Το "Boomerang" στη NOVA

PIKE

New member
18 June 2006
35
Ξεκινησε απο εχτες 1/10 το παιδικό κανάλι Boomerang στη Nova.Συχνοτητα11938 H, SR 27500, FEC 3/4 ή στη θεση 503 για οσους εχουν δεκτη της πλατφορμας

Re: Boomerang στη Nova

Από τα καλά παιδικά κανάλια είναι.....αλλα οι τύποι πάνε και φέτος να την βγάλουν χωρις σοβαρες προσθήκες κανάλιων.....ενώ η αύξηση κάθε Οκτώμβρη.....αύξηση!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Boomerang στη Nova

Ούτε υπότιτλους έχει; Για μένα είναι το καλύτερο παιδικό (δηλαδή για την ηλικία μου :grandpa:) κανάλι.

Θα μεταγλωτιστεί-υποτιτλιστεί μεχρι τα χριστούγεννα σταδιακά το προγραμμα.

ολο χαμηλου κοστους καναλια προκειμενου να δικαιολογησουν το 1,5 ευρω παραπανω.:violent-smiley-030:

Αυτό πάντως ήταν κανονικά στο πρόγραμμα να μπει...την περυσινή σαιζόν 2007-2008!
Καλλιο αργά παρά ποτέ!

Δεν σας κρύβω ότι είναι η πρώτη φορά που ζηλέυω εσάς που έχετε NOVA. Το Boomerang ήταν κολλημένο στο δέκτη επί καθημερινής βάσης τις "καλές εποχές" από Astra ....
Το Boomerang είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ των παιδικών προγραμμάτων και όχι τις σημερινές βλακείες με μεταλλαγμένα πόκεμον, ρομπότ, και ένα σωρό σαχλαμάρες με σκοτωμούς κάθε λεπτό που μόνο παιδικά δεν είναι (με την κάλυψη ότι και καλά είναι γραφικά και όχι αληθινά).

Υπάρχει οικονομικό πακέτο που να έχει μόνο το Boomerang; :flipout:

Δεν σας κρύβω ότι είναι η πρώτη φορά που ζηλέυω εσάς που έχετε NOVA. Το Boomerang ήταν κολλημένο στο δέκτη επί καθημερινής βάσης τις "καλές εποχές" από Astra ....
Το Boomerang είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ των παιδικών προγραμμάτων και όχι τις σημερινές βλακείες με μεταλλαγμένα πόκεμον, ρομπότ, και ένα σωρό σαχλαμάρες με σκοτωμούς κάθε λεπτό που μόνο παιδικά δεν είναι (με την κάλυψη ότι και καλά είναι γραφικά και όχι αληθινά).

Υπάρχει οικονομικό πακέτο που να έχει μόνο το Boomerang; :flipout:
Λογικά πρέπει να είναι στο βασικό των 29 , αλλά δεν είναι οικονομικό..

Δυστυχώς όταν δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές μεταδόσεις το πρόγραμμα της nova είναι πραγματικά για τα μπάζα. Βάλτε κύριοι δύο τρια ακόμα κανάλια ταινιών, τρία τέσσερα κανάλια ντοκυμαντέρ ακόμα ένα δωρεάν ερωτικό κανάλι και κάποιο κανάλι που να μεταδίδει όλοι μέρα σειρές και αφήστε τις προσθήκες παιδικών καναλιών γιατί αν έτσι περιμένετε να αυξήσετε τους συνδρομητές σας είσαστε βαθιά νυχτωμένοι

Δυστυχώς όταν δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές μεταδόσεις το πρόγραμμα της nova είναι πραγματικά για τα μπάζα. Βάλτε κύριοι δύο τρια ακόμα κανάλια ταινιών, τρία τέσσερα κανάλια ντοκυμαντέρ ακόμα ένα δωρεάν ερωτικό κανάλι και κάποιο κανάλι που να μεταδίδει όλοι μέρα σειρές και αφήστε τις προσθήκες παιδικών καναλιών γιατί αν έτσι περιμένετε να αυξήσετε τους συνδρομητές σας είσαστε βαθιά νυχτωμένοι

συμφωνω απολυτα.οταν δεν εχει αγωνες δεν εχει τιποτα αλλο καλο να δεις.ειναι πολυ λιγα τα καναλια

Το boomerang ειναι το μονο cartoon καναλι που εχω δει τους phlinstones που δεν εχω δει σε κανενα αλλο!!!!!!!!!!

Σ'εμένα δεν κατεβαίνει το κανάλι boomerang της nova.Μόνο 2 boomerang κατεβάζω από τον hotbird.Νομίζω ότι είναι το πολωνικό και του sky italia.Για να κατεβεί το 'δικό μας' πρέπει να σβήσω όλα τα κανάλια του hotbird και να κάνω εκ νέου αποθήκευση?

Κάνε χειροκίνητη σάρωση την 11938 H, 27500, 3/4 και θα το βρεις.
Δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα.