Uncharted: Drake’s Fortune

Σημερα το παρελαβα απο το PLAY.COM .Το παιχνιδι ειναι φοβερο!Συνδυαζει action adventure,platforming και shooting ολα σε πολυ καλο βαθμο.Οσο για τα γραφικα του ειναι αψογα!Το προβλημα ειναι οτι παρατηρω εντονο colour smearing και δεν ξερω αν φταιει το παιχνιδι,το PS3 η η τηλεοραση.Εχω παιξει Heavenly Sword και Assassin Creed απο PS3 και δεν ειχα παρατηρησει τιποτα.

Το πήρα χτες. Εντυπωσιακά γραφικά και gameplay που θυμίζει Tomb Raider και ταινίες του Indiana Johnes.

Μου άρεσε ως platformer γιατί συγχωρεί τα μικρά λαθάκια και δε θέλει ακρίβια χιλιοστού στα άλματα. Όταν χάνεις σε στέλνει πολύ κοντά στο σημείο που έχασες και όχι στην αρχή της πίστας.

Σαν shooter τρίτου προσώπου μου αρέσει το σύστημα κάλυψης αλλά μου τη σπάει λίγο που το Rifle μου φαίνεται πιο αδύναμο όπλο από το πιστόλι (μπορεί να είναι και η ιδέα μου).

Οι γρίφοι του δεν είναι πολύ πολύπλοκοι και δεν χάνεσαι σε λαβύρινθους και μπρος πίσω.

Γενικά πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του PS3 με σωστή δόση δυσκολίας. Καταφέρνει να γίνεται διασκεδαστικό χωρίς να είναι πανεύκολο και όχι να σου σπάει τα νεύρα όπως άλλα του είδους.

Απάντηση: Re: Uncharted: Drake’s Fortune

Γενικά πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του PS3 με σωστή δόση δυσκολίας. Καταφέρνει να γίνεται διασκεδαστικό χωρίς να είναι πανεύκολο και όχι να σου σπάει τα νεύρα όπως άλλα του είδους.

+1