TV Box με δυνατότητα περιήγησης στο web

ΓΡΥΠΑΣ

AVClub Addicted Member
6 December 2018
2,960
Όπως έχω γράψει και σε άλλο thread... Έχω δύο LG 32αρες, τη μια την πήρα, περίπου, το '18 και την άλλη, περίπου, το '21.
Εδω, θα επικεντρωθώ στην υπηρεσία " Πρόγραμμα περιήγησης στο web "...

Μέχρι και πριν 2 εβδομάδες, οι 2 τηλεοράσεις είχαν διαφορετικό περιβάλλον στη συγκεκριμένη υπηρεσία ( κι όχι μόνο... ). Με τα πλεονεκτήματά της και τα μειονεκτήματά της, η καθεμία!

2 εβδομάδες τώρα, η τηλεόραση του '18 ( υποθέτω μετά από κάποια αναβάθμιση ) έχει το ίδιο περιβάλλον, σε αυτήν την υπηρεσία ( δεν έχω παρατηρήσει άλλες αλλαγές... ), με την τηλεόραση του '21.
Ποίο το θέμα τώρα, ενώ μέχρι πρότινος είχα πρόσβαση και στις 2 τηλεοράσεις στα social ( σε αυτήν του '21 έχω ακόμη, κανονικά... ), σε αυτήν που έγινε η αλλαγή, δεν έχω πλέον πρόσβαση στο Facebook, στα άλλα... έχω κανονικά!

Και αναρωτιέμαι... Υπάρχει κάποιο νέο* TV Box, με δυνατότητα περιήγηση στο web?

* Πιο παλιά, είχα ένα με αυτήν τη δυνατότητα... Όμως, κράσαρε συνέχεια, και ήθελε επανεκκίνηση για να " στρώσει "...

Επειδή θες FB και λοιπά "περίεργα" δεν αγοράζεις ένα refurbished PC να κάνεις δουλειά; Έστω ένα laptop ή κάποιο NUC. Να έχεις κανονικό web browser ο οποίος θα υποστηρίζει 100% τα όποια site θες.

Καλά τα TV box και οι λοιπές ενσωματωμένες υπηρεσίες στις τηλεοράσεις αλλά είναι με ημερομηνία λήξης. Πρέπει να πουλήσουν τα πιο νέα μοντέλα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Κοιτα, η περιπετεια με το Facebook μου " γεννησε " το ερωτημα, αν υπαρχει τετοιο... TV Box.

Αλλα εχειϛ δικιο... ειναι ρισκο!

"..........

* Πιο παλιά, είχα ένα με αυτήν τη δυνατότητα... Όμως, κράσαρε συνέχεια, και ήθελε επανεκκίνηση για να " στρώσει "..."
Μηπως το ειχες "φορτωσει " με πολλα ?
Τα περισσοτερα εχουν λιγη μνημη και δεν μπορουν ... Γι αυτο και κρασαρουν.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ισωϛ...
Θυμαμαι πωϛ, απο τιϛ φορεϛ που το δουλευα... σπανια να μην κρασαρε!
Και πολλεϛ φορεϛ, κρασαρε και μετα απο επανεκκινησειϛ!

• Like
Reactions: cyclades