Τηλεχειριστηριο EGREAT

urban

New member
6 December 2006
54
Καλησπερα.

Ενας φιλος εχει το EGREAT M31B το οποιο μια χαρα του κανει τη δουλεια του και δεν βρισκει λογο να το αλλαξει, μεχρι που χαλασε το τηλεχειριστηριο.
Ξερετε αν υπάρχει λύση ή θα αναγκαστει να το αποχωριστεί;

Ευχαριστω!:ernaehrung004:

Θα πάρει ένα τηλεχειριστήριο Logitech Harmony, το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί on-line για το Μ31Β.
Τα πιό φθηνά μοντέλα της εταιρίας είναι τα 200 και 300. Στο ebay μπορεί να ψάξει για παλαιότερα μοντέλα, όπως τα 515, 520, 550.
Όλα προγραμματίζονται μέσω εφαρμογής και σύνδεσης στη βάση δεδομένων της Logitech.

Sakis543
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, επηξα στη δουλεια και μολισ σημερα καταφερα να τη δω.

καλησπερα.

Που μπορει να βρεθει το original χειριστηριο για Εgreat Μ31Β ?

Η αλλιως που μπορω να βρω καποιο αλλο που να παιζει καλα?

Κατά καιρούς, το lidl βάζει ένα πολυ-τηλεχειριστήριο προγραμματιζόμενο με το οποίο μπορεί να κάνει άνετα τη δουλειά του ο φίλος σου.
Μπορείς να προγραμματίσεις έως και 10 διαφορετικές συσκευές.Εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο και έχω καταργήσει όλα τα τηλεχειριστήρια του σπιτιού.
Φυσικά εκτός τους προαποθηκευμένους κωδικούς διαφόρων συσκευών που έχει στο manual, εαν η συσκευή που ψάχνεις δεν υπάρχει, μπορείς μέσω του learing mode να το προγραμματίσεις.
Είναι το μοντέλο Silvercrest B2 και κοστίζει κάπου στο 10άρικο αν θυμάμαι καλά.

ΟΚ ευχαριστω, αλλα δεν παιζει το παλιο για να προγραμματισω καποιο καινουριο, οποτε μαλλον το αυθεντικο ειναι μονοδρομος...