Τελικα τον παραγγειλα SONY VW-60

2 March 2007
375
:drummer:Μετα απο τετραετη συμβιωση με τον SANYO PLV-60, ηρθε η ωρα της αντικαταστασης.Ετσι μετα απο αρκετες σκεψεις αποφασισα οτι το playstation 3 θα παιζει πλεον με το φυσικο του ταιρι.Τον παραγγειλα σημερα και μου υποσχεθηκαν οτι την παρασκευη θα τον εχω.Προτασεις απο τους κατοχους και γνωριζοντες ,για καποιες αρχικες ρυθμισεις μεχρι να επεμβουν οι επαιοντες του χωρου πολυ-πολυ καλοδεχουμενες .

Σωτήρη καλορίζικος.... Πάρα πολύ καλό μηχανάκι..... Φτιάξτον σωστά όμως, κυρίως το pixel adjust, και θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.
Περιμένουμε εντυπώσεις.. :ernaehrung004:

Καλησπερα σε ολους.Πρωτα απο ολα σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Μολις πριν απο λιγο τελειωσε το κρεμασμα του,και ξεκινησαν οι προβολες.
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες,κινηματογραφικη χροια με σωστα χρωματα, τελεια κινηση και πολυ καλο μαυρο,πιστευω οτι αφου παιξει μερικες ωρες,και στρωσει η λαμπα,θα μπορω να πω περισσοτερα.
Για το τελος αφησα την εξωτερικη εμφανιση,που ειναι πολυ καλη παρα το μεγεθος του.
Για τον φιλο που ρωτησε, τον αγορασα απο μαγαζι στην Αθηνα (δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω το ονομα του μαγαζιου) σε πολυ καλη τιμη.

Για τον φιλο που ρωτησε, τον αγορασα απο μαγαζι στην Αθηνα (δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω το ονομα του μαγαζιου) σε πολυ καλη τιμη.

Μπράβο Σωτήρη.... Και πάλι καλορίζικος... Προβλέπω να περάσεις όμορφες γιορτές και καυτό Χειμώνα με το εργαλείο... -bye-
Όσο για το όνομα του μαγαζιού νομίζω οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πελάτης είσαι, δεν είσαι έμπορος, κι από τη στιγμή που η τιμή ήταν και πολύ καλή ακόμα καλύτερα, ίσως να βοηθήσεις και κάποιους άλλους να αποφύγουν το τρέξιμο. Εκτός αν σου έγινε κάποια ειδική τιμή που δεν είναι διαθέσιμη για άλλους πελάτες και υπάρχει πρόβλημα από το μαγαζί.

Φιλε Μπαμπη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Οπως ειπα ποιο πανω το καταστημα λεγεται lynx και νομιζω οτι η τιμη που μου εγινε μπορει να γινει και για αλλους φιλους ,να πω μονο οτι πληρωσα μετρητα.