To PS3 στελνει 720p πλεον

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
ολοι γνωριζουμε το προβλημα του

PS3 οτι δε στελνει 720p αλλα αν δεν εχουμε 1080p πρεπει να παιρνει η TV

1080i ωστε να στειλει 1080i

και να το κανει η τι βι 720p

εχει λυθει το προβλημα?

και αν εχει λυθει πρεπει να κανουμε update ''χειροκινητα'' η οι καινουριες παρτιδες το χουν ετοιμο?

Ναι μπορει και 720p. Θα χρειαστει να κανεις update μιας και καινουργια κονσολα με τελευταιο λογισμικο δεν νομιζω να βρεις.

ενημερωστε με παντως αν και ποτε θα κυκλοφορησει με ενσωματωμενο το ενημερωμενο λογισμικο

μαλλον σε επομενη παρτιδα αφου εχουν πωληθει ολα τα υπαρχοντα........

φανταζομαι θα υπαρξουν και ...... ετοιμες κονσολες..........

και το update χειροκινητα πως γινεται?

αν και θα θελα να ειμαι σιγουρος οτι θα τ' αποφυγω διοτι με τα updates εχεις προβληματα εγγυησης αν δε γινει σωστα το update αν σταματησει στη μεση κλπ..........

Δεν γίνεται κάτι χειροκίνητα φίλε μου.
Το συνδέεις στο ίντερνετ, επιλέγεις update from internet, περιμένεις λίγο κ αυτό ήταν.
Η υποστήριξη που αναφέρεις των 720 είναι διαθέσιμη 2-3 εβδομάδες τώρα.

Εγω θα ελεγα να πας να παρεις την κονσολα απο κανενα γνωστο αν εχεις και να του πεις και να σου κανει και το update. Βεβαια οπως ειπε και ο Μιχαλης η διαδικασια ειναι παιχνιδακι.

Απάντηση: Re: To PS3 στελνει 720p πλεον

αν και θα θελα να ειμαι σιγουρος οτι θα τ' αποφυγω διοτι με τα updates εχεις προβληματα εγγυησης αν δε γινει σωστα το update αν σταματησει στη μεση κλπ..........

Οπως ακριβώς σου λέει ο Μιχάλης. Σιγά μην περιμένεις να κυκλοφορήσει στο κουτί με την νέα έκδοση. Και αυτό να γίνει θα έχει βγει στο internet πιό καινούργιο ακόμα και νέες βελτιώσεις.

Ολοι εμείς που έχουμε κάνει αναβάθμιση , δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θα φοβόμουν κι εγώ θα ήταν μόνο αν γινόταν διακοπή ρεύματος πάνω στο install (και όχι στο download ). Το πολύ πολύ δανείσου ένα UPS για να είσαι 100% σίγουρος.

Εχω την εντυπωση οτι ακομα και σε διακοπη ρευματος με 1 master reset θα επανελθει

μαλιστα

το install γινεται αυτοματα αμεσως μετα το download?

συγγνωμη που ρωταω τοσα πολλα

αλλα δεν ειχα ποτε PS ουτε εχω ξανακανει update

οποτε θελω να ξερω αν ειναι να το παρω......

και μετα το install ετοιμο η θελει τιποτα επανεκκινηση της κονσολας κλπ (κλεισιμο και ξανανοιγμα )

δε μου λετε με τι ταχυτητα θα συνδεθει στο internet ? me to adsl modem etsi den einai?

και ποση ωρα κανει να το κατεβασει το update?

(μιλαω για 768 kbps alla tora pira vivodi cable tv me 20 Mbps - tha exei erthei otan kai an to paro)

αν το παρω κ και το παω στη σονυ στην αντιπροσωπεια θα του κανουν update εκει

να μην παιδευομαι?

Για να κάνεις update, απλά επιλέγεις την επιλογή κ αυτό κατεβάζει μόνο του το αρχείο (110mb περίπου), το κάνει install κ τέλος πάλι μόνο του κάνει επανεκκίνηση. Αυτόματα όλα!

Η Sony δεν νομίζει να ασχοληθεί πάντως.

Αγορασέ το εσύ κ ότι θες μπαίνεις στην κατηγορία Games κ ρωτάς να σου πούμε.

οκ

αρκει να μην πεσει και η συνδεση μου στο ιντερνετ κατα το download

κατατοπιστικοτατοι.......!!!!!!!

Αμα πεσει η συνδεση σου δεν υπαρχει προβλημα. Πρωτα κατεβαζει το αρχειο και μετα κανει εγκατασταση

και φυσικά εννοείται σύνδεση με internet με DSL γραμμή . Το PS3 το συνδέεις με utp καλώδιο δικτύου στον router.
Δεν το βάζεις κατευθείαν στην μπρίζα τηλέφωνου.

Re: Απάντηση: To PS3 στελνει 720p πλεον

και φυσικά εννοείται σύνδεση με internet με DSL γραμμή . Το PS3 το συνδέεις με utp καλώδιο δικτύου στον router.
Δεν το βάζεις κατευθείαν στην μπρίζα τηλέφωνου.

ναι ...........

κι αμα δεν εχουμε ρουτερ?

ενα απλο dsl μοντεμ sagem της οτενετ......... εχω

η vivodi θα μου στειλει το ρουτερ τωρα βεβαια

utp καλωδιο δικτυου ναι

εγω βεβαια θα αντικαταστησω

sagem dsl modem με το μοντεμ ρουτερ της vivodi..........

βλακωδης ερωτηση

ο ρουτερ της βιβοντι

κανει τη δουλεια????????

(δεν ξαναειχα ρουτερ σορρυ που ρωταω ετσι........ )

Last edited:
Ρε συ μην αγχονεσαι. Αλλωστε υπαρχει και η δυνατοτητα update με usb. Κατεβαζεις το αρχειο στο PC σου το βαζεις σε 1 usb και μετα το πετας στο PS3 και τελος. Απλα και ευκολα-bye-

Το αρχειο ειναι περιπου 100mb

Φανταζομαι εχεις usb και αν δεν εχεις να παρεις!!!