SEAT LEON FR

Λοιπόν, έχω κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες:
Τρία πράγματα θα σου πω:

1ον) Μη το δίνεις στη γυναίκα σου
2ον) Μη το δίνεις στη γυναίκα σου
3ον) Μη το δίνεις στη γυναίκα σου

ΥΓ: Δε ξέρω αν σου τόνισα ότι δε πρέπει να το δίνεις στη γυναίκα σου.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να το οδηγήσω, αλλά υποψιάζομαι ότι το Focus ST εξακολουθεί να είναι στην κορυφή. Πάντως, το FR είναι πιο όμορφο.

Απο μέσα είναι πολυ συτηριτικό, μιάζει αρκετά με την προηγούμενη έκδοση, αλλά όποιος έχει οδηγήσει ή οδηγεί το leon τότε θέλει να πάρει το καινούριο!!! Αυτό τα λέει όλα ...

Καλό είναι να μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το Corsa δεν έχει καμία σχέση με το Leon, σε αρκετά επίπεδα. Ναι, ίσως είναι πολύ δυνατό και εντυπωσιακού σχεδιασμού, από εκεί και πέρα όμως...

Το νέο FR είναι ένα πολύ καλά "στημένο" αυτοκίνητο, με πολύ καλό κινητήρα, σωστά σχεδιασμένο εσωτερικό (με "αγωνιστική" θέση οδήγησης - sic), καλούς χώρους και εξοπλισμό. Στα λεφτά του δε, είναι πολύ συμφέρουσα λύση.

Δε θα το έλεγα "συντηρητικό" μέσα, τα όργανα του πίνακα και η θέση οδήγησης προδιαθέτουν για "γρήγορες" μετακινήσεις - τα "" μπορούν να αφαιρεθούν κατά βούληση.

Kαλημέρα. Έχουμε κάποια σχόλια περί του συγκεκριμένου αυτ/του; θα μου ήταν πολύ χρήσιμα!!!

Πάρε 1-2 περιοδικά του χώρου. Δε λένε πάντα @α@ακίες.
Το να σου πούμε εμείς αν είναι όμορφο ή πως πάει στο δρόμο σίγουρα δεν είναι οτι πιο αξιόπιστο, εκτός αν πετύχεις κάποιον που να το έχει...
Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι οτι είναι Seat με όλα τα άσχημα και τα καλά του...εσύ κρίνεις τι θέλεις από ένα αμάξι.

Εγω παντως αντι να εδινα 27000 για σεατ, θα επαιρνα ενα bmw 116 dynamic.
Θα μου πειτε, καμια σχεση, και συμφωνω.
Το ΜΟΝΟ υπερ του σεατ ειναι οι επιδοσεις (0-100, ρεπριζ, τελικη)
ΤΙΠΟΤΕ αλλο.
Περι ορεξεως βεβαια...

το μονο που δεν μου αρεσει στο ΣΕΑΤ ειναι η μουρη του ......

μα τι φαναρια ειναι αυτα ρεεεεεε ;;;;; και οι γριλιες ;;;;; σαν τρυπα στο τοιχο......

Το Leon πολλά FRου FRου κι αρώματα αλλά από ποιότητα κατασκευής κάτω του μέσου όρου... το Golf GTI του φτωχού... Οπως και να το κάνουμε, VW δεν θα γίνει ποτέ η Seat... Ούτε και η Scoda... Τώρα σαν επιδόσεις σου δίνει τα περισσότερα άλογα για κάθε χιλιάρικο που δίνεις... Κάτι σαν τους κινέζικους ενισχυτές δηλαδή... Εξαρτάται τι ζητάς από το αυτοκίνητο και πόσο καιρό σκοπεύεις να το κρατήσεις...

Δε ξερω αν κραταει περισσοτερο. Ομως η ορατη ποιοτητα καταστευης ειναι καλυτερη στο Golf. Προσωπικα δεν μου αρεσει το look του Leon. Προτιμουσα την προηγουμενγ σχεδιαση. Γρηγορο αυτοκινητο + κοντη μουρη = κακος συνδυασμος για μενα. Αλλα περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα εννοειται. Η αληθεια ειναι πως τελικα θα προτιμουσα να παρω το Leon για το λογο οτι και καλο αυτοκινητο ειναι και θα ξεχωριζει στον δρομο μεσα στα απειρα Golf

Οποιος εχει να δωσει 27000 ευρω εχει και 31000 οποτε παει στο GOLF GTI.
Βεβαια το οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα προτιμουσαν μια 116 απο ενα FR ειναι κατι που αξιζει ιδιαιτερης προσοχης.