Ταχύτητες ADSL !!!

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Μετά την πολυπόθητη και πολυαναμενώμενη αναβάθμιση , μόλις σήμερα, 2 εβδομάδες μετά την πραγματοποίησή της πέτυχα ταχύτητα download 227KB/sec και χάρηκα πολύ.

Οι υπόλοιποι σε τι επίπεδα κινείστε μετά την αναβάθμιση ;;; έιδατε φώς ;;;

Ναι είδαμε..
Το φως στο τούνελ..
Απο 512 που μετά την υποτιθέμενη αναβάθμιση έγινε 1024...
Ε, ώρες ώρες κατεβάζω και με 110kb/sec..
Αλλά μπορεί να πέσει και στα 30...
Αναλόγως τις ...ορέξεις του πΟΤΕ!!!

Άστα φίλε μου γιατί ξίνεις κακές πληγές...

Η αλήθεια είναι ότι για μια βδομάδα με την 1024 είχα απαράδεκτες ταχύτητες (250kbps) και συνεχή Disconnect αλλά εδώ και δύο μέρες, φτου να μην την ματιάσω, είμαι πολυ ευχαριστημένος!
Έχω ταχύτητες 950kbps και μέσο όρο περίπου στα 800kbps οπότε καλά πάει!

Σ´εμένα ακόμα τα ίδια όπως ήταν ειναι. Μήπως στη περιοχή (κυψέλη)ακόμα δέν έχουν κάνει; Ξέρεις κανείς τίποτα;

1mb ονομαστικη και 768 πραγματικη :slapface: Και φυσικα παιζει και πιο κατω και σχεδον καθε μερα. Το 50kbps εχει γινει συνηθεια. Που και που τρωει κανα φλας και πιανει 105kbps αλλα αυτο με το :captain: το βλεπω. Γενικως ειμαστε για επισκευη και πεταμα :devil-smiley-029: Να μην μιλησω για εξυπηρετηση :flipout: Μετα τις 4 φορες που ειχα δηλωσει βλαβη και δεν εχει καταγραφει καν το συμβαν :sleep: επαψα να ασχολουμαι :slapface: Εκανα και μια επισκεψη στον προισταμενο :sleep: του πΟΤΕ Εκει να δεις γελια :flipout:

Μονο ο δορυφορος μπορει να μας σωσει εδω που φτασαμε:grandpa:

Aυτη τη στιγμη 903 download & 143 upload. Συνδεση 2048 forthnet, αλλα ειμαι καμια 10αρια χιλομετρα απο το κεντρο του ΟΤΕ, οποτε μαλλον καλα.

[FONT=&quot]Vivodi[/FONT][FONT=&quot] 2[/FONT][FONT=&quot]Mb[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]εχω φτάσει στο 150ΚΒ [/FONT][FONT=&quot]download[/FONT][FONT=&quot]. Αλλά το συχνότερο είναι 120-130[/FONT]

Silent, 10 χιλιόμετρα δεν είσαι...θα ήσουν τυχερός εάν το modem κλείδωνε στα 256/64 στα 10km.

Στο πλειοψηφία των συνδέσεών μας ,τα modem μπορούν να κλειδώσουν σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτές που έχουμε σήμερα. Επίσης το modem αφού κλειδώσει είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σου προσφέρει την ονομαστικη ταχυτητα 100% (ATM γαρ) οπότε ξεχάστε το "ειμαι κοντά στο κεντρο εχω καλες ταχυτητες".

Εάν θέλετε απο περιέργεια να δείτε τι δυνατότητες έχει η γραμμή σας, όσοι έχετε US Robotics, πηγαίνετε στο Statistics --> ADSL και κοιτάξτε εκει που λέει:

Downstream Upstream
Attainable Rate (Kbps): 10880 1088

Αυτό σημαίνει ότι στην υπάρχουσα γραμμή ,το modem μου μπορεί να κλειδώσει μέχρι 10.8mbit downstram / 1mbit upstream...Αμαν και ποτε να δω αυτές τις ταχύτητες!!!

Τυχερός είσαι Θοδωρή. Να δώ και η δική αν θ ακλειδώσει ποτέ στα 200 - 220 d/l γιατί αμα είναι να το πιάνει 2 - 3 ώρες την ημέρα και μετά να πέφτει στο 150 πάλι......

Με ταχύτητα 1024 κατεβάζω με 50-80 Kb/sec. Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το αρχεί, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η ταχύτητα κατεβάσματος. Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου;

εγω με forthnet 1024 το συνηθησμενο ειναι 550 και 2-3 φορες εχω δη 750 ενω μια φορα 920.

ειναι κοροιδια να μας παρεχουν το μισο απο οσο πληρωνουμε.

να επαιζε 850 με 900 θα ελεγα ενταξη.