Κατηγορηματικα Οχι.
Βολευομαι για σερφαρισμα , μουσικες, παιχνιδια με το ipad2 και τηλεφωνο tethering κτλπ με το android μου.
Του χρονου και αν προσπαθησουν πιο πολυ....
Alex, εγώ πάντως αλλάξα στρατόπεδο, έδωσα το GS και πήρα ενα Galaxy S2.
Η μέρα με την νύχτα! Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και σε πολύ τίμια τιμή.
Και για να μεταφέρεις τις επαφές/κτλ ειναι Piece of cake με το Google.
Να το έλεγε ο πατέρας μου οτι ειναι δύσκολο το καταλαβαίνω, αλλά εμεις οι γκατζετάκηδες?!
Οπως απο τα Nokia έκανα την αλλαγή σε Apple, γιατί το θεώρησα καινοτομία και βήμα μπροστά, έτσι ακριβώς σκέφτομαι τώρα και πράττω σήμερα: πάω σε 2πυρηνο Android με 4' οθόνη, πολύ πιο λεπτό και πολύ πιο ελαφρύ.
Η Apple δυστυχώς τους τελευταίους 6 μήνες αντί να εξελιχθεί, προτιμησε και επιδόθηκε σε δικαστικές διαμάχες.
Και έμεινε πίσω..
Θα δείτε την Δευτέρα το νέο Nexus και θα καταλάβετε τι πάει να πεί evolution και τι απογοήτευση θα πέσει εκεί κάτω στην California.
Πιστεύω η Samsung θα την εκθρονίσει την Apple, το Android ωρίμασε.
p.s
Συντομα θα δείτε και την αγγέλια του αδερφού μου για το 4άρι του..
Είδε το φώς (που βγαίνει απο τα ματια του ρομπότ)![]()
Σε γενική χρηση (net, photos κλπ), οχι δεν είδα καμία διαφορα στο ipad 2 vs 1.
(btw ελπίζω στο iOS 5 να μην έχουμε τα blocking του Safari που ειναι μεγα drawback...)
Προφανως σε ''ειδικές εφαρμογές'' κανει διαφορα αλλα, ειδικά στο iPhone, πόσες να ναι αυτές (που εχει νοημα να χρησιμοποιεί κανείς σε ενα τηλέφωνο);
Snappy ειναι τσίτα ήδη. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα (εκτός βέβαια αν το iOS 5 το βαρύνει πολύ....).
Προφανως ειναι καλοδεχούμενη παντα η ταχύτητα, απλως εξετάζεται το αν αξίζει να την πληρώσεις αν δεν την χρησιμοποιείς (παρά ελάχιστα ίσως) τελικά....
Εδω και οι dual core cpu βρε Τακη, μετά από τοοοοοσα χρονια και δεν αξιοποιούνται πλήρως (και μιλαμε και για υπολογιστές)
(προφανως δεν γκρινιάζω, απλως (προσωπικά) μου ειναι παντελως αδιαφορη η συγκεκριμενη προσθηκη)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.