vpafi Established Member 21 February 2008 125 9 June 2008 #1 Sorry που ανοιγω ξεχωριστο threat αλλα πρεπει να μας ενημερωσουν οι εχωντες τα συγκεκριμενα μοντελα για την εικονα που εχουν απο το euro σχετικα με τριπλες μπαλες ποιοτητα εικονας και τα λοιπα
Sorry που ανοιγω ξεχωριστο threat αλλα πρεπει να μας ενημερωσουν οι εχωντες τα συγκεκριμενα μοντελα για την εικονα που εχουν απο το euro σχετικα με τριπλες μπαλες ποιοτητα εικονας και τα λοιπα
K kevag New member 20 February 2008 83 9 June 2008 #2 εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενοs (οχι οτι εχω εμπειρία) απο την εικονα. ωραία χρωματα, οχι τριπλεs μπαλεs, ολα οκ. να ευχαριστησω δημοσια κ τον νικατs που ειχε δωσει τιs ρυθμισειs του οπου κ χρησιμοποιησα
εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενοs (οχι οτι εχω εμπειρία) απο την εικονα. ωραία χρωματα, οχι τριπλεs μπαλεs, ολα οκ. να ευχαριστησω δημοσια κ τον νικατs που ειχε δωσει τιs ρυθμισειs του οπου κ χρησιμοποιησα
Γιώργος.Χ Moderator Staff member 23 June 2006 5,880 Αττική 10 June 2008 #3 Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ ... Υπάρχει σχετικο θέμα για τις Toshiba ZF355 ας γράψουμε εκεί οτι θελουμε.. Αν ανοιγουμε ενα θεμα για οτι θέλουμε να ρωτήσουμε καήκαμε :furious3::furious3:
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ ... Υπάρχει σχετικο θέμα για τις Toshiba ZF355 ας γράψουμε εκεί οτι θελουμε.. Αν ανοιγουμε ενα θεμα για οτι θέλουμε να ρωτήσουμε καήκαμε :furious3::furious3: