη ακτινοβολία και τα έχεις στο κεφάλι σου).
Το μπούκωμα στα τόρεντς είναι όταν έχεις συνδεθεί με πολλούς peers και δεν μπορείς να ανοίξεις ούτε το google. Είναι θέμα chipset και ram του ρούτερ. Tο siemens κάπως την πάλευε, το tp-link πέφτει σε κώμα.
Τεσπα εμένα αυτή είναι η εμειρία μου σε σχέση και με το παλιό siemens, τώρα αν αυτό θεωρείται καλό σε σχέση με την τιμή του? Μπορει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα σε αυτή την κατηγορία.

Last edited: