Βάση τοίχου για LED TV!!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

stratos_lag

New member
5 December 2011
20
Καλησπέρα σε όλους!!

Είμαι καινούριος στο φορουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας!

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό section, αν οχι ζητάω συγνώμη και παρακαλώ να το τοποθετήσετε στη σωστή θέση!

Λοιπόν εχω μια τηλεόραση [FONT=Verdana, Arial, sans-serif]Samsung UE32D5500 32" [/FONT][FONT=Verdana, Arial, sans-serif]και [/FONT][FONT=Verdana, Arial, sans-serif]θέλω[/FONT][FONT=Verdana, Arial, sans-serif] να πάρω μια βάση τοίχου η οποία να έχει και οριζόντια κλίση αλλα και κάθετη! είδα μια στο internet η οποία είναι αυτο που χρειάζομαι! είναι η [/FONT][FONT=Verdana, Arial, sans-serif]One For All [/FONT]SV 4820.

Δεν ξέρω όμως κατα πόσο κάνει για την tv μου!! Ξέρω οτι οι LED έχουν διαφορετικές βίδες απο πίσω πιο χοντρές και πιο κοντές και σε πολλές βάσεις δεν χωράνε!!

Έχετε να μου προτείνετε κάτι??

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και περιμένω απάντησή σας!!

notist

Senior Member
12 August 2009
593
Συνήθως όλες οι βάσεις έχουν στη συσκευασία τους διαφόρων διαστάσεων μήκους και πάχους βίδες για αυτό το λόγο που λες,ώστε να βιδώνουν σε όλες τις τηλεοράσεις.Εγώ έχω πάρει μία βάση τοίχου της vogels.Ρίξε μία ματιά και εκεί μήπως βρείς κάποια που σου κάνει.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,422
Αθήνα
Εφ' όσον τηλεόραση και βάση ακολουθούν πρότυπο VESA, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν οι βίδες.