Stonehearst Asylum (2014)

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,398
Utopia..
pa58H.jpg

Imdb | Wikipedia | Home Page

Thriller (2014)

Η Millennium Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Stonehearst Asylum», το θρίλερ του Brad Anderson.

«Βασισμένο σε μια σύντομη ιστορία του Edgar Allan Poe, το φίλμ ακολουθεί ένα νεαρό απόφοιτο της ιατρικής ο οποίος ξεκινά να εργάζεται σε ένα άσυλο ψυχικά διαταραγμένων, εκεί όπου τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Απ ότι φαίνεται οι γιατροί είναι το ίδιο τρελοί με τους τρόφιμους, κάτι που αναγκάζει τον νεαρό γιατρό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μόνος του.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brad Anderson («The Machinist», «The Call»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joe Gangemi («Wind Chill»), βασισμένος σε μια μικρή ιστορία του Edgar Allan Poe.
Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale, Brendan Gleeson, Michael Caine, Jim Sturgess, Ben Kingsley, David Thewlis, Jason Flemyng, Sophie Kennedy Clark, SinΓ©ad Cusack, Edmund Kingsley, Velizar Binev.

Αν και πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη του φίλμ μόλις πρίν απο λίγες ημέρες, το πλούσιο cast και η παρουσία του ικανού Brad Anderson στη σκηνοθεσία, προδιαθέτουν για κάτι αξιόλογο.
Το «Stonehearst Asylum» που αρχικά είχε τον τίτλο «Eliza Graves», θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 24 Οκτωβρίου.

http://www.cinemode.gr/cinema_trailers/proto-trailer-apo-stonehearst-asylum.html

Michael Kane και Κate Beckinsale!
Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ την περιγραφή και την επιχειρηματολογία ώστε να σας κάνουμε να δείτε την ταινία €œStonehearst Asylum€,
την οποία σκηνοθετεί ο Brad Anderson (The Call).

Asylum διαβάζω και βλέπω εγώ και ανοίγει η καρδιά μου! Η αγαπητή πρώην βρυκόλακας μας (Kate Beckinsale) γίνεται τώρα μια ψυχιατρική ασθενής, η οποία φαίνεται να γνωρίζει πολλά μυστικά
όπως και ο επίσης ασθενή Michael Kane, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος σε κελί μέσα στο ίδρυμα γι’αυτό το λόγο.

Αυτή την περίεργη μυστικοπαθή κατάσταση που υπάρχει στο ψυχιατρικό ίδρυμα έρχεται να αντιμετωπίσει ένας νέος γιατρός τον οποίο υποδύεται ο Jim Sturgess.
Σαφώς και όλα αυτά από κάπου ξεκινούν και ως επί το πλείστον από το «κεφάλι» του ιδρύματος, το διευθυντή κοινώς (Ben Kingsley), που θα λέγαμε ότι παρεκκλίνει κατά πολύ από τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη.

Φυσικά σε όλη αυτή την κατάσταση ξεπετάγεται ως συνήθως ο έρωτας τον οποίο βρίσκει σαν άλλος Jung ο νεαρός γιατρός (Jim Strugess) στα μάτια της ασθενούς Beckinsale ( και με το δίκιο του εδώ που τα λέμε, αφού είναι μια κούκλα!)
Ψυχικές ασθένειες έχουμε, ίντριγκα έχουμε, συμφέροντα έχουμε, έρωτα έχουμε, θανάτους έχουμε.. € Ό,τι δηλαδή πρέπει να έχει για μένα μια ωραία ταινια..
Να συμπληρώσω ότι στηρίζεται σε ιστορία του Edgar Allan Poe.. Θέλετε και άλλα;

http://cinefreaks.gr/movie/stonehearst-asylum-trailer/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτά είναι! :D

Αγαπημένη Kate Beckinsale και άλλοι καλοί ηθοποιοί!

Όπως λέει η επίσημη σελίδα η ταινία βγαίνει στις 24 Οκτωβρίου στις αίθουσες
και Home on Demand!

Ωραία! :D

No One Is What They Seem.

HQ Poster

Last edited:
Είδα το Stonehearst Asylum (2014) ή αλλιώς Eliza Graves (2014) http://www.imdb.com/title/tt1772264/ , ένα ατμοσφαιρικό , σκοτεινό , ανατρεπτικό θρίλερ. Με πολύ καλά στα μάτια μου : σκηνογραφία , κοστούμια , σκοτεινό μουντό φωτισμό , και αναπαράσταση της εποχής (αρχές του 20ου αιώνα). Οι ερμηνείες πάρα πολύ καλές και γενικά μια πραγματικά υπέροχη ταινία.
Με κράτησε σε απόλυτη εγρήγορση ενώ έξω μαίνονταν η βροχή.
Για τους λάτρεις του είδους. Του δίνω 9 στα 10.

Ωραία!
Δεν την χάνω την Καιτούλα με τίποτα!! ;)

.. αλλά μου αρέσει πολύ και αυτό το στυλ της ταινίας!

Made in Bulgaria, παρακαλώ. Και εδώ πανηγυρίζουμε αν έρθει για διακοπές κανένας δευτερότριτος σταρ και "διαφημίσει τη χώρα στα πέρατα του κόσμου"

Την είδα χθες. Καλοί ηθοποιοί χάνουν το χρόνο τους για να κάνει πασαρέλα η Beckinsale.
Και ας βάλει κάποιος το όνομα του Thewlis στην αφίσα! Έχει 20 φορές περισσότερο χρόνο στην ταινία απο τους "κράχτες" Caine\Gleeson.

Λοιπόν καλή η ταινία.. αρκετά καλή! :cool:

Μου άρεσε το στυλ της και όλοι οι ηθοποιοί ήταν καλοί στους ρόλους τους!

Μου θύμησε μία παρόμοια ταινία, που τώρα δεν μου έρχετε στο μυαλό..

Η ταινία δεν μου άρεσε, αλλά η ερμηνεία του Ben Kingsley είναι απαράμιλλη. Οι υπόλοιποι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Ο Michael Caine δυστυχώς παίζει δευτερεύοντα ρόλο κι όχι πρωταγωνιστικό.

Προσωπικα δεν μου αρεσε.... Παρολο που εχουν περασει 2 εβδομαδες απο τοτετ που την ειδα...δεν θυμαμαι το τελος!.... Α ναι... εχει μια ανατροπη... Μονο αυτο αξιζει..