Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;

• Total voters
    41

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,757
Λιβαδειά

Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus ;

attachment.php

iphone_6_design_hero_avclub.png

Το 6 θα προτιμήσω. Το plus είναι phablet και από την στιγμή που έχω ήδη iPad μου είναι άχρηστη η μεγαλύτερη οθόνη
Γιατι το 6 με εξωτερικες διαστασεις μεγαλυτερες απο κινητο αλλης εταιρειας με 5.2" οθονη , δεν ειναι phablet;

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

ομορφο το 6 κ το 6 plus αλλα στο εξωτερικο δινουν επιδοτήσεις βαρβατες εδώ μας δουλευουν γιυτο και πουλησα το 5 αρι και θα παρω ένα g3 να δω και το android το κινητο για 1000 - δεν αξιζει παροτι δεν ειχα ποτε άλλο κινητο εκτος από iPhone.αρα δεν θα το παρω.

Εγώ θα περιμένω να τα δω πρώτα!

Βασικά δεν έχω αποφασίσει σε τι μέγεθος θα το πάρω, 4.7 η 5.5!!

Θεωρώ ότι το 6s όταν βγει με το καλό του χρόνου θα είναι μια σοβαρή συσκευή, ως είθισται με τα s. Για την ώρα, το μεγάλο είναι απαγορευτικά τεράστιο, ενώ το μικρό είναι μισό τηλέφωνο (με απ'ό,τι φαίνεται τραγική μπαταρία και specs του 2012).

To μεγάλο θα είχε νόημα αν είχε μαζί διαστημικά specs (λέγε με Note 4). Αλλιώς τσάμπα η παντόφλα.

Ενώ λοιπόν σκεφτόμουν να ξαναγυρίσω στην Apple για λόγους εργονομίας, πάμε για του χρόνου, και βλέπουμε πάλι.

Καταρχήν θα πάρω το 6 διότι το plus θα είναι παντόφλα αλλά στη τελική το exit poll έχει πλάκα το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
f3bY3lu.png

τελικά αυτός που είπε εδώ στο φόρουμ ότι η apple πουλάει software μέσω του hardware θα πρέπει να αισθάνεται πολύ μοναξιά
είναι πολύ ψηλά γράμματα να καταλάβει κάποιος γιατί προτιμά το Α ή Β λειτουργικό παρά να φανατίζετε
Προσωπικά εμένα μου άρεσε το webOS αλλά τι να κάνω τη κλείσανε την palm

Με την καμια όμως. Το note 2 μοντέλο 2.5 χρονια πριν δεν βλέπω να υστερεί ιδιαίτερα. Το 4.7 ειδικα με το 1 Gb ram και την 8αρα κάμερα ειναι στην ίδια κατηγορία με τα μεσαίας κατηγορίας κινητα αλλα ακριβότερο. Για το 5.5 τι να πω... Κάποτε η apple δημιουργούσε την μόδα εδω και 1-2 χρονια ακολουθεί ιδρωμενη. Αλήθεια τι έγινε μακρυναν οι αντιχειρες?

Θεωρω οτι αρκετοι απο τους κατόχους του iPhone μένουν πιστοί στην πλατφόρμα μονο και μονο γιατι εχουν δώσει ενα σκασμό λεφτα για apps...

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 6 ή 6 Plus;;

Με την καμια όμως. Το note 2 μοντέλο 2.5 χρονια πριν δεν βλέπω να υστερεί ιδιαίτερα. Το 4.7 ειδικα με το 1 Gb ram και την 8αρα κάμερα ειναι στην ίδια κατηγορία με τα μεσαίας κατηγορίας κινητα αλλα ακριβότερο. Για το 5.5 τι να πω... Κάποτε η apple δημιουργούσε την μόδα εδω και 1-2 χρονια ακολουθεί ιδρωμενη. Αλήθεια τι έγινε μακρυναν οι αντιχειρες?

Θεωρω οτι αρκετοι απο τους κατόχους του iPhone μένουν πιστοί στην πλατφόρμα μονο και μονο γιατι εχουν δώσει ενα σκασμό λεφτα για apps...

Καλά κάνεις και κρατάς το note 2 μόνο που έχει android :grinning-smiley-043 όσο για τα χρήματα αυτό είναι υποκειμενικό θέμα το κάθε ενός
Ερώτηση πιστεύεις ότι λόγο χρημάτων που έδωσαν για την αγορά ενός iphone κάνει έναν χρήστη της συσκευής να το κρατήσει,μήπως είναι γιατί τον έχει βολέψει το λειτουργικό
Τέλος δεν γνωρίζω αν ιδρώνουν στο cupertino αλλά από τη στιγμή που είχε βγει η φήμη για ρολόι από την apple αρχίσαν να βγάζουν και οι υπόλοιποι με το κιλό για να προλάβουν ας μην πούμε για το κυνήγι των MB GHz κλπ κλπ στις συσκευές android,εσύ ο ίδιος λες ότι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με το προ διετίας κινητό σου άρα μην πάμε ποιος την έχει μεγαλύτερη διότι και το firefox os ακόμη με 256 τρέχει το wndows 8 με 512 και πάει λέγοντας

Τα χαρακτηριστικά του iphone 6 σε ram και ταχύτητα επεξεργαστή ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί πάντως