Τα επόμενα Blu Ray players της Sony

underdog

Supreme Member
26 November 2007
6,744
Θεσσαλονίκη
Sony will be introducing two new Blu-ray Disc Players. One the first week of July 2008, Model# BDP-S350, which passes all high bit advanced audio codecs (like the Panasonic DMP-BD30) to an outboard decorder (Pre-Amp or Receiver) and will be Profile 1.1 . The other player, coming out the first week of August 2008, the BDP-S550, will incorperate all the high bit advanced audio codec decoders in the player and will also be Profile 1.1. Both are HDMI 1.3a, catagory 2 compliant (output). Load times are faster. Both will play CD's, but not SACD.

The tentative price points will be:

Sony BDP-S350 $ 349.99
Sony BDP-S550 $ 449.99

Πηγή

Μήπως το παίρνεις λίγο προσωπικά? Μην τα αγοράζεις αν δεν θες.
Για μένα μετράει πιό πολύ η εικόνα, ο ήχος, η συνδεσιμότητα η ταχύτητα και η ποιότητα και όχι αν μπαίνει ιντερνετ. Αν βελτιώθηκαν εκεί, παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Για μένα μετράει πιό πολύ η εικόνα, ο ήχος, η συνδεσιμότητα η ταχύτητα και η ποιότητα και όχι αν μπαίνει ιντερνετ. Αν βελτιώθηκαν εκεί, παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Δεν το παίρνω προσωπικά ! Αλλά όχι οτι είναι και ο "μπροστάρης" του format όπως προσπαθεί να μας πείσει !!!!!!

Απλά η Sony κάνει το παν για να αποδείξει οτι έχω δίκιο όταν λέω οτι μας δουλεύει ψιλό γαζί ! Και ΟΧΙ, ΔΕΝ θα πάρω ... Γιατι είναι ανάξια αιτιολόγησης μια τέτοια αγορά ...

Ολα αυτα (και περισσότερα ακόμα) τα έχουν ΗΔΗ βγάλει οι άλλοι ή τα έχουν δρομολογήσει !!!

Καλό κουράγιο....

ΥΓ: Για να τα βγάζει σε κυκλοφορία τέλος καλοκαιριού, και να μην είναι profile 2.0, φαντάσου πότε θα γίνει το firmware update του 2.0 στο PS3... (που παρεμπιπτόντως ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ SACD !!!!)

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα επόμενα Blu Ray players της Sony

Δεν το παίρνω προσωπικά ! Αλλά όχι οτι είναι και ο "μπροστάρης" του format όπως προσπαθεί να μας πείσει !!!!!!

Απλά η Sony κάνει το παν για να αποδείξει οτι έχω δίκιο όταν λέω οτι μας δουλεύει ψιλό γαζί ! Και ΟΧΙ, ΔΕΝ θα πάρω ... Γιατι είναι ανάξια αιτιολόγησης μια τέτοια αγορά ...

Ολα αυτα (και περισσότερα ακόμα) τα έχουν ΗΔΗ βγάλει οι άλλοι ή τα έχουν δρομολογήσει !!!

Καλό κουράγιο....

Συμφωνώ και επαυξάνω !
(και πολύ κόσμια τα είπες..)

Υπάρχουν εταιρείες που ετοιμάζονται πυρετωδώς σχεδόν στα ίδια λεφτά με περισσότερες δυνατότητες.

Υ.Γ. Τώρα θα μου πείς,πότε έβγαλε-γενικώς-player της προκοπής η Sony για να βγάλει τώρα στα ..μπλέ ?

ΥΓ: Για να τα βγάζει σε κυκλοφορία τέλος καλοκαιριού, και να μην είναι profile 2.0, φαντάσου πότε θα γίνει το firmware update του 2.0 στο PS3... (που παρεμπιπτόντως ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ SACD !!!!)

Θα το βγαλει ΟΤΑΝ κυκλοφορησουν δισκακια με profile 2.0!
Και αυτό ΔΕΝ προκειται να γίνει ΚΑΘΟΛΟΥ σύντομα δυστυχώς.....:twoguns:

Θα περασει αυτος ο χρονος και θα φτασουμε του χρονου τετοια εποχή για να μιλάμε για profile 2.0 σε δισκακια !!!

Εν τω μεταξύ, θα συνεχισουν να υπαρχουν players 1.1 στην αγορά, με τιμες ισες με αυτες που εχουν τα dvd-players σήμερα....

