1,1εκ για μια ομαδα με 1εκ οπαδους σας φαίνονται πολλά όταν δίνουν 35εκ για το σουπερ ελληνικό ποδόσφαιρο του πλατανιά και του σπάθα;
1,1εκ για μια ομαδα με 1εκ οπαδους σας φαίνονται πολλά όταν δίνουν 35εκ για το σουπερ ελληνικό ποδόσφαιρο του πλατανιά και του σπάθα;
Φαντασου επιπεδο μπαλας με τις υπολοιπες ομαδες τις 3 εθνικης. Αξιζει;
φίλε malakudi εδω κάνεις μέγα λάθος!!! Η Αεκ μπορεί να έχει και παραπάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές... καλό θα ήταν αμα δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην τα λέμε και μάλιστα ειρωνικά!Αυτό τώρα είναι αστείο; Από τους 5,5 εκατομμύρια Έλληνες αρσενικού φίλου, πιστεύεις πως η ΑΕΚ έχει 1 εκατομμύριο οπαδούς; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν;
Αν είστε 1 εκατομμύριο όπως λες, δώστε ο καθένας από 40 ευρώ να ξοφλήσετε τα χρέη σας και να μη χρειάζεται να παίξετε Γ' εθνική.
φίλε malakudi εδω κάνεις μέγα λάθος!!! Η Αεκ μπορεί να έχει και παραπάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές... καλό θα ήταν αμα δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην τα λέμε και μάλιστα ειρωνικά!
Δεν κάνω κανένα λάθος. Μίλησε για οπαδούς. Πες μου πως ακριβώς από 5,5 εκατομμύρια άνδρες - δε μπαίνω καν στον κόπο να επιχειρηματολογήσω γιατί γυναίκες δε μπορεί να είναι οπαδοί πλην ενός ελάχιστου (κάτω του 1%) ποσοστού - το 1 εκατομμύριο είναι ΑΕΚ. Από αυτούς τους 5,5 αφαίρεσε ένα ποσοστό που δεν είναι οπαδοί, και μετά μοίρασέ τους στις "μεγάλες" ομάδες της χώρας, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ κτλ κτλ
Σε ότι αφορά τώρα το 1,1 εκατομμύριο, η αλήθεια είναι πως αρκεί να εγγράψει 5-6 χιλιάδες νέους συνδρομητές ο ΟΤΕ για να βγάλει αυτά τα λεφτά. Πιστεύω πως όντως υπάρχουν 5-6 χιλιάδες καμμένοι που θέλουν να δουν την ομάδα τους ακόμα κι αν αυτή παίζει στη Γ' εθνική, άρα θα τα βγάλει τα λεφτά του.
Είμαι ΠΑΟΚ, αλλά αν έπεφτε στη Β' (και όχι στη Γ') δε θα έβλεπα κανέναν αγώνα. Έκοψα το full pack και το έκανα cinema φέτος ακριβώς γιατί δε με ενδιέφερε να βλέπω τον ΠΑΟΚ σε ένα αδιάφορο πρωτάθλημα που κρίθηκε από τα Χριστούγεννα.
Φαντασου επιπεδο μπαλας με τις υπολοιπες ομαδες τις 3 εθνικης. Αξιζει;
Δεν κάνω κανένα λάθος. Μίλησε για οπαδούς. Πες μου πως ακριβώς από 5,5 εκατομμύρια άνδρες
Πιστεύω πως όντως υπάρχουν 5-6 χιλιάδες καμμένοι που θέλουν να δουν την ομάδα τους ακόμα κι αν αυτή παίζει στη Γ' εθνική
Είμαι ΠΑΟΚ, αλλά αν έπεφτε στη Β' (και όχι στη Γ') δε θα έβλεπα κανέναν αγώνα. Έκοψα το full pack και το έκανα cinema φέτος ακριβώς γιατί δε με ενδιέφερε να βλέπω τον ΠΑΟΚ σε ένα αδιάφορο πρωτάθλημα που κρίθηκε από τα Χριστούγεννα.
Την μεγάλη ομάδα την κάνει το όνομα, ή η απόδοση μέσα στο γήπεδο; Αν ο πλατανιάς παίζει καλύτερα, γιατί να μην πάρει την θέση που κέρδισε;
Πάντως, με 1 εκ οπαδούς, με ένα εισιτήριο διαρκείας ο κάθε ένας, μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί το χρέος σημαντικά. Αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει...
Μήπως δεν είναι 1 εκ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.