SHARP 40LE730 δυσκολιες...

murcielago650

New member
17 May 2013
23
Καλησπερα σε ολους,πριν λιγες μερες αγορασα την παραπανω τηλεοραση και εχω καποιες αποριες...

1)Σε αρχεια ταινιων που εχουν ηχο dts δεν τον αναγνωριζει καθολου και δεν παιζει καθολου ηχο τελικα σε αυτα τα αρχεια.υπαρχει καποιος τροπος να τα αναγνωριζει?

2)Στα ψηφιακα καναλια δεν υπαρχει η επιλογη να τους αλλαξω την σειρα και να τα βαλω σε οποια σειρα θελω εγω ενω στα αναλογικα το εχω βρει...

3)Στα βιντεο που εχουν πανω-κατω μαυρες μπαρες υπαρχει δυνατοτητα να κανει προσαρμογη ετσι ωστε να φαινεται παραμορφωμενη εικονα χωρις μαυρες μπαρες?εχω βρει να κανει ζουμ αλλα ετσι χανεται εικονα απο τα δεξια-αριστερα.

4)Δεν αναγνωριζει καθολου τους υποτιτλους,τους εχω ενεργοποιησει απο την τηελοραση,τους εχω στον ιδιο φακελο με το αρχειο βιντεο και ιδιο ονομα αλλα και παλι δεν τους βλεπει καθολου...

5)Σε αρχεια 2d δεν βρισκω την επιλογη να τα μετατρεψει σε 3d....Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Οποιος μπορει να βοηθησει γτ δεν βγαζω καθολου ακρη.Εχω την 40" samsung f6400 και δεν εχω κανενα απο τα παραπανω προβληματα...

Άπ' ότι είδα στο manual εδώ (θέλει λίγη ώρα να το κατεβάσει και πρέπει να έχεις και το acrobat για pdf) ΔΕΝ γράφει κάτι για DTS!
Mpeg 1 (Layer 1 & L2), MP3
Sampling frequency: 8Khz, 11.025 Khz,
12Khz, 16Khz, 22.050Khz, 32Khz, 44.1
Khz, 48 Khz
HEACC, AAC (MP4), WAV (PCM),
WMA, AC3, EAC3.
Sampling frequency:32Khz, 44.1 Khz,
48 Khz

Μπες αν θες εδώ και κάνε την τελευταία αναβάθμιση (ή online κατευθείαν) και δες μπας και έβαλαν υποστήριξη για dts ή να διόρθωσαν κάποιο από αυτά που αναφέρεις! Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία πρέπει να είναι η 1.421G !! Δυστυχώς δεν έχω την τηλεόρασή σου για να σε βοηθήσω παραπάνω!