Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4 S

• Total voters
    0

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,758
Λιβαδειά
title.png

Κατηγορηματικα Οχι.
Βολευομαι για σερφαρισμα , μουσικες, παιχνιδια με το ipad2 και τηλεφωνο tethering κτλπ με το android μου.
Του χρονου και αν προσπαθησουν πιο πολυ....

Όρκο δεν παίρνω ποτέ για τίποτα, δεδομένου ότι τα ίδια έλεγα και για το 4άρι, αλλά τελικά έκατσε συγκυρία τρελής επιδότησης και πώλησης του 3GS και έκανα την αλλαγή τσάμπα....

...πάντως να πληρώσω σοβαρά χρήματα, πάνω από 50 ευρώ, όχι δεν το κάνω.

Αν και τα νέα χαρακτηριστικά είναι λίγα σε σχέση με το 4αρι, εγώ θα το πάρω σίγουρα γιατί μετά από 1 χρόνο βαρέθηκα το μαύρο 4αρι μου, οπότε θα πάω σε λευκό! :D

Δεδομένου οτι τώρα έχω το απλό το 3αρι, το 4S είναι μία μεγάλη αναβάθμιση. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή όχι, αλλά μόνο οτι μπορώ να μεταφέρω στην ουσία όλο μου το τηλέφωνο στο νέο χωρίς μεγάλη φασαρία είναι πολύ σημαντικό για μένα.
Οπότε μάλλον ναι.

Alex, εγώ πάντως αλλάξα στρατόπεδο, έδωσα το GS και πήρα ενα Galaxy S2.
Η μέρα με την νύχτα! Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και σε πολύ τίμια τιμή.
Και για να μεταφέρεις τις επαφές/κτλ ειναι Piece of cake με το Google.
Να το έλεγε ο πατέρας μου οτι ειναι δύσκολο το καταλαβαίνω, αλλά εμεις οι γκατζετάκηδες?! :)

Οπως απο τα Nokia έκανα την αλλαγή σε Apple, γιατί το θεώρησα καινοτομία και βήμα μπροστά, έτσι ακριβώς σκέφτομαι τώρα και πράττω σήμερα: πάω σε 2πυρηνο Android με 4' οθόνη, πολύ πιο λεπτό και πολύ πιο ελαφρύ.

Η Apple δυστυχώς τους τελευταίους 6 μήνες αντί να εξελιχθεί, προτιμησε και επιδόθηκε σε δικαστικές διαμάχες.
Και έμεινε πίσω..
Θα δείτε την Δευτέρα το νέο Nexus και θα καταλάβετε τι πάει να πεί evolution και τι απογοήτευση θα πέσει εκεί κάτω στην California.
Πιστεύω η Samsung θα την εκθρονίσει την Apple, το Android ωρίμασε.

p.s
Συντομα θα δείτε και την αγγέλια του αδερφού μου για το 4άρι του..
Είδε το φώς (που βγαίνει απο τα ματια του ρομπότ) :)

Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι.
Πώληση του iphone4 που έχω και αγορά (με επιδότηση) κάποιου από τα νέα Android με διπύρηνο επεξεργαστή και τουλάχιστον 4ιντση οθόνη. Μετά από 3,5χρόνια με iphone (3, 3GS, 4) έφτασε νομίζω ο καιρός να τεστάρουμε και τον ανταγωνισμό.
Funboy της Apple δεν ήμουν ούτως ή άλλως ποτέ, απλώς ως και πριν ένα χρόνο (τότε που είχα πάρει το 4άρι) διέθετε μάλλον το πιο ολοκληρωμένο - προηγμένο πακέτο. Τώρα όμως φαίνεται να μένει πλέον πίσω, οπότε θα ρισκάρω μια αλλαγή.

Παντως το 4S με τον A5 θα είναι πολύ πιο γρηγορο από τον υπάρχον ανταγωνισμό.
Νοημα κατά εμενα να πας σε κάτι άλλο έχει, μονο αν σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη οθόνη.
Προσωπικα θα κάνω αναβάθμιση στο 4S μονο αν αν πουλήσω το 4ρι σε καλη τιμή + επιδότηση.

Alex, εγώ πάντως αλλάξα στρατόπεδο, έδωσα το GS και πήρα ενα Galaxy S2.
Η μέρα με την νύχτα! Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και σε πολύ τίμια τιμή.
Και για να μεταφέρεις τις επαφές/κτλ ειναι Piece of cake με το Google.
Να το έλεγε ο πατέρας μου οτι ειναι δύσκολο το καταλαβαίνω, αλλά εμεις οι γκατζετάκηδες?! :)

Οπως απο τα Nokia έκανα την αλλαγή σε Apple, γιατί το θεώρησα καινοτομία και βήμα μπροστά, έτσι ακριβώς σκέφτομαι τώρα και πράττω σήμερα: πάω σε 2πυρηνο Android με 4' οθόνη, πολύ πιο λεπτό και πολύ πιο ελαφρύ.

