Τρέξτε να προλάβετε!

ηταν για ελάχιστα κομματια για να ξεστοκάρουν 40ρια και φυσικά για κράχτη.Τώρα πια πουλάνε το 80άρι στα 400

κανα νεο για αναβαθμιση του ps3 ακουγεται?

Αν βγει κανα slim μοντελο (που να μην μοιαζει με τοστιερα οπως το υπαρχον) με βελτιωμενα χειριστηρια θα με ενδιεφερε και εμενα.-bye-

Αλλωστε τωρα βγαινουν και παιχνιδαρες οπως το Little Big Planet.:flipout:

Απάντηση: Re: Τρέξτε να προλάβετε!

Αν βγει κανα slim μοντελο (που να μην μοιαζει με τοστιερα οπως το υπαρχον) με βελτιωμενα χειριστηρια θα με ενδιεφερε και εμενα.-bye-

Αλλωστε τωρα βγαινουν και παιχνιδαρες οπως το Little Big Planet.:flipout:
Metal Gear
Grand Theft Auto
Pro Evolution 2009
3 παιχνίδια τουλάχιστον που αξίζουν να τα παίξεις στην κονσόλα αυτή. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Τρέξτε να προλάβετε!

Μονο το Metal Gear ειναι exclussive και αυτο δεν μου αρεσει γιατι με παιρνει ο υπνος κατα την διαρκεια των βιντεο. Μιση ωρα παιζεις , μια ωρα βιντεο για την συνεχεια της ιστοριας μετα...:flipout:

Το Metal Gear το πήρα και εγώ, είναι πολύ καλο Game αλλα όχι το είδος παιχνιδιού που μου αρέσει, έτσι το έδωσα σε ένα φίλο. Τα Games που ξεχώρισα στο PS3 είναι το Uncharted και το Ratchet. Μονο για το πρώτο αξίζει να έχεις PS3.

Tην σειρα Rachet & Clank την θυμαμαι απο το PS2 και μου αρεσε πολυ. Εχω χασει επαφη με την σειρα απο τοτε και μετα ομως.

Η ιδια εταιρεια (Insomniac Games) παλιοτερα εβγαλε το κορυφαιο (για το ειδος του) Spyro the Dragon αλλα μετα τα 3 πρωτα πουλησε τα δικαιωματα και η σειρα επιασε πατο.