ΤΗΕ PRODIGY - INVADERS MUST DIE

19 June 2006
8,661
Invadersmustdie.jpg

Έπέστρεψαν τα μουρλοκομεία μ´ένα άλμπουμ που θυμίζει απόλυτα τη γνωστή συνταγή.
Τέκνο με το χαρακτηριστικό τους ήχο, με πολλά μελωδικά περάσματα , με πάρτα θέματα και βέβαια άκρως χορευτικά κομμάτια.

Δεμ προσθέτουν τίποτα, δεν εξελίσουν τίποτα. Αλλά γιατί να το κάνουν;
Οι PRODIGY είναι.

Το άλμπουμ περιέχει 2-3 δυναμίτες όπως τα Omen, Thunder, Warriors dance.

Οι καλοκαιρινοί ιδρώτες είναι σίγουροι όπως και τα κοπανήματα.

Η επιστροφή χωρίς να είναι τίποτα το φοβερό μάλλον θα είναι επιτυχημένη.

Μου άρεσε αλλά μέχρι εκεί.

εμενα μου φανηκε λιγο βαρετο, αντιθετα το προηγουμενο μαρεσε πολυ, ηταν πολυ βρωμικο!:)

Χθες το ακουσα στo loop 4 φορες, καποιοι ρυθμοι εμειναν. καποιοι οχι.
Εχουν παρουσιάσει και μακραν καλλιτερα δειγματα δουλειας. Not bad though 3.5/5

Επιτέλους, back to basics για τους Prodigy.

Προσωπικά, είμαι fan της παλιάς σχολής, οπότε το άλμπουμ ήταν για μένα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Περιττό να πω ότι για τους fans είναι must. Για τους υπόλοιπους όμως........

Περιττό να πω ότι για τους fans είναι must. Για τους υπόλοιπους όμως........

Ακριβώς. Κι εγώ γουστάρω τα παλιά τους, αλλά υπάρχει και το θέμα της προσαρμογής στα δεδομένα της εποχής.

Το άλμπουμ θα το γουστάρουν οι νοσταλγοί των "παλιών καλών Prodigy", αλλά οι τωρινοί 15άρηδες-20άρηδες, απλά θα προσπεράσουν, θεωρώντας το αναχρονισμό.

Κατά τύχη βρήκα στο utube ένα βίντεο με backround το spitfire και έκτοτε (ένας χρόνος)δεν έχω σταματήσει να το ακούω, να το διαδίδω, να το έχω ως ringtone:flipout:. Ύστερα κατέβασα όλη τη δισκογραφία τους, έχω βρει πάνω από 10 κομμάτια τους άκρως "κολλητικά" (περίεργο σε μένα για μπάντα ή μουσική γενικά) και φυσικά, αναθεματίζω την ώρα που δεν τους είχα ανακαλύψει σε αυτό τον βαθμό πρωτύτερα, ώστε να πάω στη συναυλία τους, αν θυμάμαι καλά, έλαβε χώρα το 2004...ΤΕΛΕΙΟ το τελευταίο άλπουμ τους, όπως και όλα τα προηγούμενα, ξεχωρίζοντας τα omen, world's on fire, piranha.

Θα συμφωνησω με το πρωτο post στο οτι δεν προσθετουν και δεν εξελισσουν τιποτα.
Σε 1/2 σημεια καπου θυμασαι τους Prodigy,αλλα μεχρι εκει.
Τους ειχα δει πριν πολλα χρονια στο θεατρο βραχων.....αλλες εποχες.(για το ειδος)

Για μας τους 30+ αποτελεί ευχάριστη έκπληξη να ακούμε ξανά μετά από τόσα χρόνια old skool ήχους (female vocals, πιανάκια, βρώμικα samples, breakbeat ρυθμοί), το απόλαυσα !!!

Βέβαια συμφωνώ ότι δε μπορεί να συγκριθεί με τα παλιά τους.

2,5 / 5