Συνχρονισμός φωτογραφιών με iphone

The Sphinx

Senior Member
17 June 2006
479
Υπάρχει κάποιος λόγος ρε παιδιά που δεν μου στέλνει τις φωτογραφίες το itunes από το pc στο iphone. Ολα τα άλλα τα συνχρονίζει κανονικά. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα ανάλυσης , αλλά έβαλα και χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες τραβηγμένες από παλιό κινητό και πάλι δεν μου τις πέρασε. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση το itunes ?

Εγώ συγχρόνισα κανονικά τις φωτογραφίες μου στο iphone. Και είναι και μεγάλης ανάλυσης. Πως ακριβώς το κάνεις? Επιλέγεις τον φάκελο που είναι οι φωτογραφίες...? Μπορείς να μας πεις τι κάνεις....?

Στην επιλογή που σου δίνει το itunes να διαλέξεις ή από το photoshop ή από άλλο φάκελο που περιέχει φωτογραφίες επιλέγω τον φάκελο " οι εικόνες μου " όπου έχω μέσα όλες τις φωτογραφίες.Τις διαβάζει κανονικά βγάζοντας τον αριθμό τους αλλά όταν κάνω συνχρονισμό όταν πηγαίνει στις φωτογραφίες μου γράφει ότι μερικές φωτογραφίες δεν μπορούν να συνχρονιστούν γιατί δεν μπορούν να απεικονιστούν από το iphone. Το θέμα είναι ότι δεν βάζει καμία και ότι όλες οι φωτογραφίες είναι jpeg. Εφτιαξα και άλλον φακελο στο desktop με μία μόνο φωτογραφία επιλέγοντας να συνχρονίσει μόνο αυτήν αλλά πάλι τα ίδια.

Αλλος τρόπος να βάλω τις φωτογραφίες μου υπάρχει? Μέσω του ibrickr ας πούμε?

Μπορείς να δεις τις ιδιότητες μιας φωτογραφίας? Μέγεθος, κατάληξη, ανάλυση?

Δεν μπορεί να μην τις δέχεται.... Άλλο τρόπο δεν γνωρίζω.

Εντωμεταξύ όποτε επιλέγω κάποιο φάκελο με φωτογραίες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να τις μεταφέρει στο iphone ,πηγαίνοντας πίσω στο φάκελο βλέπω ότι έχει δημιουργηθεί ένας υποφάκελος ipod photo cache που περιέχει 50 άδειους φακέλους με ονομασία F00 - F50 και ένα αρχείο Photo Database. Τί είναι όλα αυτά δεν ξέρω.

Κάποια ρύθμιση στο iphone πρέπει να είναι η αιτία του προβλήματος γιατι την διαδικασία του optimizing των φωτογραφιών την κάνει κανονικά το itunes και μόλις πάει να τις φορτώσει στο iphone μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν μπορούν να απεικονιστούν από το iphone.

Το itunes τις περνάει στο iphone με δικό του τρόπο, φτιάχνοντας μικρογραφίες (thumbs) για τις εικόνες, και τις βάζει σε δικό του φορμάτ, οπότε δεν μπορείς να βάλεις μόνος σου. Σε έναν φάκελο του iphone μεσω ibrick μπορεις να δεις αυτο που σου λέω και να βγάλεις μόνο τις φωτό που έχεις τραβήξει απο το iphone. Νομίζω οτι είναι κάπου στο Private/var/root/???κατι (δεν το ´χω μπροστα μου .... ) .

Καμιά ιδέα έχεις Κυριάκο από τι μπορεί να προκαλείται αυτό το πρόβλημα ? Το itunes το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα. Απεγκατέστησα και το photoshop και πάλι τζίφος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, γι αυτό οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη.

υπολογιστης μου/iphone camera, ανοιγεις και παιρνεις τις photo και τις κατεβαζεις οπου θελεις ;)

Κυριάκο σου ξαναέστειλα την φωτογραφία.
Φίλε jigwii στο " Υπολογιστής μου " δεν μου βγάζει πουθενα iphone camera, και αν κατάλαβα καλά αυτό είναι για να ανεβάσεις φωτογραφίες από το iphone στο pc. Εγώ θέλω το αντίθετο , να βάλω τις φωτογραφίες μου από το pc στο iphone.

Κυριάκο σου ξαναέστειλα την φωτογραφία.
Φίλε jigwii στο " Υπολογιστής μου " δεν μου βγάζει πουθενα iphone camera, και αν κατάλαβα καλά αυτό είναι για να ανεβάσεις φωτογραφίες από το iphone στο pc. Εγώ θέλω το αντίθετο , να βάλω τις φωτογραφίες μου από το pc στο iphone.

Α οk!
Δυστυχως ομως μονο απο iTunes!
Περιεργο που δεν το βλεπεις στο υπολογιστης μου/apple iphone