Χαιρετώ όλα τα μέλη του club. Αν και πολύ καιρό μέλος, πρώτη φορά συμμετέχω ενεργά (προτιμώ την επιμόρφωση μέσω της ανάγνωσης των πολύ κατατοπιστικών γραπτών) προκειμένου να λάβω μια βοήθεια στο άλυτο μέχρι στιγμής πρόβλημά μου. Όπως αναφέρει και ο τίτλος του thread θέλω να συνδυάσω έναν av ενισχυτή (Denon 1980), με ζεύγος προ-τελικού (Advance 205-405) και το πρόβλημα συνίσταται στα front ηχεία μου (Audio Spectrum Artemis). Έχω ενημερωθεί από το forum για σχετική συνδεσμολογία, αλλά αυτά αφορούν συνδυασμούς av-ολοκληρωμένους (εκτός εαν μου έχει διαφύγει κάτι). Δεν επιθυμώ το διαχωρισμό των δύο συστημάτων (πολλά ηχεία), ενώ δεν ξέρω εαν και πόσο εξυπηρετούν κάποιες ιδιοκατασκευές (switchers) που έχουν αναφερθεί. Η παρούσα συνδεσμολογία μου, αφορά στη σύνδεση του Denon με τα ηχεία και τη σύνδεση του τελικού στους λοιπούς ακροδέκτες του ηχείου, ήτοι τέσσερα καλώδια συνδεδεμένα ανά ηχείο (οι βραχυκυκλωτήρες στη θέση τους και εννοείται ότι σε ταινίες είναι σε λειτουργία μόνο ο av και σε μουσική μόνο oι pre-main). Το σύστημα λειτουγεί, αλλά σε πολυκάναλο δεν γνωρίζω εαν παίρνω το max.(πρέπει το ποτενσιόμετρο του ενισχυτή να γυρίσει αρκετά για ικανοποητική στάθμη, αλλά αυτό ίσως να οφείλεται στις δυνατότητες οδήγησης του av).
Ζητώ συγγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες συμβουλές σας.
Ζητώ συγγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες συμβουλές σας.