Τι ειδε ο γιαπωνεζος.....

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,162
Εκεί ψηλά.....
Πανε 3 μερες που γυρισα απο το Τοκυο και πραγματικα θολωσα ......απο αυτα που ειδα και εμαθα...

θα προσπαθησω να θυμηθω τα σημαντικοτερα και να σας τα μεταφερω.....

1

επιασα στα χερια μου την ολοκαινουργια Sigma SD14 και με επιασε ενα συγκρυο........καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης ,αριστο πιασιμο,επαγγελματικοτατη αισθηση οταν καδραρεις και super τιμη......επαιζε στα 199000 yen γυρω στα 1235 ευρω δηλαδη........εχε χαρη που δεν ειχα διαβασει κανενα review αλλιως θα γεμιζε τη βαλιτσα μου ηδη......

2

η Olympus εχει αναπτυξει sensor 4Κ για καμερα HD.....project παρα πολυ κρυφο αλλα ηδη σε καλο δρομο......

εχει κολλησει στο γνωστο θεμα αποθηκευσης δεδομενων ,στην ιδια αιτια λογω της οποιας ειχε κολλησει και η παραδοση της Arri D20......

3

η περιφημη Yakuza - ιαπωνικη μαφια - ελεγχει καθε κινηση στα κεντρικα σημεια του Τοκυο.....πολλες φορες το να εχεις αδεια απο τις αρχες δε σημαινει απολυτως τιποτα.....απο την αλλη ολοι φοβουνται καποιον......

Ο φοβος και ο τρομος της Yakuza δεν ειναι φυσικα οι αρχες :flipout: :flipout:

αλλα η κινεζικη μαφια.....που δρα ανεξελενκτη

εμεις τι κανουμε τωρα που δεν ξεχωριζεις κινεζο απο ιαπωνα μαφιοζο .....

Απάντηση: Re: Τι ειδε ο γιαπωνεζος.....

3

η περιφημη Yakuza - ιαπωνικη μαφια - ελεγχει καθε κινηση στα κεντρικα σημεια του Τοκυο.....πολλες φορες το να εχεις αδεια απο τις αρχες δε σημαινει απολυτως τιποτα.....απο την αλλη ολοι φοβουνται καποιον......

Ο φοβος και ο τρομος της Yakuza δεν ειναι φυσικα οι αρχες :flipout: :flipout:

αλλα η κινεζικη μαφια.....που δρα ανεξελενκτη

εμεις τι κανουμε τωρα που δεν ξεχωριζεις κινεζο απο ιαπωνα μαφιοζο .....

Κάνεις τον Έλληνα και δεν σε πειράζει κανένας !!!:flipout: :flipout:

Αδελφέ κάνε ένα μικρό οδιπορικό, του τι είδες, γαρνιρισμένο και με φωτός στα Ταξίδια στο εξωτερικό, έτσι για να ταξιδέψουμε νοερά κι εμείς μαζί σου.

Καλά, πλάκα μας κάνεις;
Βρήκες την καινούρια Sigma :grinning-smiley-043 , ανακάλυψες το πλέον confidential project της Olympus :grinning-smiley-043 , ξετρύπωσες την Γιαπωνέζικη και την Κινέζικη μαφία :grinning-smiley-043 , και δεν είχες χρόνο για μιά λάμπα; :argue:

Η χαρα του επιγραφοποιου! Και η Σανγκάη τα ιδια απο οτι εχω δει. Τι κολλημα τρωνε οι Ασιατες με τις φωτεινες επιγραφες νεον, δεν μπορω να καταλαβω...