ΑΠΛΑ, οσοι εχουν το PS3 ή πάρουν καποιο player με profile 2.0, θα ειναι πιο "future proof" απο τους αλλους... Όσο future proof μπορει να το πει αυτο βεβαια καποιος, μιας και τα players που θα κυκλοφορησουν σε ενα χρονο απο τωρα, θα ειναι ΚΑΙ πιο φθηνά ΚΑΙ καλυτερα σε δυνατοτητες συνδεσιμοτητας, ήχου και εικονας, και ΙΣΩΣ καποια απο αυτα να υποστηριζουν και αναπαραγωγή αρχείων mkv ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο DVD-9, όπως γινεται τωρα με τα avi!!! :smash:

Φιλε μου εσύ είσαι βαμμένος.. Πάλι καλά που δεν πήρες Sony ηχεία :flipout::flipout:

Τώρα αν θελεις να πετάς τα λεφτά σου στις σαβούρες τις Sony, επέτρεψέ σε μερικούς από εμας να έχουμε άλλη γνώμη..

Αλήθεια, το PS3 παίζει και SACD; Το 60άρι ή το 40άρι; Γιατί είχα διαβάσει ότι ένα σοβαρό μειονέκτημα του PS3 είναι ότι δεν παίζει DVD-Audio και SACD. Πού το είχα διαβάσει; Στο ... HiTECH!!!

ΜΗΝ κατηγορειτε το Blu-Ray σαν φορμά, μονο και μονο επειδη η SONY ΔΕΝ ειναι αξια να βγαλει ενα blu-Ray player της προκοπης ακομα...

ΑΛΛΩΣΤΕ, πισω από το Βlu-Ray ΔΕΝ "κρύβεται" μονο η SONY! :2thumb22sup:

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, ετοιμαζονται ΑΛΛΕΣ εταιριες να βγαλουν πολύ αξιόλογα μηχανήματα, όπως για παράδειγμα το PANASONIC BD-50! :Banane0::Banane0:

(Αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα επαναλαβω, ότι ΜΕΧΡΙ να δουμε δισκακια με profile 2.0 θα ασπρίσει το μάτι μας! ΜΕΧΡΙ τοτε θα εχει βγει και το Panasonic BD-200 ...... lol)

Αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα επαναλαβω, ότι ΜΕΧΡΙ να δουμε δισκακια με profile 2.0 θα ασπρίσει το μάτι μας! ΜΕΧΡΙ τοτε θα εχει βγει και το Panasonic BD-200 ...... lol
Ας είναι καλά το marketing... :rifle:

Παντως εδω και τωρα στο θεμα εικονας δεν εχουμε και πολλες εναλακτικες λυσεις του επιπεδου PS3 (και στην κατηγορια τιμης του PS3), ουτε στον ηχο κινηματογραφου. Τωρα για καθαρα στερεοφωνικη μουσικη εκει οπωσδηποτε θα παμε σενα αξιοπρεπες CD player η καποιο DAC, μην τα θελουμε κι ολα δικα μας. Οχι βεβαια οτι τα Blye Ray παιζoυν ασχημα στερεοφωνικα, απλα υπολοιπονται κατα τι

ΜΗΝ κατηγορειτε το Blu-Ray σαν φορμά, μονο και μονο επειδη η SONY ΔΕΝ ειναι αξια να βγαλει ενα blu-Ray player της προκοπης ακομα...

Μα ΜΟΝΟ τη Sony κατηγορούμε (τουλάχιστον εγώ) !!!!!!

Με το format δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (πέραν του ότι είναι ημιτέλείς οι υλοποιήσεις του - και όχι οι προδιαγραφές του) ...

Αν δείς, για το Panasonic DMP-BD50, εγώ το άνοιξα ως θέμα και έχω ήδη προπαραγγείλει ένα στη Γερμανία ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !

Τουλάχιστον, θα έχω BluRay που θα συνοδεύει επάξια τον Onkyo Pro που καταφθάνει οσονούπω απο Αμερική μεριά ...

Μα ΜΟΝΟ τη Sony κατηγορούμε (τουλάχιστον εγώ) !!!!!!

Με το format δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (πέραν του ότι είναι ημιτέλείς οι υλοποιήσεις του - και όχι οι προδιαγραφές του) ...

Αν δείς, για το Panasonic DMP-BD50, εγώ το άνοιξα ως θέμα και έχω ήδη προπαραγγείλει ένα στη Γερμανία ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !

Τουλάχιστον, θα έχω BluRay που θα συνοδεύει επάξια τον Onkyo Pro που καταφθάνει οσονούπω απο Αμερική μεριά ...

Λίγο φώς ?

Άρα τσαμπα βιαστηκαμε να μιλησουμε....-bye-

Οπότε είναι και θεμα χρονου πλεον να βγει και το firmware για profile 2.0 στο PS3!

To εχει ανακοινωσει και επισημα κιολας η SONY οτι θα το βγαλει.... :grandpa:
Μπορει να μην βγει αμεσως, αλλα σε 2-3 μηνες, λογω του οτι ΔΕΝ πρεπει να υπαρξει εσωτερικος ανταγωνισμος με τα consumer players, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει....

Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ θα κυκλοφορησουν δισκακια με profile 2.0!!!!!! :slapface: