Tελικά που μείναμε;

Πέστα βρε Κώστα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!

Όλο το playlist του αδιάφορου μέτριου ραδιοφώνου παρελαύνει από εκεί... αίλλεωσ!

εγώ προσωπικά δεν παρακολουθώ την υποκατηγορία.

Δημιουργήθηκε γιά να μην είναι τα κλιπς στα πόδια μας.
Είναι θέμα των διαχειριστών.
Ας το δούν αυτοί.

Mετά τα μπάνια, θα το δούμε σίγουρα. Επειδή είναι βίντεο ίσως πρέπει να πάνε εκεί.
Δεν προσφέρουν τίποτα. Έτσι και αλλιώς όλοι μπορούν να τα δουν στο Youtube.
Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.

Eγω πάντως έχω βρει 2 -3 πράγματα μεσω των μουσικων video clip που αγνοούσα (και δε μιλάω για τις σαβουρες).

Τι ενοχλεί, το περιεχόμενο αυτών (η κάποιων) ή γενικά η ύπαρξη μουσικών video clip οτι δεν "κολλαει" στο επιπεδο της κατηγορίας?

Σε καποιο αφιέρωμα ενος τραγουδιστη-μπάντας θα μπορούμε/πρέπει να υπάρχει και καποια αναφορά σε video clip ή και αυτο δεν παίζει?

thnx

Εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου να φύγουν. Ίσα ίσα, αφού είμαι αναγκασμένος να κάθομαι να τα βλέπω, μη μπει τίποτα "περίεργο" (μιλάμε για μαρτύριο, όχι αστεία).

Αλλά θυμάστε τι έγινε πριν γίνει η υποκατηγορία;
Που ένας "καλοθελητής" (ονόματα δε λέμε) είχε γεμίσει την υποκατηγορία των DVD όπως κι αυτή των παρουσιάσεων με κλιπάκια;

Για να καταλάβω προτείνεται η κατάργησή τους ή η μεταφορά τους??
Και εάν μεταφερθουν που θα πάνε??
Γιατί προβλέπω μάχες οπως για τά ΧΥΤΑ(σε ποιές περιοχές θα τοποθετηθούν οι χωματερές).:flipout::flipout::flipout:

Αν το δούμε λίγο πρακτικά:
όλα αυτά είναι διαθέσιμα άμεσα στο u2b
πολλά από τα λινκς που βάζουν μπορεί σε λίγο καιρό να μην είναι διαθέσιμα. Οπότε δώρον άδωρον η εδώ τοποθέτηση.
Είναι υλικό που βρίσκεται εύκολα.
ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ το βρίσκεις στη δική τους μηχανή παρά με τους δικούς μας "παραπλανητικούς" τίτλους.

Πάντως ήδη οι διαχειριστές ενεργοποιήθηκαν.
Είναι δικό τους θέμα.

Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Για να καταλάβω προτείνεται η κατάργησή τους ή η μεταφορά τους??
Και εάν μεταφερθουν που θα πάνε??
Γιατί προβλέπω μάχες οπως για τά ΧΥΤΑ(σε ποιές περιοχές θα τοποθετηθούν οι χωματερές).:flipout::flipout::flipout:

Πεθαίνωωωωωω:flipout::flipout:

Οι κ@λοι με τους κ@λους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς:grandpa:

edit: Πρόταση: καλύτερα θα ήταν αυτός που επιθυμεί να ποστάρει κλιπς κατά ριπάς να το κάνει στην Εκτός

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Πεθαίνωωωωωω:flipout::flipout:

Οι κ@λοι με τους κ@λους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς:grandpa:

To ρώτησα σοβαρά ρε σύ...:drummer::drummer:
Γιατί εάν ταλαιπωρείται διαρκώς ο Guybrush(και τον καταλαβαινω ,όπως και θυμαμαι πολυ καλά αυτο που λεει πώς ειχαμε τιγκαρει απο ταινιάκια,πριν δημιουργηθει η υποκατηγορια)ψαχνοντας τα διάφορα videoclips,εάν μεταφερθούν κάποιος άλλος διαχειριστής θα τραβήξει ακριβώς τά ιδια..

Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλουν. Ισα ισα που σε μια παρουσιαση καλο ειναι να υπαρχει και ηχητικο αποσπασμα ωστε να μπορει ο αναγνωστης να παιρνει μια ιδεα. Ενα καταλληλο μουσικο αποσπασμα δεν αξιζει οσο 1000 λεξεις?

υ.γ. Προσωπικα δε κοιταω ποτε την κατηγορια με τα κλιπς.

Last edited:
Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλουν. Ισα ισα, που σε μια παρουσιαση καλο ειναι να υπαρχει και ηχητικο αποσπασμα ωστε να μπορει ο αναγνωστης να παιρνει μια ιδεα. Ενα καταλληλο μουσικο αποσπασμα δεν αξιζει οσο 1000 λεξεις?

υ.γ. Προσωπικα δε κοιταω ποτε την κατηγορια με τα κλιπς.

Εδώ συμφωνώ, για αυτό άλλωστε ανέφερα συγκεκριμένα "κλιπς κατά ριπάς".

Αρκεί βέβαια να υπάρχει συνολική παρουσίαση και όχι ξεκάρφωτα πράγματα πεταμένα κάπου.
Επίσης, στη περίπτωση αυτή, καλό θα ήταν η επιλογή συνοδευτικού βίντεο σε παρουσιάσεις να είναι τέτοια ώστε να αναδεικνύει τη πρόταση και όχι να είναι αυτοσκοπός.

Το οτι σε μια Νεα Κυκλοφορια υπάρχει και μιά παραπομπή για να παρει κάποιος μια ιδέα δεν ειναι κακό...Εννοώ το αντίστοιχο link ομως.
Στίς παρουσιάσεις και στά αφιερώματα ένα βιντεοκλιπ δεν βοηθά καθόλου.Αντιθετα καταστρέφει το κείμενο.
Επίσης εάν θέλω να ακούσω μουσική για να περνάω την ώρα μου-απολύτως θεμιτό-θα βάλω ραδιόφωνο ή ιντερνετικό αντίστοιχο..
Δεν θα χαζευω τά βιντεοκλιπς της κατηγορίας.
Προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα γίνει με τα βιντεοκλίπς...
Δεν θεωρώ οτι προάγουν την Μουσική γενικά,αλλά δεν το θεωρώ μείζον θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Εδώ συμφωνώ, για αυτό άλλωστε ανέφερα συγκεκριμένα "κλιπς κατά ριπάς".

Αρκεί βέβαια να υπάρχει συνολική παρουσίαση και όχι ξεκάρφωτα πράγματα πεταμένα κάπου.
Επίσης, στη περίπτωση αυτή, καλό θα ήταν η επιλογή συνοδευτικού βίντεο σε παρουσιάσεις να είναι τέτοια ώστε να αναδεικνύει τη πρόταση και όχι να είναι αυτοσκοπός.

Η παρουσιάση ενός δίσκου στο φόρουμ ,νομίζω πώς εκφράζει τον τρόπο που το καταλαβαίνει ο παρουσιάζων το κείμενο...
Εμένα στα ´κλασσικούρια´και στά ´τζαζικούρια´δεν θα με βοηθούσε κανενα βιντεοκλιπ,γιατί τά περισσοτερα ειναι έργα συνόλου..
Το ίδιο πιστευω και γιά αρκετά ρόκια.
Αρα με εξιτάρει περισσοτερο να φαντάζομαι αυτό που διαβάζω στις παρουσιάσεις παρά να το ακούω..
Ασε που πολλά απο τά εργα στις Παρουσιασεις εχουν διαρκεια απο 30-60min και βάλε.

Κοιτάτε μέχρι τις 4 που θα επιστρέψω νάχει κλειδωθεί το θέμα.:smash::D

Πάντως αυτός πού έβαλε την φυτιλιά την κοπάνησε πάλι για διακοπές...:Banane0::Banane0::Banane0: