Το high end μας μάρανε...

waxman

Established Member
26 September 2007
131
Υπάρχει ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει πανάκριβους λαμπάτους ενισχυτές ονόματι TLA.
Πάτε καλά κύριοι? Και μόνο που τολμάται να κατασκευάζεται τόσο ακριβούς ενισχυτές σε μια τόσο φτωχή χώρα είναι σκάνδαλο!!! Οι monoblock μας έλειπαν τώρα! Εχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται!
Παν μέτρον άριστον είπωθηκε σ' αυτή τη χώρα κάποτε, αλλά η απληστία μας δεν έχει όρια...

Δεν βρίσκω κάτι κακό που υπάρχει στην Ελλάδα μια εταιρεία που κατασκευάζει μηχανήματα εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, από άλλες εταιρείες...το αντίθετο μάλιστα...

Υπάρχει ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει πανάκριβους λαμπάτους ενισχυτές ονόματι TLA.
Πάτε καλά κύριοι? Και μόνο που τολμάται να κατασκευάζεται τόσο ακριβούς ενισχυτές σε μια τόσο φτωχή χώρα είναι σκάνδαλο!!! Οι monoblock μας έλειπαν τώρα! Εχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται!
Παν μέτρον άριστον είπωθηκε σ' αυτή τη χώρα κάποτε, αλλά η απληστία μας δεν έχει όρια...

Κάνε τους μήνυση :7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Το high end μας μάρανε...

Δεν βρίσκω κάτι κακό που υπάρχει στην Ελλάδα μια εταιρεία που κατασκευάζει μηχανήματα εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, από άλλες εταιρείες...το αντίθετο μάλιστα...
Φυσικά δεν είναι κακό, προκλητικό είναι.Και πολύ σούπερ μηχανήματα είναι αλλά εγώ άμα αγόραζα, θα είχα τύψεις.Θα αγόραζα είπα? Ε δεν το είπα εγω!!!

Ναι, είχαμε αναλύσει κάποια στιγμή πως ένα transport της philips (αν ενθυμούμαι καλά) κατέληξε να κάνει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ...

Πάτε καλά κύριοι?

6 και 10 λέει το δικό μου... δεν ξέρω...

Και μόνο που τολμάται να κατασκευάζεται τόσο ακριβούς ενισχυτές σε μια τόσο φτωχή χώρα είναι σκάνδαλο!!!

Ε καλά ντε! Δεν είναι και made in μπιάφρα! Άμα έχουν τα κότσια να βγούν και να πουλήσουν γιατί όχι; Και εγώ μαζί τους. :)

(ή δεν κατάλαβα κάτι; )

Πάντως θυμάμαι σε άρθρο του Hi-Fid πως η τιμή ενός προ στην Ελλάδα ήταν 28 χαρτιά αλλά στην αλλοδαπήν γράφτηκε πως ήταν πολύ παραπάνω χωρίς να αναφέρεται πόσο...
Όταν το διάβασα γέλασα όχι για τα 28 χαρτιά αλλά για το σκεπτικό...
Λες και είναι δύσκολο για έναν "χαρτίδη" γερμανό ή ιταλό να μάθει τι πάιζει και να πάρει το αρεοπλάνο να τον αγοράσει από εδώ...
Με λίγα λόγια μου φάνηκε πως υπήρχε μιά λογική ασυνέχεια... ή αλλιώς ανεπιτυχής μαρκεντίστικη τακτική...
Βέβαια ήθελα να τα γράψω λίγο χειρότερα αλλά σήμερα έχω καλή διάθεση.

Στο High-End αυτό που αγοράζεις είναι τελικά ο συγκεκριμένος ήχος/χαρακτήρας του μηχανήματος. Κάποιοι αυτό το χαρακτηριστικό το πληρώνουν ακριβά. Πολλές φορες είναι και μοναδικό.