Η Apple δυστυχώς τους τελευταίους 6 μήνες αντί να εξελιχθεί, προτιμησε και επιδόθηκε σε δικαστικές διαμάχες.
Και έμεινε πίσω..
Θα δείτε την Δευτέρα το νέο Nexus και θα καταλάβετε τι πάει να πεί evolution και τι απογοήτευση θα πέσει εκεί κάτω στην California.
Πιστεύω η Samsung θα την εκθρονίσει την Apple, το Android ωρίμασε.

p.s
Συντομα θα δείτε και την αγγέλια του αδερφού μου για το 4άρι του..
Είδε το φώς (που βγαίνει απο τα ματια του ρομπότ) :)

Δεν διαφωνώ οτι το Νεξους μπορεί να είναι καλύτερο. Ούτε έχω κανενα κόλλημα με την Apple. Το 3G ήταν η πρώτη μου συσκευή της εταιρίας. Απλά πραγματικά βαριέμαι ασύστολα να πρέπει να μάθω τώρα και άλλη μια συσκευή/σύστημα απο την αρχή. Όλα τα χρόνια, απο Ericsson σε Nokia, σε Samsung και πάλι πίσω βαρέθηκα. Και με αυτούς τουλάχιστον μου εγγυούνται μια συνέχεια. Χωρίς κόπο. Εξάλλου δεν είμαι ο τρελός γκατζετάκιας. Δεν με νοίαζει να έχω το πιό γρήγορο κλπ. Με νοιάζει να είναι αρκετό. Σκέψου έχω το απλό το 3G εδώ και 2 χρόνια και δεν μου έλλειψε κάτι τρομερό. Μονο το οτι θα είναι πιο γρήγορο και θα έχει και κανα δυο καλούδια παραπάνω μου φτάνει.

Εγω να ρωτηξω που σας ειναι χρησιμος ο διπύρηνος;

(μην ακουσω τιποτα games μόνο....)

ΥΓ Ωρες ώρες νομίζω ότι το επιθετο μου ειναι Οικονόμου... :p

Δεν διαπίστωσες διαφορες στην αποκριση του ipad 2 σε σχέση με το 1;
Ο διπύρηνος θα κάνει το τηλέφωνο ακόμα πιο "snappy" σε όλες τις εφαρμογές.
Επιπλεον, εκτος των 7Χ γρηγορότερων γραφικών, κάνει και δουλίτσα σε real time image processing στην ενσωματωμένη κάμερα όπως με το image stabilization. Γενικα, η έξτρα ταχύτητα είναι πάντα καλοδεχούμενη...

Σε γενική χρηση (net, photos κλπ), οχι δεν είδα καμία διαφορα στο ipad 2 vs 1.

(btw ελπίζω στο iOS 5 να μην έχουμε τα blocking του Safari που ειναι μεγα drawback...)

Προφανως σε ''ειδικές εφαρμογές'' κανει διαφορα αλλα, ειδικά στο iPhone, πόσες να ναι αυτές (που εχει νοημα να χρησιμοποιεί κανείς σε ενα τηλέφωνο);

Snappy ειναι τσίτα ήδη. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα (εκτός βέβαια αν το iOS 5 το βαρύνει πολύ....).

Προφανως ειναι καλοδεχούμενη παντα η ταχύτητα, απλως εξετάζεται το αν αξίζει να την πληρώσεις αν δεν την χρησιμοποιείς (παρά ελάχιστα ίσως) τελικά....

Εδω και οι dual core cpu βρε Τακη, μετά από τοοοοοσα χρονια και δεν αξιοποιούνται πλήρως (και μιλαμε και για υπολογιστές)

(προφανως δεν γκρινιάζω, απλως (προσωπικά) μου ειναι παντελως αδιαφορη η συγκεκριμενη προσθηκη)

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Σε γενική χρηση (net, photos κλπ), οχι δεν είδα καμία διαφορα στο ipad 2 vs 1.

(btw ελπίζω στο iOS 5 να μην έχουμε τα blocking του Safari που ειναι μεγα drawback...)

Προφανως σε ''ειδικές εφαρμογές'' κανει διαφορα αλλα, ειδικά στο iPhone, πόσες να ναι αυτές (που εχει νοημα να χρησιμοποιεί κανείς σε ενα τηλέφωνο);

Snappy ειναι τσίτα ήδη. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα (εκτός βέβαια αν το iOS 5 το βαρύνει πολύ....).

Προφανως ειναι καλοδεχούμενη παντα η ταχύτητα, απλως εξετάζεται το αν αξίζει να την πληρώσεις αν δεν την χρησιμοποιείς (παρά ελάχιστα ίσως) τελικά....

Εδω και οι dual core cpu βρε Τακη, μετά από τοοοοοσα χρονια και δεν αξιοποιούνται πλήρως (και μιλαμε και για υπολογιστές)

(προφανως δεν γκρινιάζω, απλως (προσωπικά) μου ειναι παντελως αδιαφορη η συγκεκριμενη προσθηκη)

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Δεν θα έκανα αναβάθμιση μονο για την αυξημένη ταχύτητα. Αν όμως ήταν μικρή η διαφορα + camera + siri, μπορεί να ψηνόμουν.
Ισως ο βασικός λόγος, τώρα που το σκέφτομαι να είναι τα 64 GB ;)