συνδεση laptop με PHILIPS 42PFL7962

spagi

New member
12 December 2007
4
Γεια σε ολους
Εχω ενα λαπτοπ που εχει εξοδο VGA και S-Video.
Μολις αγορασα την παραπανω philips και θελω να συνδεσω το λαπτοπ ωστε να δω καποια hd movies που εχω στο λαπτοπ.
Ομως απο οτι φαινεται το λαπτοπ μη εχοντας εξοδο hdmi θα μου κανει την ζωη δυσκολη.
Διαβασα στο manual πως για λειτουργια pc monitor η τηλεοραση δεν υποστηριζει VGA.
Απο κει και περα μπορει κανει να μου προτεινει πως να κανω την συνδεση ωστε να μπορω να δω σε καλη αναλυση τις ταινιες στην tv?

Η τηλεοραση εχει εισοδους hdmi 1.3, component, pc-d sub(η οποια δεν εχω καταλαβει τι ειναι), εισοδος s-video, λεει και και κατι CVBS.

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια!

Αυτο που δεν εχεις καταλαβει τι ειναι, ειναι, η σύνδεση με το PC. Ο φορητός σου δεν εχει τετοια έξοδο????

θύρα VGA,
έξοδος S-video TV

Αυτα τα 2 λεει στο manual...
Αρα λογικα δεν την εχει...

Οποτε υποθετω πως πρεπει να δουλεψω με καποιον μετατροπεα.Ποια θα ηταν η καλυτερη λυση?

Αρα τοτε ενα καλωδιο VGA σε VGA θα κανει την δουλεια.

Απλα δεν ξερω αν θα ειναι η καλυτερη λυση απο θεμα ποιοτητας ή μηπως μπορω να κανω κατι αλλο.

Sorry παιδια αν σας εχω πριξη αλλα τελικα μαλλον το e-shop ειχε λαθος στην περιγραφη του προιοντος, δεν πρεπει να εχει αυτο το pc-d-sub.

Στο site της philips λεει:
Ext 1 Scart Audio L/R, CVBS in/out, RGB
Ext 2 Scart Audio L/R, CVBS in/out, S-video in
Ext 3 HDMI v1.3, CVBS in, Audio L/R in
Ext 4 YPbPr, S-video in, Audio L/R in
Ext 5 HDMI v1.3
Ext 6 HDMI v1.3
Number of Scarts 2
Other connections Headphone out, Common Interface

Αρα το VGA σε VGA μαλλον αποριπτεται.
Η μονη λυση μου φαινεται καποιος μετατροπεας η καλωδιο που να γινεται απο VGA ή S-VIDEO σε hdmi ή component.
Το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι απο αυτα υπαρχει και επισης με ποιο θα εχω καλυτερη ποιοτητα και θα μπορω να βαλω μεγαλες αναλυσης...
Και παλι sorry για το πολλα post αλλα μου εχει κολισει να δω κατι σε high definition και για να ποροθω λιγο καθως απο τα απλα καναλια δεν περιμενω προκοπη.
Ευχαριστω

το d-sub είναι αυτό
01mini_dsub15-box-l.jpg

δες αν το έχει ο φορητός σου,αν ναι υπάρχει και καλώδιο από d-sub σε hdmi αν χρειαστεί... :ernaehrung004:

το d-sub είναι αυτό
01mini_dsub15-box-l.jpg

δες αν το έχει ο φορητός σου,αν ναι υπάρχει και καλώδιο από d-sub σε hdmi αν χρειαστεί... :ernaehrung004:

Μπορείς να μου πεις που υπάρχει τέτοιο καλώδιο;

Μπορείς να μου πεις που υπάρχει τέτοιο καλώδιο;

Εάν επιτρέπεται την παρέμβαση, το καλώδιο είναι ένα απλό καλώδιο που συνδέεις υπολογιστή με μόνιτορ. Διαθέσιμο νομίζω παντού.

f82e1af9a41de70f49e1e8c2811d9b0c.image.100x74.jpg
ADAPTOR DVI -I ΘHΛ. - VGA ΑΡΣ.
DVI ΘHΛYKO 24+4+1 VGA ΑΡΣΕΝΙΚΟ 15 PIN
.
συνήθως έτσι το αναφέρουμε,αν και στην ουσία είναι μετατροπέας... ;)

Last edited: