ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕCVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤAI?

axilleaslarisa

New member
16 December 2007
13
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ...ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .....ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΕΝΑ DREAMBOX ME ΤΟΝ TAKVIEW 2050??????
ΦΙΛΙΚΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ !!!

Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤAKEVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤΕ ?

τι να την κάνεις αυτή την σύνδεση ?????

δεν βλέπω τον λόγο !!!!

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤAKEVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤΕ ?

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πείς.....:flipout:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ …….. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ…..!!!!!

Καλημέρα σας ,ερώτηση εχω και εγώ επι του θέματος ,αν στο σπίτι σε ένα δωμάτιο έχω τον dreambox με κάρτα πχ dorcel και θέλω να του τη μοιράσω του tecview σε άλλο δωμάτιο γίνεται και υπο ποιές προυποθέσεις?

Καλημέρα σας ,ερώτηση εχω και εγώ επι του θέματος ,αν στο σπίτι σε ένα δωμάτιο έχω τον dreambox με κάρτα πχ dorcel και θέλω να του τη μοιράσω του tecview σε άλλο δωμάτιο γίνεται και υπο ποιές προυποθέσεις?
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΟ DREAMBOX KAI TAKVIEW .ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ADSL...EXEI KANENAΣ ΑΠΟΨΗ ....ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ........

Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕCKVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤAI?

Θεωρώ ότι αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνετε στο forum του Tekview και όχι εδώ μέσα !!!!

Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕCKVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤAI?

Θεωρώ ότι αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνετε στο forum του Tekview και όχι εδώ μέσα !!!!
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΤΑΚΕVIEW ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!?
ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ!

Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕCKVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤAI?

Αχιλλέα, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα διότι αφενός μεν είναι κουραστικά στην ανάγνωση, αφετέρου στην διάλεκτο του ιντερνετ σημαίνει ότι φωνάζεις δυνατά και δεν συζητάς.

Συγνώμη οκ ειμαι περιεργος δεν υπαρχεισ καποιος φίλος με γνώσεις επι του θέματος ?

Απλά αυτό που ρωτάς Αχιλλέα είναι παράνομο ,επιτρέπεται μόνο μέσω οικίας γι αυτό και ρώτησα αν γίνεται εκεί .

Αχιλλέα έχεις απάντηση από τον Piccard !!!!!

γίνεται αυτό που θέλεις...

Ξερει κανενας αν γινεται το αναποδο? Δηλαδη τα καναλια που ανοιγει ο Tecview μεσω internet αν γινεται να τα "σπρωξει" σε dreambox μεσω της ethernet?

Ξερει κανενας αν γινεται το αναποδο? Δηλαδη τα καναλια που ανοιγει ο Tecview μεσω internet αν γινεται να τα "σπρωξει" σε dreambox μεσω της ethernet?

η πράξη αυτή είναι παράνομη και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ δεν γράφουμε για αυτά εδώ μέσα......

Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕCVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤAI?

http://www.premiumx.nl/forum/
ΑΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Circle Service (int)
ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ.....
(ΑFAM ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩς ΓΙΝΕΤΕ?)

Κατάλαβε κανείς ποιό είναι το σημείο ενδιαφέροντος στο λίνκ?
Αυτοί έχουν αν πατήσουν εκει μέσα απο το 2006!

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕCVIEW 2050 ΜΕ DREAMBOX ΓΙΝΕΤAI?

Κατάλαβε κανείς ποιό είναι το σημείο ενδιαφέροντος στο λίνκ?
Αυτοί έχουν αν πατήσουν εκει μέσα απο το 2006!

λάθος λινκ...... μέσα είμαστε συνέχεια !!!!!:2thumb22sup: