Σύγκριση SONY & SAMSUNG

akist

New member
1 August 2007
1
Θα ήθελα τη γνώμη σας για σύγκριση ανάμεσα σε SONY KDL 40W2000 και Samnung LE40M86B

κατ αρχην καλως ορισες στην μεγαλη παρεα μας.

Οι 2 τηλεορασεις που αναφερεις ειναι απο τα πολυ καλα μοντελα full hd που κυκλοφορουν. Τις εχουν παρει και πολλα μελη απο εδω οποτε θα σου πουν και προσωπικες εντυπωσεις.

Αν θες για αρχη ριξε μια ματια στα reviews του κορυφαιου hdtvtest. Ειναι πολυ αναλυτικα και αναφερονται και σε τυχον προβληματα καθε μοντελου.

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W2000/

http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40M86BD/

Και οι δύο φοβερές τηλεοράσεις!!Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα η sony είναι λίγο πιο φτηνή!Αλλά αν θές να κάνεις μια σωστή αγορά(και οι δύο έχουν προβλήματα) καλύτερα να περιμένεις κανα μήνα για την καινούργια Sony 40W3000 η οποία θα είναι πολύ καλύτερη από την 2000 και θα έχει διορθωθεί κάπως το θέμα clouding!Επίσης θα χει το Bravia Engine EX της τωρινής Χ2000!Πολλοί ιδιοκτήτες της W3000 στην αμερική(έχει ήδη κυκλοφορήσει εκεί) αναφέρουν ότι είναι πολύ καλύτερη της Χ2000!!!Τιμή θα χει περίπου στα 2000 χιλιάρικα στα καταστήματα!(όσο η 2000).

Οποιος θέλει full HD καλό είναι να περιμένει 2-3 μήνες (αντε μεχρι τα Χριστουγεννα). Θα έρθει φρέσκο πράγμα...

νομίζω πως βγαίνει σε 52άρα , αλλά για τα 3 μέτρα και η 40άρα ίσως είναι αρκετή ... Είμαι στο ψάξιμο και θέλω να δω εαν αξίζει το 100hz περισσότερο ή τα 1920χ1080 ... Θα είναι πάνω σε PC με tuners και PS3 , όμως δεν ξέρω που να δώσω βάση ... Στην οθόνη με ενοχλεί η σκιά που κάνει στο ποδόσφαιρο , παρόλο που είναι 60hz και η nova στα 25 fps ... Το πολύ πολύ να χτυπήσω την 40X3000 και να τα έχω όλα μαζί ( τιμή κοντά στα 2500 ) Δεν ξέρω ... Είναι δύσκολη απόφαση ...

Οποιος θέλει full HD καλό είναι να περιμένει 2-3 μήνες (αντε μεχρι τα Χριστουγεννα). Θα έρθει φρέσκο πράγμα...

Ετσι ακριβώς, άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί περί ωριμότητας της τεχνολογίας που ουσιαστικά εγκαταλείπει τα " εφηβικά", της προβλήματα και ενηλικιώνεται σιγά-σιγά, όλο αυτό μόνο καλό θα μας κάνει.-bye-