ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ TABLET

poseilus

New member
23 December 2013
5
Καλησπερα,

Γνωριζει κανεις εαν η SAMSUNG LE26C450 ειναι συμβατη για συνδεση με tablet samsung galaxy note2?
Πηγα σε ενα καταστημα για να αγορασω καλωδιο MHL και μου ειπαν πως θα πρεπει και η τηλεοραση να ειναι συμβατη με MHL.

Ευχαριστω και καλες γιορτες.

Καλά σου είπαν στο κατάστημα.
Αν δεις στην παρακάτω σελίδα δυστυχώς η τηλεόρασή σου δεν περιλαμβάνεται στη λίστα που δίνουν. Το πιο πιθανό είναι λοιπόν να μην παίξει...
http://www.mhltech.org/productlist/display-devices/
Η σύνδεση που θα έκανες με αυτό το καλώδιο φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία
Setting-up-MHL-from-your-smartphone-or-tablet-to-your-MHL-TV.jpg

Πηγή: www.meetmhl.com

Όμως αν κάνεις μια βόλτα στο ebay θα δεις ότι παίζουν μετατροπείς από mhl σε hdmi το οποίο παίζει σε οποιαδήποτε τηλεόραση με hdmi. Για παράδειγμα μόνο δίνω την παρακάτω αγγελία, υπάρχουν πολλές δεκάδες.
http://www.ebay.com/itm/Black-Micro...Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item20d6dfa68b
Κόστος κάτι λιγότερο από 4 ευρώ με τα μεταφορικά, θα χρειαστείς βέβαια και ένα κανονικό καλώδιο hdmi.

Επώνυμοι μετατροπείς της ίδιας φιλοσοφίας παίζουν και σε ελληνικά καταστήματα με κόστος κοντά στα 20 ευρώ...

Η σύνδεση που θα κάνει με αυτό το μετατροπέα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:
Setting-up-MHL-from-your-smartphone-or-tablet-to-your-HDMI-TV.jpg

Πηγή: www.meetmhl.com

Re: Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ TABLET

Καλημερα,

Αγορασα σημερα τον ανταπτορα με 24 ευρω. Συνδεσα τη συσκευη αλλα βγαινει μυνημα στην τηλεοραση "η συσκευη anynet+ δεν ειναι συνδεδεμενη". Καποιαιδεα μηπως;

Re: Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ TABLET

Απενεργοποιησα το anynet απο το μενου της τηλεορασης με το τηλεκοντρολ. Μολις συνδεσω το ταμπλετ ψαχνει η τηλεοραση σημα, αλλα βγαινει ενα σφαλμα οτι δεν βρισκει καθολου σημα. Μολις αποσυνδεσω το μικροusb εμφανιζεται το σημα αποσυνδεθηκε το καλωδιο.

Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω εναι σαν να μη στελνει το ταμπλετ σημα εικονας και ηχου στην τηλεοραση. Μηπως χρειαζεαι το ταμπλετ καποια ρυθμιση;

Πρώτα από όλα τσέκαρε ότι φορτίζει το tablet όσο έχεις συνδεδεμένο τον αντάπτορα.
Όπως το έχεις συνδεδεμένο με την τηλεόραση, χωρίς να πειράξεις τίποτα από τα καλώδια, κάνε μια επανεκκίνηση στο τάμπλετ.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά την επανεκκίνηση με το τάμπλετ ήδη συνδεδεμένο στην τηλεόραση να παίξει μια χαρά.

Καλημερα,

χρονια πολλα.
Το ταμπλετ φορτιει κανονικα. Εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα. Υπαρχει περιπτωση ο ανταπτορας να μην ειναι συμβατος με το samsung;

Τελικα εβγαλες ακρη; Δωσε μερικες ακομα πληροφοριες, σκεφτομαι κι εγω να παρω ταμπλετ για συνδεση στην τηλεοραση, αλλα ξερω οτι τα περισσοτερα της samsung δεν "συνεργαζονται".

Σε διάφορα Ελληνικά καταστήματα έχω δει αντάπτορες που αναφέρουν πως "δεν είναι συμβατό με Samsung".
Στο Ebay υπάρχουν αντάπτορες οι οποίοι αναφέρουν ξεκάθαρα πως είναι για Samsung, δεν ξέρω όμως αν πραγματικά δουλεύουν.