The Flaming Lips - Embryonic (2009)

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Καλώς τα παιδιά...

Γύρισαν με δισκάρα.

Με down tempo κομμάτια, με clubατα κομμάτια, με εσωστρέφεια αλλά πάντα με ρυθμό. Ρυθμό που ξεσηκώνει σαν να θέλεις να ουρλιάξεις γιατί κάτι σε πονάει ή για κάτι που σε έκανε να νιώσεις ωραία.

Riffs, σημεία μελαγχολίας, μέσα πάντα υπο το πρίσμα της electronica, της οικείας όμως electronica, της μελωδικής electronica και με περάσματα απο ψυχεδελική electronica...

Καλώς ορίστε τους Flaming Lips....

Κομματάρες:

01 - Convonced of the Hex
03 - Evil
05 - See the Leaves
10 - The Ego's Last Stand
11 - I Can Be a Frog (feat Karen O)
18 - Watching The Planets (feat Karen O)(Υπέρτατο κομμάτι)

attachment.php

Embryonic - 2009

Tracklist:

Disc one

1. "Convinced of the Hex"
2. "The Sparrow Looks Up at the Machine"
3. "Evil" 5:38
4. "Aquarius Sabotage"
5. "See the Leaves"
6. "If"
7. "Gemini Syringes" (featuring Thorsten Wörmann and Karen O)
8. "Your Bats"
9. "Powerless"

Disc two
# Title Length
10. "The Ego's Last Stand"
11. "I Can Be a Frog" (featuring Karen O)
12. "Sagittarius Silver Announcement"
13. "Worm Mountain" (featuring MGMT)
14. "Scorpio Sword"
15. "The Impulse"
16. "Silver Trembling Hands"
17. "Virgo Self-Esteem Broadcast" (featuring Thorsten Wörmann)
18. "Watching the Planets" (featuring Karen O)

Attachments

• The-Flaming-Lips-Embryonic.jpg
    The-Flaming-Lips-Embryonic.jpg
    137.1 KB · Views: 82
μόνο εμένα δεν μου άρεσε? sorry δεν είναι οι flaming lips που ήξερα...

ανεμπνευστο και mainstream.

ακούστε πραγματικό album με όλη τη σημασία της λέξης τους Αυστραλούς Temper Trap στο Lost Love

Κοίτα να μην σου άρεσε είναι φυσικά κατανοητό και λογικό. Το να το θεωρείς mainstream... Σίγουρα το άκουσες; Το album είναι ότι πιο πειραματικό έχουν κάνει από το zaireeka. Δεν έχει εδώ Do you realize? , Yeah yeah yeah song κτλ

το οτι τι άκουσα είναι σίγουρο :) με χάλασε οτι καλομαθημένος απο το Yoshimi Battles the Pink Robots οπου το άκουγα όλο σε replay ,εδώ αξίζουν μόνο μερικά κομμάτια...

Εντάξει σεβαστή η γνώμη σου για την ποιότητα του δίσκου. Απλά νομίζω ότι είναι πολύ ανατρεπτικό και δύσκολο album και όχι mainstream. Το Yoshimi ήταν φυσικά καταπληκτικό αλλά περισσότερο mainstream (όσο γίνεται να είναι mainstream ένα συγκρότημα που έχει βγάλει 4πλο album το οποίο για να το ακούσεις πρέπει να βάλεις και τα 4cd ταυτόχρονα :) ). Αλήθεια πια κομμάτια εσύ ξεχώρισες;

έχεις δίκιο.. το mainstream που έγραψα ήταν ατυχής χαρακτηρισμός.

το ξανα άκουσα και δεν ξεχωρίζω κανένα δυστυχώς!

κακή αντιγραφή ψυχεδέλειας ...οι τύποι το έχουν κάψει...

Ε, για αυτό είπα έχουν και clubατα tracks, αλλά ψαγμένα club-bar, που μόλις πέσει το κομμάτι το κοινό θα αρχίσει να χοροπηδά στους ρυθμούς του...

Έχει πειραγμένες drums, έχει ψυχεδέλειες, έχει riffs και έχει Down tempo κομμάτια.

Εντάξει γούστα είναι αυτά, αλλά και μόνο που με ξεκούνησε απο την θέση μου και με έκανε να νιώσω ανάλαφρος, θα είναι στο tracklist μου για πολύ καιρό...-bye-

Και μιλάμε για 18 κομμάτια, όχι 9-10, που λογικό είναι να έχει και μέτρια κομμάτια, που όμως ακούγονται...

Πάντα είχα ένα θέμα με τους τύπους. Αφήνω απέξω το γεγονός ότι δεν με συγκίνησαν ποτέ.

Το άλμπουμ είναι κακό. Άνευρο, χωρίς έμπνευση, ψευτοψυχεδέλεια και καλά.
Δεν προσθέτει τίποτα σε κανένα επίπεδο. Ανύπαρκτο.

Σόρρυ Αμίλιε είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου.:grinning-smiley-043

Πάντα είχα ένα θέμα με τους τύπους. Αφήνω απέξω το γεγονός ότι δεν με συγκίνησαν ποτέ.

Το άλμπουμ είναι κακό. Άνευρο, χωρίς έμπνευση, ψευτοψυχεδέλεια και καλά.
Δεν προσθέτει τίποτα σε κανένα επίπεδο. Ανύπαρκτο.

Σόρρυ Αμίλιε είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου.:grinning-smiley-043

Ναι ε??

Μμμμ, πότε παίζεις ξανά είπαμε???:BDGBGDB55::flipout::flipout: