SOS για PS3!!!!!

akisnm156

AVClub Enthusiast
1 July 2007
1,012
Καλησπέρα. είχα συνδεδεμένο το ps3 με hdmi στον προβολέα. Προσπαθωντας να το συνδεσω με το άλλο βύσμα που έχει στην τηλεόραση η οποία είναι της πλάκας και αλλαζοντας τις ρυθμίσεις του video output μου έβγαλε τις ρυθμίσεις pal , 576p και αφου σαν βλάκας τσεκαρα και τις δυο η εικόνα χάθηκε απο την tv!! Δεν μπορώ με τίποτα να την επαναφέρω!!! Ξέρει κανείς πως θα επανέλθει έστω και στις αρχικές του ρυθμίσεις ώστε να μην έχω μαυρη εικόνα;;

Oταν ειναι κλειστο το Ps3, πατα το κουμπι on/off πανω του, και κρατα το πατημενο μεχρι να ακουστει ενα διπλο beep. Θα επανελθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις εικονας και ηχου.

Διαβασε και το μανιουαλ, νομιζω το αναφερει και αυτο.

Το έκανα αυτό και παρόλο που ο προβολέας λέει ότι source found Hdmi 576p , 50 hz , έχω μαύρη οθόνη!!!!

Τίποτα. Ενώ έχω ήχο η εικόνα είναι μαύρη. Ο προβολέας δουλεύει πάντως γιατί έχω συνδεδεμένο και το pc και δείχνει κανονικά!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Υποθετωντας οτι κανεις reset (δηλαδη το κανεις σωστα) δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Ο,τι και να συνεβαινε, εαν βαλεις το καλωδιο που εχει στην συκευασια ή το Hdmi, θα επρεπε να παρεις εικονα.

Μηπως καποιο καλωδιο δεν παταει καλα?

Αλλιως αντιπροσωπεια, το δινεις και παιρνεις αλλο, σχεδον αμεσως (δεν ειναι 360, ετσι rivers?)

Τι διαολο , το έχω κάνει 15 φορές. Έχω τσεκάρει τα καλώδια άλλες τόσες . Αυτό που είναι απίστευτα κουλό είναι ότι ο προβολέας λέει ότι λέει ότι source found Hdmi 576p , 50 hz άρα του δίνει σήμα έτσι;; Αν βάλω μια ταινία την αρχίζει κανονικά , δηλαδή ακούω τον ήχο , μπαίνει υποθέτω στο μενού, αλλά η μαυρίλα μαυρίλα.Να το δοκιμάσω σε άλλη tv;;

Παιδιά ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το δοκίμασα στην τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας που είναι πιο σοι από αυτή στο σαλόνι και το ρημάδι μου έδειξε εικόνα!!! Άλλαξα τις ρυθμίσεις πάλι σε hdmi το έβαλα στον προβολέα και δούλεψε κανονικά. Κάποιο τρελό κόλλημα θα είχε φάει το καταραμένο.:furious3: Πάλι καλά , γιατί όταν ακούω τη λέξη service βγάζω καντήλες........

Re: Απάντηση: SOS για PS3!!!!!

Αλλιως αντιπροσωπεια, το δινεις και παιρνεις αλλο, σχεδον αμεσως (δεν ειναι 360, ετσι rivers?)

Τι να κανουμε που το 360 ειναι η μονη κονσολα που εχει και ΠΛΗΘΟΣ παιχνιδιων (και οχι 10 τιτλους σαν το PS3) και ΧΒΟΧ Live? Mας κραταει στο χερι η Microsoft.

Ότι και να λέτε για το PS3 εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι το μόνο που του λείπει είναι έξοδος αναλογικού ήχου. Άντε κι αυτή η σαχλαμάρα που κάθε φορά θα πρέπει να ορίζεις την έξοδο ήχου (HDMI ή Coaxial).
Κατά τα άλλα είναι φοβερό μηχάνημα καί, πάνω απ' όλα, τρομερό player. :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: SOS για PS3!!!!!

Ότι και να λέτε για το PS3 εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι το μόνο που του λείπει είναι έξοδος αναλογικού ήχου. Άντε κι αυτή η σαχλαμάρα που κάθε φορά θα πρέπει να ορίζεις την έξοδο ήχου (HDMI ή Coaxial).
Κατά τα άλλα είναι φοβερό μηχάνημα καί, πάνω απ' όλα, τρομερό player. :SFGSFGSF:

ε? και εγώ πως ακούω αναλογικά τότε??? και μάλιστα πολύ καλός ποιοτικά...

Καλα πλακα μας κάνετε? Πόσα παιχνίδια υπάρχει περίπτωση να παίξετε?

Εγώ 2 είχα πάρει (cod4 + assasins creed) και το assasins εως αυτή τι στιγμή δεν έχω προλάβει ακόμα να το πιάσω στα χέρια μου (μονο την πρώτη μέρα που το πήρα και φαίνεται παιχνιδαρα!!!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: SOS για PS3!!!!!

ε? και εγώ πως ακούω αναλογικά τότε???

´Ελα ντέ;
icon10.gif