το καλύτερο hiend που άκουσα...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590
ήταν αυτό.
attachment.php

Στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Εκπληκτική μπάντα με τέλεια ισορροπία, όλα ακουστικά, όλα ακούγονται και τίποτα δεν κρύβεται.
Ξεπερνάει κάθε μέγαρο και κάθε μεγάλη ορχήστρα.
Ξεμπροστιάζει κάθε υλοποίηση απομίμησης της φύσης.
Από τα λίγα που σου στέλνει το χέρι στην τσέπη 50 μέτρα πριν το συναντήσεις και πληρώνεις τοις μετρητοίς επί τη εμφανίσει.

Τέλος από τα πολύ λίγα που δεν μπορείς να τα αφήσεις γιά να κάνεις κάτι άλλο...

Attachments

• IMG_8618s.JPG
    IMG_8618s.JPG
    120.7 KB · Views: 253
ήταν αυτό.
attachment.php

Εκπληκτική μπάντα με τέλεια ισορροπία, όλα ακουστικά, όλα ακούγονται και τίποτα δεν κρύβεται.
Από τα λίγα που σου στέλνει το χέρι στην τσέπη 50 μέτρα πριν το συναντήσεις και πληρώνεις τοις μετρητοίς επί τη εμφανίσει.

Αυτό και αν δεν είναι εμπειρία ζωντανής ακουστικής μουσικής. Τυχερέ!!!!
Όμως άλλο αυτό και άλλο το μέγαρο.
Ο κοινός παρονομαστής είναι το ακουστικό-ζωντανό. Λ.Σ.

Γειά σου Λουκά...
ειλικρινά λέω το προτιμώ.
Μικρό σύνολο (αν και 8 δεν είναι λιγο) καθόλου εξ ανακλάσεως και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ (άλλο λαχείο αυτό) μουσικοί...

υπάρχει και mp3 και avi....

Γειά σου Λουκά...
ειλικρινά λέω το προτιμώ.
Μικρό σύνολο (αν και 8 δεν είναι λιγο) καθόλου εξ ανακλάσεως και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ (άλλο λαχείο αυτό) μουσικοί...

υπάρχει και mp3 και avi....
Κατάλαβα πόσο θα σου άρεσε γιαυτό είπα "τυχερέ". Νά μουνα κι εγώ εκεί!!!! Και μένα μου αρέσουν κάτι τέτοια!! Λ.Σ.

Καλή φάση «φαίνεται»!
Από τα λεγόμενα σας είμαι σίγουρος ότι θα «ακούγεται» πολύ καλύτερη.
Common sense.. δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα από τον καναπέ μας.

ακριβώς common sense.
Τα όργανα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν όλα μαζί και να ακούγονται και όποιο πρέπει να ξεχωρίζει να ξεχωρίζει επειδή το θέλει ο παίκτης και όχι η οποιαδήποτε κονσόλα...
όχι ψίθυρος, τύμπανο και ηλεκτρική στον ίδιο τορβά...
Είναι αδύνατον να περιγράψω την ομαλότητα του φάσματος.
Τη θέση του μπάσου είχε βέβαια η τούμπα και ο τυπάκος ήταν εξαιρετικό πλεμόνι παρά το μέγεθός του.
Τα πνευστά επίσης ατσίριχτα όσο πρέπει, τα δε κρουστά μαγεία με πρώτη την κόγκα.
Σολάρανε και διαδοχικά και ακουγόνταν όλοι χωρίς οι άλλοι να πρέπει να θαφτούν...
Έχω ακούσει πάμπολλες μπάντες δρόμου, αλλά αυτή....

ήταν αυτό.
attachment.php

Τι δεν πάει καλά στη φωτο αυτή;;

Τι δεν πάει καλά στη φωτο αυτή;;
Μου φαινεται οτι τα εχει ταλλιαρωσει η πεινα ολα τους!!!!!!!!!!
Περα απο την πλακα ομως το live οπου και να παιζεται παντα θα ειναι αυτο που καθε οργανο ξερει να κανει καλλιτερα..........να παιζει αβιαστα μουσικη
χωρις κοκκους-γρεζια-υπεραναλυση-καλωδια-db!!!!!!!

Βρε παιδιά αλλού του πήγα. Μου είχε κάνει εντύπωση από παλιά το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας που είναι στο φόντο που ενώ έχει αρχιτεκτονικά αντιγράψει στοιχεία από τα αρχαία της Κνωσού (δείτε τις κολόνες) εντούτοις έχει χτιστεί στο Ναύπλιο!!!! ενώ θα έπρεπε μάλλον να συμβαίνει για συμβολικούς λόγους στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο Ναυπλιο θα κόλλαγε κάτι από Μυκήνες. Στην Ελλάδα όλα ανάποδα τι να πω;

Από όσο γνωρίζω στην περιοχή Ναυπλίου έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες από την Κρήτη. Ίσως αυτό να το δικαιολογεί.

εδώ όλο το Βερολίνο και η μισή Αμερική είναι βασισμένη αρχιτεκτονικά στην αρχαία Ελλάδα , στα κρατικά κτίρια δηλαδή ... για το μινωικό της πρεβεζης τώρα ,,