τι ανάλυση έχει μια τυπική τηλεόραση;

bruce_wayne

New member
3 February 2008
8
που δεν είναι ούτε plasma,ούτε Hd....den j;όσο και αν σας φαίνεται περίεργο δεν ξέρω αν είναι lcd αφού δεν ξέρω ποιο κριτήριο την κάνει lcd..ξέρω μόνο ότι είναι μια τηλεόραση μοντέλο 2000 telefunken 52 ίντσες που στο πλάι λέει 100 Hertz...μπορεί κανείς να μου πει τι τηλεόραση έχω και τι ανάλυση βγάζει....

Κατα 99% εχεις μια τηλεοραση οπισθιας προβολης crt. Για αναλυση ισως σε βοηθησει αλλο μελος.

θεωρητική ανάλυση 768 / 576 η ανάλυση του pal μεσώ component εισόδων , πρακτικά βλέπεις στην καλύτερη 400 500 γραμμές μέσω souper vhs απο dvd
εαν είναι lcd ΘΑ το καταλάβεις απο το μέγεθος !!!! βασικά !!!! αλλά 52 ίντσες το έτος 2000 μάλλον για προβολική οπίσθιας μιλάμε !

πίσω έχει μεγάλη ουρά αν βοηθάει κάπου αυτό οπότε μάλλον για οπίσθιας προβολής μιλάμε....η ερώτησή μου για την ανάλυση έχει να κάνει με το playstation 3 Που σκέφτομαι να πάρω και αν το συνδέσω εκεί...ήθελα να ξέρω τι ανάλυση σε πίξελ μπορεί να πιάσει για να συγκρίνω τις αντίστοιχες των υπολογιστών....σε πίξελ και με μια καλή κάρτα γραφικών οι υπολογισές γράφουν ως 2500 επί 1200....

ποιό μοντέλο είναι?

Οχι τπτ άλλο, αλλά αφου ειναι 100Hz εχει κάποιας μορφής scandoubler-scaler οπότε ισως να εχει μεγαλύτερη ανάλυση απο μια συμβατική τηλεόραση.

εχει υποδοχή υπολογιστή VGA?

Ισως, σαν οπίσθιας προβολής, να είναι LCD και να εχει σαφετατες δυνατότητες, μη οριζόμενες απο τα σημερινά στανταρ αλλά ισάξιες.

Σαν SD η ανάλυσή της ειναι σίγουρα D1, 720Χ576i. Ειναι η πιθανότερη ανάλυση του CCD. Βελτιστη τροφοδότηση της γίνεται απο το Scart1 με σήμα RGB - δίνει την καλύτερη εικόνα.
Εκτος κι αν εχει συνδεση VGA Dsub15 για PC.

τώρα είδα το εγχειρήδιο χρήσης και λέει από πίσω telefunken rp744e...τώρα μπορείς να μου πεις κάτι παραπάνω;

Re: Απάντηση: τι ανάλυση έχει μια τυπική τηλεόραση;

Δεν ειδα αυτο που λεει ο akren αλλα πιστευω οτι θα εχει αναλυση NTSC δηλαδη 852X480.

Απάντηση: Re: Απάντηση: τι ανάλυση έχει μια τυπική τηλεόραση;

Δεν ειδα αυτο που λεει ο akren αλλα πιστευω οτι θα εχει αναλυση NTSC δηλαδη 852X480.

εαν λετε για την αναλυση της οθονης,δεν το αναφερει,δυστυχως

επίσης ήθελα να ξέρω αν η ανάλυση 1920 επι 1080 που έχει μια full hd είναι ανώτερη από την αντίστοιχη ενός Monitor pc.....