Θελω να δω εικονα στην CRT μου απο το PC !

16 July 2006
7,530
HAMBURG
Θελω να δω εικονα στην παλια μου CRT απο τον υπολογιστη μου και με την παρουσα φτηνη καρτα γραφικων μου δεν καταφερνω να δω τιποτα .....
μονο την εικονα που βγαινει στην αρχη που ξεκινανε τα ΧΡ και μετα μαυρο ......

με ποια καρτα γραφικων μπορω να το πετυχω ;;;;

ενδιαφερομαι μονο για να βλεπω τα DVD μου στο πι σι και να φαινονται στην τηλεοραση μεσω S Video
αυτο μονο .....

Ρε μπας και σε παίρνει ο ύπνος μετά το σήμα των XP ?
Φαντάζομαι ότι παίρνεις από την S-VHS έξοδο. Μπες στο προγραμματάκι της Nvidia για την κάρτα σου και κάνε κλώνο την TV η τέλος πάντων άλλαξε τις αριθμήσεις . Κάπου έχει μια επιλογή για το που θέλεις να παίρνεις εικόνα η σκέτο video . Ψάξτο λίγο και θα το βρεις σίγουρα.

Ρε μπας και σε παίρνει ο ύπνος μετά το σήμα των XP ?
Φαντάζομαι ότι παίρνεις από την S-VHS έξοδο. Μπες στο προγραμματάκι της Nvidia για την κάρτα σου και κάνε κλώνο την TV η τέλος πάντων άλλαξε τις αριθμήσεις . Κάπου έχει μια επιλογή για το που θέλεις να παίρνεις εικόνα η σκέτο video . Ψάξτο λίγο και θα το βρεις σίγουρα.

αναβει δειχνει κανονικα το σημα των ΧΡ και μολις βγαινει το μπλε καλωσηρθατε .... δειχνει μαυρο ......

δεν βλεπω να εχει καμια ρυθμιση πουθενα.......

Last edited:
Απάντηση: Re: Θελω να δω εικονα στην CRT μου απο το PC !

Τσεκαρε τις ρυθμισεις στη καρτα.Σιγουρα κατι κανεις λαθος.
Εγω απο μια αρχαια GF2 εχω TV out χωρις προβλημα.Επισης ρυθμισε σωστα και το PAL-NTSC.

Βαγγέλη πρέπει να πας στην επηφάνεια εργασίας, δεξί κλικ, ιδιότητες, ρυθμίσεις,για προχωρημένους, εκεί θα επιλέξεις τον τύπο της δεύτερης οθόνης πρέπει να διαλέξεις τύπο crt tv και ανάλυση 640 χ 480 και στο προηγούμενο μενού διαλέγης είτε κλώνο της κύριας οθόνης είτε επέκταση επιφάνειας εργασίας και είσαι οκ.

Δυστυχώς κάθε κάρτα γραφικών έχει τα δικά της μενού και δεν μπορώ να σου τα πω με μεγαλύτερη ακρίβεια

Αν με τίποτα δεν σου βλέπει την τηλεόραση τσεκάρισε την επιλογή στους drivers:
force tv detection.
Μετά την επανεκκίνηση θα σου ξεκινήσει και η τηλεόραση.
Συνήθως ξεκινάει σε secam απο default.
Δεξί κλίκ στην οθόνη,ιδιότητες,επιλέγεις την δέυτερη οθόνη και ρυθμίζεις ανάλυση,μέγεθος (για να βλέπεις σε όλη την οθόνη)και
χρωματικό σύστημα.

τελικα αυτο ακριβως ειχα κανει και εγω που ειπατε .....αλλα τιποτα !! πουθενα δεν εχει κατι να ρυθμισεις !!!!!!

τα ανοιξα ολα !

τι σκατο καρτα ειναι ρε παιδια αυτη που εχω ....

η λιγοτερη αναλυση που δινει ειναι 800 χ 600 .

Προφανώς δεν έκανες force to tv ή κάτι σχετικό , σε nvidia το βρίσκεις στο πίνακα ελέγχου , σε ΑΤΙ στο CCC φυσικά ...

δεν εχει πουθενα κατι να κανω κλικ .....

εκτος των Hz και της αναλυσης που παει μεχρι τα 800 χ 600 .........

αα και τα ΒΙΤ ...του χρωματος ..

Last edited:
Μάλλον τότε φίλε Βαγγέλη, δεν έχεις βάλει τους driver της nvidia (νομίζω nvidia έχεις) και έχεις αφήσει τους driver από τα XP. Δοκίμασε να κατεβάσεις από το site της nvidia τους τελευταίους driver που κάνουν για την κάρτα σου, εγκατέστησε τους και θα δεις τότε και τη νέα καρτέλα nvidia ή το control panel της nvidia, όπου θα μπορέσεις να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις που είπαν οι προηγούμενοι.

Μάλλον τότε φίλε Βαγγέλη, δεν έχεις βάλει τους driver της nvidia (νομίζω nvidia έχεις) και έχεις αφήσει τους driver από τα XP. Δοκίμασε να κατεβάσεις από το site της nvidia τους τελευταίους driver που κάνουν για την κάρτα σου, εγκατέστησε τους και θα δεις τότε και τη νέα καρτέλα nvidia ή το control panel της nvidia, όπου θα μπορέσεις να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις που είπαν οι προηγούμενοι.

ετσι θα κανω !!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία!:award:

κατεβασα τους ντραιβερς τους καινουργιους αλλα πως τους εγκαθιστουμε ;;;;;

λεει πρωτα να βγαλω τους παλιους ....

νομιζω ομως οτι δεν θα δειχνει τιποτα η καρτα μου αν τους βγαλω ....

πως γινεται ολη η φαση ;;;;

αν τους βγαλω θα εχω εικονα για βαλω τους καινουργιους ;;;;