Τι θα γίνει φέτος, με την συνάντηση της Μουσικής Κατηγορίας εν όψει Έκθεσης ;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,240
Δεν βλέπω κάποια κίνηση .....

Τζίμη, συγχώρεσε με, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβεις καθήκοντα τελετάρχη .....

Θάρθουν και τα καρντάσια, κάτι πρέπει να γίνει ....

Παρασκευή βράδυ θα έχει Γαλατικό τσιμπούσι οπωσδήποτε.
τις άλλες μέρες...βλέπουμε. Σάββατο πάντως κατεβαίνει ο παπα-Τσακ.
δεν ξέρω για 'σάς, αλλά εγώ το βράδυ θα τον πάρω αγκαζέ.

Απάντηση: Re: Τι θα γίνει φέτος, με την συνάντηση της Μουσικής Κατηγορίας εν όψει Έκθ

Εκτός του Μυστικού Δειπνου, θα παίξουμε καμια μουσική στα πλαίσια της έκθεσης;

Εξαρτάται απο τά μικρόφωνα τών ηχογραφήσεων που θα επιλεγούν.:flipout::flipout:
Υποτίθεται πως εχει αναλάβει ο Μανωλάκος να φτιάξει πρόγραμμα.
Και προσωπικά θαθελα να παίξουν κυρίως τά φιλαράκια απο Β.Ελλάδα.
Οπότε πιάστε τον Τζίμη απο τον ´λαιμό´.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Τι θα γίνει φέτος, με την συνάντηση της Μουσικής Κατηγορίας εν όψει

Εξαρτάται απο τά μικρόφωνα τών ηχογραφήσεων που θα επιλεγούν.:flipout::flipout:
Υποτίθεται πως εχει αναλάβει ο Μανωλάκος να φτιάξει πρόγραμμα.
Και προσωπικά θαθελα να παίξουν κυρίως τά φιλαράκια απο Β.Ελλάδα.
Οπότε πιάστε τον Τζίμη απο τον ´λαιμό´.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::guitarist:

Nα φέρεις τους χιτώνες για τα μέλη...άσε τα μικρόφωνα :BDGBGDB55:

..Ταϊλανδέζικες γαρίδες με γάλα καρύδας, φρέσκο κόλιαντρο, τζίντζερ και turmeric..?? :chef:

Πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω....:grinning-smiley-043
Χωρίς κόλιαντρο δεν ζώ.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Α και φυσικά και την κλασσική ρόκα με ξύδι μπαλσάμικο...:flipout::flipout:

Την χρεώνουν οσο θένε ,ενώ η γιαγιά μου στην Καλαμάτα τήν πέταγε.
Τι να ξέρει μεγάλη γυναίκα πού δεν ´ξυχρονίστηκε´...:BDGBGDB55:

Ωχ, Βέγγος θα γίνω την Παρασκευή δηλαδή (Πέμπτη βράδυ έχει Μόνικα εδώ).

Παρασκευή βράδυ θα έχει Γαλατικό τσιμπούσι οπωσδήποτε.

Ωραία, να δέσουμε το βάρδο και να φέρουν τ' αγριογούρουνα! :eating:

Να σας φέρω και compilation για να κάνω πρόγραμμα; Είστε σίγουροι; :devil-smiley-029:

έχω ήδη τοποθετηθεί ότι δεν επιθυμώ το Σαββατιάτικο γλέντι αν προβλέπεται ή προετοιμάζεται διότι δεν αποδίδει τίποτα στα κοινά και την αντιμετώπιση προβλημάτων (που δυστυχώς υπάρχουν εν αφθονεία)
Επιθυμώ να δω κόσμο κατά μόνας ή σε μικρές παρέες εντός έκθεσης μετά καφέ ή ανευ.

Γιά το της Παρασκευής είμαι μέσα αν και πάλι επιθυμώ συζητήσεις αντί γεύματος.

Απάντηση: Re: Τι θα γίνει φέτος, με την συνάντηση της Μουσικής Κατηγορίας εν όψει Έκθ

έχω ήδη τοποθετηθεί ότι δεν επιθυμώ το Σαββατιάτικο γλέντι αν προβλέπεται ή προετοιμάζεται διότι δεν αποδίδει τίποτα στα κοινά και την αντιμετώπιση προβλημάτων (που δυστυχώς υπάρχουν εν αφθονεία)
Επιθυμώ να δω κόσμο κατά μόνας ή σε μικρές παρέες εντός έκθεσης μετά καφέ ή ανευ.

της Παρασκευής το γλέντι με την μουσική κατηγορία - τους φίλους μας - είναι καθιερωμένο και επιβάλλεται. Αλλωστε καλή συζήτηση χωρίς φαγητό δεν γίνεται .
Το Σαββατιάτικο , μπορούμε να το αποφύγουμε , διότι συνήθως καταλήγει σε εκείνη την θλιβερή οικογενειακή ταβέρνα - κρύο περιβάλλον κλπ . Αντ' αυτού μπορούμε να έχουμε συζητήσεις με ποτό .-bye-

Δημήτρη η Παρασκευή είναι τής παρέας μας.
Και προσωπικά θάθελα να παραμείνει ως τέτοια.
Θέλουμε να δούμε τούς φίλους μας πού μάς δένουν πολλά και τούς αγαπάμε.
Τα υπόλοιπα για το Σαββατοκύριακο.
Και συμφωνώ πώς είναι απολύτως αναγκαία.
Υ.Γ.
Γιά την πιθανότητα Σαββατιάτικης συγκέντρωσης εγώ προσωπικά δεν θάρθω άμα γίνει.

Αντ' αυτού μπορούμε να έχουμε συζητήσεις με ποτό.

Συμφωνώ. Οι συζητήσεις όμως με το ποτό συμβαδίζουν συνήθως με μικρότερη κλίμακα, εκτός και αν απλωθούμε σε κάνα μπαροπεζοδρόμιο του κέντρου να θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα πανίδα. :rolleyes:

Κύριοι ότι αποφασιστεί για τσιμπούσι ή ποτά είμαι μέσα. Μόνο την Κυριακή δεν μπορώ γιατί παίζω μουσική στο After Dark στη συναυλία των Headquake.

Για τις μουσικές που θα παίξουμε ,αύριο ανεβάζω πρόγραμμα ελαστικό για να το συζητήσουμε.

Η Θεσσαλονίκη θα πάρει δίωρα, οι υπόλοιποι λιγότερο για να χωρέσουμε κόσμο.
Μη ξεχνάτε ότι θα έχουμε και live Σάββατο και Κυριακή. Aυτό θα καθορίσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Υ.Γ. Η Παρασκευή για την κατηγορία είναι θεσμός. Εννοείται πως είμαστε ανοικτοί σε φίλους.

Συμφωνώ. Οι συζητήσεις όμως με το ποτό συμβαδίζουν συνήθως με μικρότερη κλίμακα, εκτός και αν απλωθούμε σε κάνα μπαροπεζοδρόμιο του κέντρου να θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα πανίδα. :rolleyes:

Ασε γιατί απο ´πανίδα´ το τελευταίο διάστημα πήξαμε.:flipout:

Ασε γιατί απο ´πανίδα´ το τελευταίο διάστημα πήξαμε.:flipout:

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια. :chinscratch: