Σπύρο...

mmoukiou

Supreme Member
22 October 2007
3,069
...Σούρλα χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!!:ernaehrung004: Η παρουσία σου είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους να παρακολουθεί και να συμμετέχει κανείς σε αυτό το φόρουμ.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τις ευχές μου και σε όλους τους εορτάζοντες, ιδιαιτέρως στον Spyros A. που κοσμεί την μουσική και την φωτογραφική κατηγορία με την συμμετοχή του.

Περνάμε δύσκολες μέρες όλοι μας και τα λόγια -πόσο μάλλον οι ευχές- βγαίνουν μουδιασμένα από μέσα μας... Να είστε καλά και πάντα να προσπαθείτε να ομορφύνετε τον κόσμο, όπως ακριβώς κάνετε και στον διαδικτυακό τούτο μικρόκοσμο...

Σπυρο Χρονια καλα και να παρεις ενα καινουργιο πισι συντομα.

Σου σπαει τα νευρα κι εσυ τα δικα μας !!!:flipout::flipout:

Xρονια πολλα στον Σπυρο Σουρλα,Spyro A.,οπως και σε ολους τους συνεορταζοντες θαμωνες της μουσικης κατηγοριας...

Χρονια πολλα και σε σενα Δημοκηδη!

Χιλιόχρονος Σπύρο. Ό,τι επιθυμείς.
Να ζεις να γράφεις να σε διαβάζουμε!

Επίσης χιλιόχρονος, έτερε Σπύρε (αν και αλφαβητικά προηγείσαι!).

...Σούρλα | Δημοκηδή | CD318 | SPYROS A. | * χρόνια σας πολλά με υγεία, ζωτικότητα, έμπνευση και αισιοδοξία! :ernaehrung004:

Να σας χαίρονται οι δικοί σας άνθρωποι και όλοι εμείς που σας νοιαζόμαστε και σας αγαπάμε! :five:

Σπύρο Σούρλα χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα. Να 'σαι πάντα καλά και να χαιρεσαι τους δικούς σου, να μας γράφεις για μουσικές και να μην σιωπήσεις ποτέ εδω μέσα. Δεν ξεχνώ οτι ησουν ο πρώτος που μοιραστήκαμε μουσικούς, κι όχι μονο, προβληματισμούς στο φόρουμ.

Σπύρο Δημοκηδή να χαίρεσαι τη γιορτή σου και ν' απολαμβάνεις την "άλλη" πλευρά του Bach που βλέπω οτι ανακαλύπτεις :grinning-smiley-043 Επίσης, να συνεχίσεις να 'σαι η "ήρεμη δύναμη" της μουσικής και του φόρουμ.

Χρόνια πολλά, όμορφα και με όσα επιθυμούν και για τους δυο αλλους Σπυράδες, Spyros A. και CD318. Παρόλο που δεν σας γνωρίζω προσωπικά, η παρουσία σας στην κατηγορία της Μουσικής σας έχει κάνει, τουλάχιστο για μένα, απαραίτητους :)

Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντές μας..

Σπυράκο (Σούρλα) πάντα γερός δημιουργικος και να μεγαλώσεις το παιδάκι σου όμορφα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Να δίνεις χαρά και παρηγοριά στους ανθρώπους που σε "ζητούν",τις γνώσεις σου και την αγάπη σου για την Μουσική σε όλους μας.

Δημοκηδή να χαίρεσαι τον Αγαπημένο σου (τον..Μάλερ ντε :flipout:) και να μικροδείχνεις πάντα.Επίσης να σταματήσεις να ζηλεύεις το ντύσιμό μου,τα νιάτα μου και την ομορφιά μου..:BDGBGDB55:

Στους λοιπούς :Spyros A και cd, τις θερμότερες ευχές μου για χρόνια πολλά και όμορφα !

Χρόνια πολλά σε όλους τους Σπύρους και Σπυριδούλες του forum με τις καλύτερες και πιο ζεστές ευχές μου.

Στον Σούρλα, στον Spyro A, Δημοκηδή και σε όλους έναν-έναν ξεχωριστά.

Χρόνια πολλά και στο πολυαγαπημένο μου νησί. Ο προστάτης του να το έχει πάντα καλά.

http://el.wikipedia.org/wiki/Άγιος_Σπυρίδωνας

Χρόνια πολλά στο Γιατρό, τον Καπετάνιο, το Σουηδό, το Μέταλλο και όλους τους λοιπούς εορτάζοντες.

Να 'στε πάντα καλά!

Τα χρόνια μου πολλά σε όλους σας Κύριοι πάντα με υγεία....